Anders

2 manieren om Xbox One-games te kopen met behulp van je Amazon Gift Card-saldo

Wist je dat je Xbox One-games van Amazon kunt kopen en ze kunt ruilen op je console? Of dat je Xbox-cadeaubonnen van Amazon kunt kopen die je op je Xbox-account kunt toepassen en dat tegoed kunt gebruiken om games te kopen in de Store op je Xbox One-console? Als je een Amazon-cadeaubon hebt en je deze wilt gebruiken om Xbox One-games te kopen, of als je Xbox One-games op Amazon wilt kopen met je creditcard, lees dan deze tutorial:

OPMERKING: deze handleiding biedt richtlijnen voor gebruikers van Xbox One-consoles, Amazon.com en Amazon.co.uk. Op andere Amazon-websites, uit andere landen dan de VS en het VK, moeten de dingen vergelijkbaar zijn.

Methode 1. Koop Xbox One-games op Amazon die beschikbaar zijn als een digitale code, met Xbox Live als DRM (Digital Rights Management)

De snelste manier om Xbox One-games te kopen met behulp van je Amazon Gift Card-saldo, is door te zoeken naar games die de term 'Digital Code' in hun naam gebruiken, omdat je ze vrijwel meteen kunt aanschaffen en downloaden. Deze games zijn beschikbaar als digitale, download nu-opties en ze gebruiken het Xbox Live DRM-systeem. Ze worden altijd verkocht door Amazon Digital Services LLC.

Dit is bijvoorbeeld een schermafbeelding van Forza Motorsport 7: Standard Edition - Xbox One op Amazon, die u onmiddellijk kunt aanschaffen op Amazon en vervolgens kunt inwisselen voor downloaden en installeren op uw Xbox One. We hebben de DRM-informatie gemarkeerd, zodat u weet waar u deze vindt. Als er geen Xbox Live staat, moet u naar andere aankoopopties zoeken.

Een ander voorbeeld van een populaire game die je op Amazon kunt kopen en verzilveren op Xbox One is Assassin's Creed Origins. Deze game is beschikbaar in vele opties, waaronder een digitale code voor Xbox One die kan worden ingewisseld op je console.

Andere Amazon-websites, zoals Amazon.co.uk, voegen de tekst "Downloadcode" toe in de naam van de Xbox One-spellen die u wilt vinden. Op Amazon.co.uk heeft u bijvoorbeeld Forza Motorsport 7: Standard Edition | Xbox One / Windows 10 - Downloadcode of FIFA 18: standaardeditie | Xbox One - Downloadcode

Om ervoor te zorgen dat je alleen games vindt die kunnen worden ingewisseld op Xbox One, ga je naar de sectie Xbox One Digital Games & DLC op Amazon.com of het gedeelte Downloadable Content op Amazon.co.uk.

PROS: deze methode is geweldig omdat het een snelle manier is om Xbox One-games te kopen met behulp van je Amazon Gift Card-saldo. Je kunt een game in enkele minuten kopen en downloaden en je enige beperking is de snelheid van je internetverbinding.

Nadelen: het grootste probleem met deze methode is dat je toegang krijgt tot een beperkte portfolio van Xbox One-spellen. Normaal gesproken zijn grote titels te vinden op Amazon, maar kleinere titels zijn meestal verkrijgbaar in de Store vanaf je Xbox One-console.

Methode 2: Koop een Xbox-cadeaubon bij Amazon

Als je een game uit de Store op je Xbox One wilt kopen met behulp van je Amazon Gift Card-saldo, moet je een Xbox-cadeaubon kopen bij Amazon. Het kan worden verkregen met behulp van de volgende vooraf gedefinieerde contante waarden:

  • Xbox-cadeaukaart - $ 100 op Amazon.com.
  • Xbox-cadeaubon - $ 70 op Amazon.com.
  • Xbox-cadeaubon - $ 60 op Amazon.com.
  • Xbox-cadeaubon - $ 50 op Amazon.com of Xbox Live - 50 £ Tegoed bij Amazon.co.uk.
  • Xbox-cadeaukaart - $ 40 op Amazon.com of Xbox Live - 40 £ Krediet op Amazon.co.uk.
  • Xbox-cadeaubon - $ 30 op Amazon.com of Xbox Live - 30 £ Tegoed bij Amazon.co.uk.
  • Xbox-cadeaubon - $ 25 op Amazon.com of Xbox Live - 25 £ Krediet op Amazon.co.uk.
  • Xbox-cadeaukaart - $ 20 op Amazon.com of Xbox Live - 20 £ Tegoed bij Amazon.co.uk.
  • Xbox-cadeaubon - $ 15 op Amazon.com of Xbox Live - 15 £ Tegoed bij Amazon.co.uk.
  • Xbox-cadeaubon - $ 10 op Amazon.com of Xbox Live - 10 £ Krediet op Amazon.co.uk.

Gelukkig is dit ook een digitaal product en krijg je meteen een productcode.

PROS: Je kunt je Amazon Gift Card-saldo gebruiken om ELK spel te kopen in de Store op je Xbox One-console, wat geweldig is.

Nadelen: het zijn geen problemen die we konden identificeren voor deze methode.

Je Xbox One-spellen, Xbox-cadeaubon of tegoed inwisselen

Wanneer je een Xbox One-game koopt van Amazon, een Xbox-cadeaubon of Xbox Live-tegoed (van Amazon.co.uk), krijg je alleen een digitale code zoals die hieronder. Ga naar je Games and Software Library om het te vinden. Het kan worden geopend door uw Amazon-account te openen en naar "Digitale inhoud -> Digitaal beheer -> Games en software" te gaan.

Noteer of kopieer de productcode die u hebt ontvangen voor uw aankoop. Vervolgens hebt u twee opties: u kunt de code van uw computer verzilveren en uw spel- of geschenkkaart automatisch naar uw Xbox One-console laten sturen, of u kunt naar de Xbox One-console gaan en de productcode die u van daar hebt ontvangen inwisselen .

Als u liever naar uw Xbox One-console gaat, opent u de Store en tikt u vervolgens op 'Een code gebruiken'. Er wordt een venster getoond voor het inwisselen van uw aankoop. Voer de productcode in en druk op Volgende, zodat deze op uw account wordt toegepast.

Als u liever op uw computer blijft, gaat u naar deze pagina Inwisselen. Log in met hetzelfde Microsoft-account (Xbox-account) dat u op uw console gebruikt. Nadat de inwisselpagina is geladen en lijkt op de onderstaande schermafbeelding, plakt u de productcode die u op Amazon hebt ontvangen en drukt u op Volgende, zodat deze wordt toegepast op uw account.

Wanneer u uw Xbox One-console opent, moet het spel of het saldo van de cadeaubon automatisch worden toegepast op uw account. Genieten!

Hoe koop je Xbox One-spellen met het saldo van je Amazon-cadeaukaart?

Dit zijn de methoden die we gebruiken om Xbox One-games te kopen, met behulp van ons Amazon-tegoed. Heb je ze geprobeerd? Laat het ons weten welke methode het beste werkt en waarom. Uw opmerkingen zullen zeker andere lezers helpen.