Anders

Download Windows 8 Release Preview Themes voor Windows 7

Omdat Windows 8-thema's niet compatibel zijn met Windows 7, willen we graag terugkeren met nieuwe thema's voor Windows 7, geïnspireerd op de nieuwe versie van Windows 8. Het eerste thema omvat de bureaubladachtergronden die worden gebruikt in Windows 8 Release Preview, terwijl de tweede de achtergronden bevat die voor het vergrendelingsscherm worden gebruikt.

De afbeeldingen die zijn opgenomen in het thema van de release-preview van Windows 8

Er zijn slechts een paar nieuwe afbeeldingen opgenomen in Windows 8 Release Preview. De eerste die je opvalt zodra je de desktop opent.

Een andere nieuwe afbeelding wordt gebruikt op het standaard vergrendelscherm. Ik beschouw het als de best uitziende afbeelding in Windows 8 Release Preview.

Hieronder ziet u een screenshot met alle achtergronden in het bureaubladthema.

De volgende schermafbeelding toont alle achtergronden in het thema Vergrendelingsscherm.

Beide thema's zijn aangepast om het uiterlijk van Windows 8 Release Preview zo veel mogelijk weer te geven. U zult merken dat Aero minder zichtbaar is en dat het accent wordt verplaatst van transparantie naar meer effen kleuren.

Download het Windows 8 Release Preview Theme voor Windows 7

Dit is de downloadlink voor het eerste thema en dit voor het tweede thema.

Conclusie

Ik hoop dat je van deze twee thema's zult genieten. Als u op zoek bent naar andere fantastische thema's voor Windows 7, aarzel dan niet om onze onderstaande aanbevelingen te proberen.