Tutorial

Waar de Desktop & Lock Screen-achtergronden worden opgeslagen in Windows 8

Waar vind je de afbeeldingen die door Windows 8 worden gebruikt als achtergrond voor de standaard bureaubladthema 's en voor het vergrendelscherm ? Het blijkt dat ze in dezelfde map zijn geplaatst en dat je de afbeeldingen daar eenvoudig kunt kopiëren en plakken. Hier is hoe:

De achtergronden gebruikt door Windows 8 voor het bureaublad en het vergrendelscherm

Windows 8 heeft drie standaardthema's: Windows, Earth en Flowers .

Het bevat ook een verzameling achtergronden voor het vergrendelscherm . Je kunt ze bekijken in PC-instellingen, in het gedeelte Aanpassen .

Allemaal zijn ze mooi.

Waar zijn deze achtergronden aanwezig?

Ze staan ​​allemaal in één map: "C: \ Windows \ Web" .

Daar vindt u twee submappen: scherm en achtergrond . De submap Scherm bevat de achtergronden die door Windows 8 worden gebruikt voor het vergrendelscherm .


De submap Wallpaper heeft drie andere submappen met de afbeeldingen die worden gebruikt in elk van de standaardthema's die zijn gebundeld met Windows 8.

Open eenvoudig deze mappen en gebruik ze zoals u wilt.

BELANGRIJK: deze afbeeldingen bevatten het intellectuele eigendom van Microsoft en andere derden. Ze worden alleen voor uw eigen persoonlijk gebruik aangeboden om te downloaden. Elk ander gebruik, inclusief de herdistributie van de bureaubladachtergronden, of enig ander gedrag in strijd met de toepasselijke gebruiksvoorwaarden of Microsoft softwarelicentievoorwaarden, is verboden.

Conclusie

Ik hoop dat je deze tip nuttig hebt gevonden. Voor andere nuttige artikelen over Windows 8, aarzel dan niet om onze onderstaande aanbevelingen te bekijken.