Anders

Top 7 Windows Media Player 12 skins in 2012

In het verleden hebben we Windows Media Player 12 uitvoerig behandeld en we hebben bijna alles getoond wat je ermee kunt doen, inclusief het uiterlijk van skins door het uiterlijk te veranderen. We willen graag de discussie over deze toepassing hervatten en een aantal mooie skins delen die je misschien wilt proberen.

OPMERKING: De skins in dit artikel zijn te vinden in de galerie Skins voor Windows Media Player van Windows of in de galerie met Windows Media Player van DeviantART.

World of Warcraft

Gemaakt door: The Skins Factory

Ik weet dat velen van jullie waarschijnlijk zijn overgestapt naar Star Wars: The Old Republic of welke andere MMORPG dan ook die het meesterwerk van Blizzard probeert te verslaan. Voor die die-hard World of Warcraft-spelers die nog steeds de roep van de Alliance of Horde beantwoorden, raad ik deze skin aan. De interface is goed ontworpen, gemakkelijk te gebruiken en de aantrekkingskracht op hardcore WoW-spelers valt niet te ontkennen.

Download de World of Warcraft skin voor Windows Media Player

Donkere ster

Gemaakt door: fillmeup13 @ DevinatART

Fans van het computermerk Alienware moeten deze skin van Windows Media Player installeren. Het ziet er geweldig uit en het zal zeker indruk maken op je vrienden, als je Alienware-computer al niet indrukwekkend genoeg is.

Download de Alienware Darkstar Windows Media Player Skin

Rammstein 1995 - 2011

Gemaakt door: MeisterMzk @ DeviantART

Als je naar rockmuziek luistert, dan weet je zeker van de Duitse band Rammstein. Een fan van de band heeft deze geweldige skin gecreëerd voor de 16 jaar durende activiteit van de band. Zelfs als je geen fan bent, ben je er zeker van dat je zult genieten van de industriële look.

Download de Rammstein 1995 - 2011 Windows Media Player Skin

Nautical

Ontworpen door: Saltmine LLC

Ik ben op een boot. Serieus, ik schreef dit artikel terwijl ik op een boot zat. Degenen onder u die niet het geluk hebben om nu op een boot te zijn, kunnen echter plaatsvervangend leven door deze nautische skin te gebruiken voor uw Windows Media Player. De interface is relatief eenvoudig en bevat een optie waarmee u kunt selecteren welke boot op uw speler wordt getoond. Hiermee kun je een boot kiezen die het beste past bij je nautische thema Pashmina Afghan.

Download de Nautical skin voor Windows Media Player

Veelhoek

Gemaakt door: Microsoft

Persoonlijk heb ik altijd genoten van de kijkschermen op mediaspelers die verschillende ontwerpen laten zien op het ritme van de muziek die je speelt. De Polygon-skin biedt een eenvoudige interface met een groot deel gewijd aan deze visuele effecten. Ik raad het ten zeerste aan als u geïnteresseerd bent in een skin die deze grafische afbeeldingen weergeeft op uw Windows Media Player.

Download de Polygon-skin voor Windows Media Player

Portaal

Gemaakt door: The Skins Factory

Hoewel het niet zo intuïtief is om te navigeren, is het fantastische ontwerp van deze skin erg cool. Het golvend portaaleffect kan de plaats innemen van een visuele afbeelding op deze skin en kan heel leuk zijn om te bekijken.

Download de Portal skin voor Windows Media Player

Ursula

Gemaakt door: ByteAudio

Dit is een zeer rigide stijlvolle skin met veel extra functionaliteit die veel andere skins niet hebben, zoals de mogelijkheid om dingen aan te passen zoals het bas- en treble-volume.

Download de Ursula-skin voor Windows Media Player

Conclusie

Ons doel was om een ​​oude lijst met Windows Media Player-skins te maken die we een tijdje geleden hebben gemaakt: Top 7 Windows Media Player 12 Skins in 2010.

We weten dat er heel veel geweldige skins zijn en onze lijsten zijn absoluut niet volledig. Daarom, deel het met ons: Wat zijn enkele van je favoriete skins? Welke gebruik je nu?