Anders

7 Tutorials zijn Digital Citizen geworden: dit is wat je kunt verwachten!

Vandaag is een geweldige dag voor ons: 7tutorials.com is getransformeerd in . Wees niet bang, we hebben onze website niet aan anderen verkocht en we hebben ons team niet veranderd. Het zijn nog steeds ons, schrijven in dezelfde stijl die je tot nu toe hebt genoten. We wilden een nieuwe, frisse identiteit die meer geschikt is voor onze langetermijnambities. Dit is de reden waarom we ervoor kozen om ons Digital Citizen te hernoemen en wat ons in de toekomst te wachten staat:

Waarom Digital Citizen?

Naarmate we groter werden, werden we minder blij met onze naam: 7 tutorials . Toen we begonnen, in 2009, was dit een goede keuze, omdat onze website vol was met Windows 7-tutorials en werd uitgebracht in de maand waarin Windows 7 werd gelanceerd.

7 Tutorials was een geschikte naam voor de komende jaren, maar toen Windows 8 beschikbaar werd gesteld en we onze inhoud op nieuwe gebieden uitbreidden, was het duidelijk dat 7 lange tutorials op lange termijn geen goed merk voor ons waren en onze ambities .

We hebben de afgelopen maanden aan dit rebranding- en redesignproject gewerkt en we hebben Digital Citizen gekozen als onze merknaam om de volgende redenen:

  • Ons publiek bestaat niet langer alleen uit mensen die Windows gebruiken. Onze lezers gebruiken steeds meer verschillende apparaten en besturingssystemen en dit is te zien aan onze verkeerscijfers en statistieken.
  • Inhoudelijk gaan we niet alleen meer over Windows en Microsoft, maar ook over uw digitale leven als geheel. We moeten nog steeds inhoud in nieuwe richtingen ontwikkelen dan wat u gewend bent, maar dat zal in de komende maanden gebeuren.
  • Mensen die informatietechnologie gebruiken, zijn digitale burgers, zelfs als ze er niet van op de hoogte zijn.
  • Iedereen probeert technologie te temmen, zodat ze productiever en effectiever in hun werk kunnen zijn, zodat ze beter en sneller met anderen kunnen communiceren, zodat ze plezier hebben.
  • Ons doel is om alle digitale burgers te helpen hun doelen te bereiken bij het gebruik van technologie. We zijn er om ervoor te zorgen dat u productief bent, dat u plezier hebt en dat u een veilige en gezonde digitale ervaring hebt.

Wat te verwachten van Digital Citizen

U zult nieuwe spannende artikelen van ons zien en we zullen langzaam nieuwe reeksen content ontwikkelen die ons in volledig nieuwe richtingen zullen brengen.

Onze nieuwe slogan "Het leven in een digitale wereld" erkent hoeveel technologie elk aspect van ons leven omringt en hoe moeilijk het soms is om het te begrijpen.

We zijn al begonnen met schrijven over Android. In het verleden hebben we ook Xbox One besproken en hoe je wearables en apps kunt gebruiken om je gezondheid te behouden of te verbeteren. Dit zijn allemaal gebieden waarop we in de toekomst willen investeren.

We gaan ook niet langer alleen over zelfstudies. We hebben veel geïnvesteerd in productrecensies en dat zullen we ook blijven doen. We hebben ook de Tech Lolz-serie, die een ironische benadering van technologie en hoe mensen het gebruiken.

We zullen doorgaan met het experimenteren en ontwikkelen van nieuwsreeksen met inhoud die veel meer toevoegen naast "tutorials over Windows".

Wat willen we van jou?

We willen dat u ons blijft lezen en ons feedback geeft. Als er iets is dat je ergert, laat het ons weten. Als er inhoud is die u ons zou willen laten schrijven, laat het ons weten. Laat het ons weten als u vragen heeft.

Contact opnemen met ons is eenvoudig: laat een bericht achter aan dit artikel, of gebruik ons ​​contactformulier.

Vergeet ook niet onze nieuwe website te markeren en de oude te verwijderen. Vanaf nu vindt u ons op: .