Beoordeling

De TP-Link UP525 snelle USB-lader bekijken - Laad snel de gadgets van uw gezin op

We ontvingen een interessant apparaat om te testen, genaamd TP-Link 5-Port Fast USB Charger (UP525) . Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een oplader waarmee je tegelijkertijd maximaal vijf verschillende apparaten kunt opladen met behulp van USB-kabels. Het productiebedrijf zegt ook dat het profiteert van een exclusieve technologie die het mogelijk maakt om snel op te laden - tot 65% sneller dan normaal - de apparaten die erop zijn aangesloten. We gebruikten de TP-Link 5-poorts snelle USB-oplader (UP525) een paar dagen en we willen onze bevindingen met u delen, in deze review:

Unboxing TP-Link 5-poorts snelle USB-oplader (UP525)

De TP-Link 5-poorts snelle USB-oplader (UP525) wordt geleverd in een witte kartonnen doos, met een groot, glanzend beeld van het eigenlijke apparaat in het midden. Aan de voorzijde ziet u ook de naam van het apparaat en de oplaadfuncties.

Op de achterkant van de doos en op de zijkanten, kunt u lezen over de inhoud van het pakket, de specificaties van de oplader en de belangrijkste kenmerken ervan.

Open de doos en binnenin vind je de oplader verscholen in een beschermende, matte plastic zak, zittend op de top van een kartonnen bakje. TP-Link bevat ook een stroomkabel om de lader op een stopcontact aan te sluiten, en twee folders: een met de belangrijkste kenmerken en specificaties van de lader en een met de EU-conformiteitsverklaring (u krijgt deze waarschijnlijk alleen als je ergens in de EU woont).

De unboxing-ervaring is snel en aangenaam, zoals je van zo'n eenvoudig apparaat zou verwachten.

Hardwarespecificaties

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

De TP-Link 5-poorts snelle USB-lader (UP525) kan 5 volt DC (gelijkstroom) en maximaal 5 ampère leveren en biedt dus een totaal maximaal vermogen van 25 watt. De maximale uitvoer die beschikbaar is op elk van de vijf USB-poorten op de oplader is 2, 4 Ampère.

TP-Link zegt dat het de oplader heeft uitgerust met een "exclusieve auto-detectie & slimme oplaadtechnologie" waarmee apparaten zoals smartphones en tablets 1, 65 keer sneller worden opgeladen dan "normaal".

Wat de elektrische stroomingang betreft, accepteert deze lader een spanning die in het bereik van 100 - 240 volt valt. Dat betekent dat u, zolang u over de juiste plug-adapter beschikt, deze bijna overal ter wereld kunt gebruiken. De TP-Link 5-poorts snelle USB-oplader (UP525) werkt in landen als Japan, waar de spanning gewoonlijk 100 V AC is, in Noord-Amerika, waar de gebruikte spanning 120 V AC is, evenals in Europa en de rest van de rest wereld waar de elektrische spanning meestal 230-240V AC is.

Binnenin het pakket is er echter slechts één voedingskabel met een stekker die overeenkomt met die welke in uw land wordt gebruikt. Als u van plan bent om op verschillende continenten te reizen, kan het een goed idee zijn om geschikte adapters voor de netstekker te kopen.

De TP-Link 5-poorts snelle USB-oplader (UP525) is compact, maar niet erg klein, en hij is ook behoorlijk zwaarder dan we hadden verwacht. De afmetingen zijn 3, 8 x 3, 8 x 1, 1 inch (96, 4 x 96, 4 x 28, 6 mm) en weegt 6, 35 ounces (180 gram).

Als u alle officiële kenmerken en specificaties van deze oplader wilt zien, bezoekt u de officiële website: TP-Link 5-poorts snelle USB-oplader (UP525). Op de website van TP-Link vindt u ook dat het bedrijf ook een andere soortgelijke oplader produceert, maar bijna twee keer zo krachtig: het wordt TP-Link 40 W 5-poorts USB-oplader (UP540) genoemd . Als je veel gadgets hebt die snelle oplaadtechnologieën ondersteunen, is de 40 Watt-versie misschien een betere keuze dan de 25 Watt-versie.

De TP-Link 5-poorts snelle USB-oplader gebruiken (UP525)

Het eerste waar we aan dachten toen we de TP-Link 5-poorts snelle USB-oplader (UP525) zagen, was dat het eruitzag als een hockeypuck. :) Het is een ronde puck, met een matte afwerking op de omtrek en een glanzende bovenkant oppervlakte. De bovenkant van de oplader heeft ook een blauwe cirkel en het merk TP-Link in het midden. We verwachtten dat de blauwe cirkel op zou lichten als het apparaat de gadgets zou laden die ermee waren verbonden, maar helaas was dat niet het geval, omdat er eigenlijk nergens LED-lampjes op te vinden zijn.

Het belangrijkste kenmerk en waarschijnlijk het beste aan dit apparaat is dat je veel gadgets tegelijkertijd kunt opladen. Om preciezer te zijn, u kunt maximaal vijf apparaten gelijktijdig opladen en u hoeft daarvoor maar één stopcontact te gebruiken.

Het is ook de moeite waard om te vermelden dat het netsnoer een gemeenschappelijke 2-pins "radio" -stekker gebruikt om verbinding te maken met de oplader en deze is 1, 5 meter lang. Dat betekent dat het lang genoeg is om van een vloer-stroomnet naar uw bureau te gaan, wat waarschijnlijk is hoe de meeste mensen deze oplader zullen gebruiken.

De TP-Link 5-poorts snelle USB-oplader (UP525) heeft een rubberen onderzijde die voorkomt dat hij gemakkelijk uitglijdt op en van het oppervlak waarop u hem plaatst, zoals uw bureau of uw naastgelegen tafel.

We hebben gezegd dat deze oplader net lijkt op een hockeypuck: dat is zowel een goede als een slechte zaak, afhankelijk van wat belangrijk voor je is. Omdat hij rond is, heeft de lader al zijn USB-sleuven op de omtrek verdeeld in een cirkelarray. Dat is een goede zaak, want er is altijd voldoende ruimte voor alle gadgets die u misschien wilt opladen, ongeacht hoe groot ze zijn of hoe kort uw USB-kabels zijn. De ronde vorm van de oplader kan echter ook slecht zijn, omdat dit betekent dat je waarschijnlijk overal draden rond hebt en dat het vrij moeilijk zal zijn om ze allemaal uit het zicht te verbergen. In een groot huis of op een groot bureau is dat geen probleem, maar in een klein huis of op een klein bureau kan dat vervelend zijn.

We gebruikten de TP-Link 5-poorts snelle USB-oplader (UP525) om één, twee en maximaal het maximale aantal van vijf apparaten tegelijk op te laden. We hebben het getest met een Motorola Nexus 6 Android-smartphone, een Nokia Lumia 930-smartphone met Windows 10 Mobile, een Kindle Fire HDX 7-tablet, een Kindle Wi-Fi e-bookreader en een Becker Ready 45 GPS. Met één uitzondering was de oplader van TP-Link altijd iets sneller dan de originele opladers van deze apparaten. De uitzondering was de Motorola Nexus 6-smartphone die sneller oplaadt bij gebruik van de originele oplader: het duurt een uur en 55 minuten om op te laden van 0 tot 100% in vergelijking met twee en een half uur bij gebruik van de TP-Link 5-poorts snelle USB-lader (UP525) . Als laatste kanttekening moeten we ook vermelden dat de lader niet warm werd, zelfs niet als we alle bovenstaande vijf apparaten hadden opgeladen, wat erg goed is.

De TP-Link 5-poorts snelle USB-oplader (UP525) is een goede oplossing als u op zoek bent naar een oplader die compact en krachtig genoeg is om essentiële gadgets van uw gezin, zoals smartphones en tablets, op te laden. Je kunt het op je bureau, op je nachtkastje of in een hoek van je woonkamer zetten en al je gadgets daar opladen. Het is ook geweldig voor reizen en het opladen van alle gadgets die uw gezin gebruikt.

Voors en tegens

Er zijn veel goede dingen te zeggen over de TP-Link 5-poorts snelle USB-oplader (UP525) :

Waar te kopen

Koop nu Koop nu
  • Het kan maximaal vijf verschillende apparaten gelijktijdig opladen
  • Het heeft een snelle oplaadtechnologie, zodat het de meeste van uw apparaten sneller kan opladen dan een standaard USB-oplader
  • Het is rond en de USB-slots zijn verspreid over de omtrek, wat betekent dat apparaten voldoende ruimte tussen hen hebben
  • Het kan ook als reisoplader worden gebruikt - het is zeker handig om vijf apparaten tegelijkertijd op één stopcontact op te laden

Er zijn ook een paar dingen die er niet zo goed aan zijn:

  • Er zitten geen USB-kabels in het pakket
  • Er zijn geen extra adapters voor de stroomstekker in het pakket inbegrepen. Dat betekent dat u een aantal moet kopen als u van plan bent om het als reislader te gebruiken en dat u naar landen gaat met verschillende elektrische normen
  • De oplader heeft geen enkele led-verlichting, dus u weet niet of deze werkt, tenzij u naar de aangesloten apparaten kijkt
  • Het is duurder dan andere laders met vergelijkbare specificaties
Product Nominaal 4/5

Vonnis

De TP-Link 5-poorts snelle USB-oplader (UP525) is een compact apparaat dat er goed uitziet, het heeft een solide bouwkwaliteit en moderne specificaties. Hij kan snel tot vijf verschillende apparaten tegelijk opladen en heeft slechts één aansluiting op een stopcontact nodig. Dat maakt het een zeer goede keuze als u op zoek bent naar een hoogwaardige oplader die u op uw bureau kunt plaatsen of op uw nachtkastje kunt houden. Het is ook een geweldig idee als u op zoek bent naar een lader die tijdens het reizen door uw hele familie kan worden gebruikt. Hoewel de prijs die TP-Link vraagt ​​een beetje hoger ligt dan het marktgemiddelde, krijg je een degelijk apparaat dat is gebouwd door een gerenommeerd bedrijf en dat je helpt om gedag te zeggen tegen de gevechten die je vroeger met je familieleden had. wie moet eerst zijn smartphone opladen. :)