Beoordeling

Herziening van de iClever Bluetooth draadloze luidspreker - geweldige betaalbare mobiele luidspreker

iClever is een bedrijf dat, zoals ze het graag zeggen, coole elektronica biedt. Hun productportfolio varieert van muizen en computerrandapparatuur tot connectiviteitsapparaten en autotoebehoren. Een van hun nieuwste producten is de iClever Bluetooth-luidspreker, die we onlangs hebben getest. Het is een interessant product met een goede prijs, dus lees deze recensie om te zien wat we over de spreker hebben geleerd en of het de moeite waard is om te kopen:

Unboxing De iClever Bluetooth draadloze luidspreker

De iClever-luidspreker wordt geleverd in een lichtblauwe kartonnen doos met het beeld van het product op de voorkant. U kunt ook de naam van de luidspreker zien - IC-BTS02 .

Op de achterkant van de doos staat de volledige lijst met specificaties en een korte beschrijving van het product.

Zodra u de doos opent, vindt u de luidspreker in een plastic zak, samen met de USB-oplaadkabel en een 3, 5 mm-audiokabel die u kunt gebruiken om de luidspreker aan te sluiten op apparaten zonder Bluetooth-connectiviteit.

Samen met het product vindt u de gebruikershandleiding. Het monster dat we ontvingen bevatte ook een garantiekaart van Hisgadget.com.

Hardwarespecificaties

De IC-BTS02 gebruikt een luidspreker met een diameter van 45 mm met een impedantie van 2 Ohm en een RMS-vermogen van 5 watt. De Bluetooth-connectiviteit wordt mogelijk gemaakt door een Bluetooth CSR 4.0-chip die meerdere protocollen ondersteunt:

  • AD2P
  • AVRCP
  • HFE
  • HFP

De frequentierespons van de luidspreker ligt in het bereik van 90Hz - 18 KHz en wordt aangedreven door een ingebouwde 5000mAh Li-Polymer-batterij.

Het apparaat neemt niet veel ruimte in beslag, met afmetingen van 64, 5 x 64, 5 x 70, 1 mm (LxBxH). Dat is 2, 5 x 2, 5 x 2, 7 inch. IC-BTS02 weegt slechts 261 gram, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

De volledige set specificaties is hier te vinden.

De IC-BTS02 gebruiken

De luidspreker heeft een zeer aangenaam en elegant ontwerp, bijna kubusvormig, waardoor het een leuke toevoeging is voor elke soort kantoorruimte. Het luidsprekerrooster is naar boven gericht, waardoor de geluidskwaliteit wordt geoptimaliseerd.

De luidspreker is ingesloten in een glanzende metalen behuizing die, hoewel ziet er vrij slank, ook een vingerafdrukmagneet is.

Aan de voorzijde van de luidspreker ziet u het iClever- logo, recht boven de knop die wordt gebruikt om telefoongesprekken te accepteren of om Bluetooth-apparaten aan te sluiten en los te koppelen. Er zit een LED in de knop die blauw oplicht als de luidspreker is aangesloten en knippert wanneer je hem loskoppelt. U krijgt ook een audio-melding wanneer u verbinding maakt en de luidspreker loskoppelt.

Op de achterkant van de luidspreker bevinden zich de micro-USB-oplaadpoort en de 3, 5 mm-audioconnector. Daartussen ziet u een rode LED die de laadstatus aangeeft.

Wat we niet zo leuk vonden aan de IC-BTS02 was de plaatsing van de knoppen die de muziek besturen. Ze bevinden zich aan de onderkant van de luidspreker, samen met de aan / uit-schakelaar. Hoewel deze plaatsing van de aan / uit-schakelaar acceptabel is, is het hier irritant om de muziekknoppen te gebruiken, omdat je de luidspreker telkens moet opheffen telkens als je tracks wilt afspelen / pauzeren of overslaan. De knoppen Volgende / Vorige verdubbelen ook als volumeregeling.

We waren zeer tevreden over de geluidskwaliteit van de IC-BTS02 . Zowel telefoongesprekken als liedjes waren luid en duidelijk en het niveau van vervorming was minimaal. We vonden het ook leuk dat de luidspreker automatisch wordt uitgeschakeld na 15 minuten inactiviteit. Op deze manier behoudt het de batterij, wat geweldig is.

De batterij gaat gemakkelijk tot tien uur afspeeltijd mee en wordt na ongeveer twee tot drie uur opgeladen.

Bluetooth-koppeling was snel en naadloos. We hebben de IC-BTS02 getest met een Nexus 5-smartphone met de nieuwste versie van Android. Zodra de smartphone de luidspreker detecteerde, konden we deze uit de lijst selecteren en was de verbinding tot stand gebracht. Als u de Bluetooth-verbinding op uw smartphone uitschakelt, zal deze de volgende keer dat u hem aanzet automatisch worden gedetecteerd, waardoor de gebruikerservaring zeer aangenaam is.

De ingebouwde microfoon is behoorlijk, maar verwacht niet dat je jezelf laat horen aan de andere kant van een kamer. Het bereik is hoogstens ongeveer twee meter, dus je zult vrij dicht bij de spreker moeten zijn om de andere persoon (en) te horen.

Afgezien van de lastige plaatsing van de volume / afspeelknoppen, is er echt niets waar we iClever voor zouden kunnen beschuldigen. De algehele gebruikerservaring van deze Bluetooth-luidspreker is echt geweldig!

Waar te kopen

Koop nu Nu kopen Productbeoordeling 4/5

Vonnis

iClever is erin geslaagd een kwaliteitsproduct aan te bieden tegen een zeer eerlijke en betaalbare prijs. De geluidskwaliteit van de IC-BTS02 in combinatie met het stijlvolle ontwerp en de lange levensduur van de batterij, doen ons het apparaat aanbevelen voor degenen die naar muziek willen luisteren vanaf hun smartphones of tablets en degenen die een snelle oplossing voor groepsgesprekken nodig hebben. De IC-BTS02 zal zeker een meer dan behoorlijke ervaring voor beide groepen opleveren .