Tutorial

5 dingen die u kunt doen met de Travel-app in Windows 8.1

Omdat de zomer met snelle stappen komt, is het ook de tijd van het jaar om uw vakantie te plannen. Het internet biedt een onbeperkte bron voor reisinformatie, zo veel dat het een beetje overweldigend voelt. Om deze reden hebben we besloten om de Travel- app die standaard wordt geleverd te testen met Windows 8 en 8.1 en te delen wat je ermee kunt doen. Kan deze app alles bieden wat een gebruiker nodig heeft om een ​​vakantie volledig vanuit één gebruikersinterface te plannen? Lees dit artikel en ontdek het.

De Travel- app wordt aangedreven door Bing en biedt een breed scala aan bronnen in een goed ontworpen en interactieve interface. Maar wat onderscheidt het van de vele andere bronnen en apps van dit type?

1. Ontdek interessante reisbestemmingen overal ter wereld

Allereerst toont de Travel- app je foto's en korte informatie direct op de livetegel op het startscherm.

Als u erop tikt of erop klikt, wordt de app geopend en wordt het hele scherm ingenomen. Het begint meteen met het delen van informatie over interessante plaatsen over de hele wereld. Oh, je hebt nog niet besloten waar te gaan? Geen zorgen, de aanbevolen bestemmingen bevatten verschillende populaire bestemmingen over de hele wereld die u een idee kunnen geven van waar u een vakantie kunt beginnen.

2. Leer over elke reisbestemming, Plan uw vlucht en boek uw hotel

Als u op een locatie of land klikt of ertegen tikt, geeft de Travel- app op uw scherm een ​​stukje geschiedenis weer, de locatie op de kaart, het weer en de gebruikte valuta, zodat u uw feiten meteen duidelijk hebt wanneer u daar aankomt . Soms wordt er bij het selecteren van een bestemming een artikel over die locatie en verschillende afbeeldingen getoond. De weergegeven hoeveelheid informatie verschilt van bestemming tot bestemming.

Het feit dat het wordt aangedreven door Bing betekent dat de Travel- app niet alleen de gebruiker voorziet van algemene bestemmingen, maar ook een vrij goed georganiseerde Flight Search- tool en een Hotel Search- tool integreert. Laat me wat meer uitleggen over de laatste twee:

  1. Met de Flight Search Tool kunt u de status van specifieke vluchten controleren en deze vindt u in een zeer korte tijd en met grote nauwkeurigheid, zoals we hebben getest.

    Met behulp van de wereldberoemde KAYAK Travel Search Engine kan de Travel- app vluchten verzamelen en weergeven, afhankelijk van uw behoeften en bestemmingen.

  2. Wat Hotel Search betreft, vertrouwt de Travel- app opnieuw op de KAYAK Travel Search Engine, die gedetailleerde en actuele informatie geeft over hotels en resorts in het doorzochte gebied. Het haalt echter ook resultaten op van andere reiszoekmachines zoals Booking.com, hotels.com, TripAdvisor en anderen, en brengt u naar hun website in Internet Explorer als u besluit ze te bezoeken.

3. Ontvang het laatste nieuws en gegevens over reisbestemmingen

Een ander heel leuk onderdeel van de Travel- app is dat het ook het laatste nieuws deelt over de bestemming (en) waarin u bent geïnteresseerd of die waarnaar u zocht, waardoor u op de hoogte blijft van algemene reisinformatie en tips zodat u kan genieten van je vakantie.

4. Blijf op de hoogte van uw favoriete reisbestemmingen

Met de Travel- app kun je een lijst met favorieten maken, waar je de hotels kunt opslaan die je leuk vond, de bestemmingen die je zou kunnen overwegen en nieuwsartikelen die je interessant vond. Dit helpt bij het effectief zijn van uw zoekopdrachten.

Uw favorieten worden automatisch opgeslagen in uw Microsoft-account en ze worden gesynchroniseerd op Windows- en Windows Phone-apparaten waarop u dezelfde Travel- app gebruikt.

5. Bekijk prachtige panorama's van over de hele wereld

Het laatste dat onze aandacht trok, was het feit dat je kunt genieten van prachtige panorama's en video's die betrekking hebben op verschillende plaatsen. Ze bieden een 360 ° inzicht in de plaatsen waar u mogelijk in geïnteresseerd bent. Het geeft u het gevoel dat u er daadwerkelijk bent, zodat u de omgeving kunt verkennen net zoals het zou zijn als u uw hoofd zou omdraaien.

Het enige nadeel is dat panorama's alleen beschikbaar zijn voor de meest populaire bestemmingen.

De Travel- app is niet advertentievrij, wat voor sommige gebruikers een probleem kan zijn, maar niet is gevuld met advertenties zoals de gebruikelijke websites. De advertenties zijn vrij gemakkelijk te omzeilen zonder uw aandacht te trekken en ze gaan meestal over reizen of andere Microsoft-apps die u leuk vindt.

Conclusie

Nu u kunt zien wat de Travel- app voor u kan doen, kunt u overwegen om het eens te proberen en ons laten weten wat u denkt. Gelooft u dat het al uw behoeften dekt tijdens het plannen van een reis? Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder.