Anders

5 geweldige downloadlocaties voor gratis Windows-thema's

Er zijn veel manieren om uw Windows-apparaat te personaliseren en het er uniek uit te laten zien. In sommige van onze artikelen presenteerden we de beste downloadlocaties voor pictogrammen, muisaanwijzers en vele andere visuele elementen. In dit artikel willen we vijf geweldige downloadlocaties presenteren voor Windows 7- en Windows 8-thema's. Deze websites bieden vele goed uitziende thema's, gratis. Sommige bieden originele inhoud en ze bevatten werken van fotografen en illustratoren. Laten we beginnen:

1. De personaliseringsgalerij van Microsoft

Zoals je mag verwachten, is de Personalization Gallery van Microsoft een van de beste plaatsen om Windows-thema's te downloaden. Windows bevat een aantal personalisatiefuncties zoals panoramische thema's die zich uitstrekken over twee monitoren, Windows-kleuren die automatisch worden aangepast aan elke bureaubladachtergrond en de mogelijkheid om ze op uw startscherm weer te geven. Als u nog steeds Windows 7 gebruikt, moet u niet teleurgesteld zijn. Microsoft biedt veel geweldige thema's die compatibel zijn met deze versie. Uw computer ziet er geweldig uit, ongeacht welke versie van Windows u gebruikt.

2. DeviantART

DeviantART is de grootste online kunstgemeenschap met meer dan 33 miljoen artiesten en kunstliefhebbers geregistreerd als gebruikers. Het heeft een aantal fantastische thema's van artiesten over de hele wereld. Helaas heeft het niet al te veel thema's, maar de community brengt voortdurend nieuwe inhoud met zich mee, en we zijn ervan overtuigd dat u iets kunt vinden dat bij u past.

3. 7 zelfstudies

Je hebt dit niet zien aankomen, of wel? Nou, het is waar. Onze website, 7 tutorials biedt een geweldige verzameling van high-definition thema's voor Windows 7 en Windows 8.1. Het mooie aan hen is dat ze originele werken van fotografen en illustratoren bevatten en ze zijn natuurlijk gratis. Doe een beetje onderzoek en vertel ons welke thema's je het leukst vond.

4. Expo-thema's

Expothemes is een Windows-aanpassingsblog waarmee u uw bureaublad kunt aanpassen met coole achtergronden van films en videogames. Ze zijn in maart 2012 begonnen als een kleine website en nu zijn ze uitgegroeid tot een van de meest bekende ontwikkelaars van Windows-thema's. Als je een gamer of een filmfanaat bent, is dit een geweldige plek voor jou.

5.TechNorms

TechNorms is een andere betrouwbare bron van Windows-thema's. U kunt kiezen of u hun Windows 7 Themavalerie of hun Windows 8.1 Themagalerij wilt bezoeken. Je kunt kiezen uit verschillende categorieën, zoals anime, kunst en artiesten, games, films, natuur, tech en vele anderen.

Hoe een Windows-thema te installeren

Om een ​​thema te installeren dat je hebt gedownload, klik je op het bestand "* .themepack" in Windows 7 of op het "* .deskthemepack" . Het thema wordt opgeslagen in het gedeelte Mijn thema's vanuit het venster Individualisering . U kunt het personalisatievenster openen in Windows 8.1 door Charms te openen en vervolgens te klikken of op Instellingen te tikken. In Windows 7 kunt u vanuit het Configuratiescherm toegang krijgen tot het personalisatievenster . Het thema wordt automatisch toegepast en geïnstalleerd, dus je hebt het bestand niet meer nodig.

Als u het thema wijzigt, wordt een niet- opgeslagen thema gemaakt met de begininstellingen en de wijzigingen die u hebt aangebracht. De originele versie die u op uw Windows-apparaat hebt geïnstalleerd, wordt als een afzonderlijk thema bewaard.

Als u de gemaakte wijzigingen wilt opslaan, klikt of tikt u op Thema opslaan .
Als u het huidige thema wilt verwijderen, moet u eerst een ander thema selecteren. Klik vervolgens met de rechtermuisknop of houd het thema ingedrukt dat u wilt verwijderen en klik of tik vervolgens op Thema verwijderen .

Als u meer tips nodig hebt over het aanpassen van uw thema's, lees dan onze speciale handleiding: Windows 7-thema's aanpassen.

Conclusie

De websites die we in dit artikel hebben gepresenteerd, zijn betrouwbare bronnen waar u tal van fantastische thema's kunt vinden. We zijn er zeker van dat u in slechts een paar minuten zult vinden wat u zoekt en het zal u helpen de looks van uw Desktop te transformeren. Als je andere geweldige bronnen voor gratis thema's kent, deel deze dan met ons, via het onderstaande opmerkingenformulier willen we graag meer bronnen aan deze lijst toevoegen.