Beoordeling

Course Review - Windows 8 voor Dummies Video Training

Ik ben al sinds het begin een grote fan van de reeks boeken van For Dummies . Ik waardeer hun luchtige benadering van serieuze onderwerpen en hun vermogen om moeilijke concepten uit te leggen in simpele bewoordingen die de rest van ons kan begrijpen. Daarom was ik erg geïnteresseerd om te horen dat er een online cursus is die Windows 8 introduceert op een manier voor Dummies . Omdat veel mensen het gemakkelijker vinden om nieuwe concepten te begrijpen wanneer ze zien hoe het werkt, leek dit een goede gok voor het leren van Windows 8, en ik ben zeker een beginner als het gaat om dit besturingssysteem. Voldeed de cursus aan mijn verwachtingen? Laten we kijken wat ik heb gevonden.

Ermee beginnen

De Windows 8 for Dummies Online Video Training Course is te vinden op de website van een bedrijf genaamd Udemy, dat is gespecialiseerd in allerlei online cursussen. Ze hebben een enorme selectie en zij nodigen u uit om in hun catalogus te bladeren om te zien wat u misschien interesseert. Als je op mij lijkt, zou dat het grootste deel van de middag in beslag kunnen nemen, dus ik zou willen voorstellen rechtstreeks naar de Windows 8 For Dummies- cursus te gaan als je het wilt bekijken. Wanneer u naar de pagina gaat, ziet u drie zeer belangrijke functies. Ten eerste kost de cursus $ 25 USD (de meeste Windows 8-boeken hebben vergelijkbare kosten) en die prijs, zoals u kunt zien aan de onderkant van de pagina, bevat levenslange toegang en een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

De inhoud van de cursus staat ook op die pagina, maar dat zou niet passen in een screenshot (ik toon een deel verderop in een andere screenshot een beetje verder). U kunt onderaan de pagina bladeren om de secties en onderwerpen te bekijken en te zien wat u te wachten staat voordat u zich aanmeldt. Als je het leuk vindt, kun je zo vaak teruggaan als je de concepten opnieuw wilt bekijken. Als je het niet leuk vindt, geeft Udemy je je geld terug. Wat heb je te verliezen?

OPMERKING: nadat je je hebt aangemeld, wil je waarschijnlijk je instellingen een beetje aanpassen. De mensen bij Udemy zijn erg vriendelijk en ze hebben veel om over te praten, dus ze registreren je standaard voor al hun e-mailmeldingen. Als u liever niet zoveel e-mail ziet, schakel dan de vinkjes uit die u niet wilt, of vertel hen dat u helemaal geen e-mail wilt. Ik denk dat het de moeite waard is om op zijn minst te blijven als ze zich aanmelden voor hun aanbiedingen, omdat een van de dingen die ze aanbieden mooie kortingen zijn op toekomstige cursussen.

Om uw instellingen te wijzigen, gaat u naar de linkerbovenhoek waar u uw naam ziet en klikt u op de pijl.

De site zegt dat het werkt met alle browsers, dus ik heb het geprobeerd met Internet Explorer 9 en 10, Firefox, Chrome en Safari en het werkt zoals geadverteerd. Mijn hoofdcomputer, een pc die ik midden in de weg heb gebouwd en die ik in 2009 bouwde met Windows 7, kon het soms niet bijbenen, vooral niet op de dag dat ik programma's had geopend en de hele dag gesloten had. Ik weet zeker dat dit komt omdat ik de video die op het moederbord is ingebouwd nog steeds gebruik (let op voor jezelf, stop met goedkoop en lui te zijn en een echte videokaart te krijgen!) En het is niet de fout van de cursus. Het was iets soepeler op de netbook waarop ik onlangs Windows 8 heb geïnstalleerd, maar nog steeds niet zo soepel als het zou moeten zijn, want het is een netbook, dus uiteindelijk heb ik de cursus gedaan op mijn één jaar oude Mac Mini. Ik heb het voor Safari op de Mac geprobeerd omwille van onderzoek, maar ik heb het op Chrome uitgevoerd, mijn favoriete browser. U kunt dus zien dat u Windows 8 niet hoeft te installeren om de cursus te bekijken. Last but not least, zou ik nog een reeks instellingen willen noemen die u zou moeten bekijken: uw Privacy- instellingen. Uw profiel wordt standaard weergegeven voor zoekmachines, evenals de cursussen die u volgt. Als u wilt dat deze informatie privé blijft, aarzel dan niet om de juiste schakelaars in te stellen op UIT .

De cursus

U kunt uw Facebook-account gebruiken als uw Udemy-account, of u kunt een nieuw account maken op basis van uw e-mailadres. Zodra u zich bij de site hebt geregistreerd, kunt u eenvoudig inloggen.

Het is een beetje verwarrend om naar terug te gaan als je bent uitgelogd, omdat de inlogkoppeling onderaan in het venster Register is begraven.

Dan zie je een scherm dat je laat zien waar je bent in de cursus. Hier is een screenshot die ik deed toen ik net was begonnen. Ik had de eerste twee lezingen afgerond en nu vraagt ​​het me of ik de volgende wil spelen.

De lezingen

De afzonderlijke video's worden lezingen genoemd, en wel om een ​​zeer goede reden. Dit is geen interactieve cursus waarbij je alles moet oefenen voordat je verder gaat met het volgende concept. Je kijkt terwijl iemand anders een demonstratie geeft. Dit is geen kritiek - ik wilde dit alleen maar noemen als een van jullie een volledige interactieve ervaring verwacht. Terwijl ik naar het verhaal luisterde, was ik blij om de bekende luchtige benadering van het onderwerp te horen die een opvallend kenmerk is van de For Dummies- boeken. Dit maakte de lezingen zowel leuk als informatief. Voor het grootste deel zijn de colleges vrij kort, ongeveer twee tot vijf minuten, hoewel er tijdens het verloop van de cursus verschillende zijn die langer zijn. De kortere colleges maken het gemakkelijk om ze op een drukke dag in te passen, dus je kunt zoveel informatie inlassen als waar je tijd voor hebt.

Zelfs de langste lezing in deze cursus is slechts 12 minuten lang. Ik vond deze aanpak leuk. En natuurlijk kun je op elk moment teruggaan en een lezing opnieuw bezoeken. De lezingen beginnen langzaam, met de basis, en gaan vervolgens over op meer complexe onderwerpen. Elk wordt stap voor stap uitgelegd. De secties zijn gerangschikt in een logische volgorde en de individuele colleges gaan heel soepel van het ene naar het andere concept.

Onderaan het weergavevenster ziet u een knop met de titel Next Lecture . Daarnaast is een zeer kleine indicator dat Autoplay op ON staat (deze is standaard ingeschakeld). Dit betekent dat elke lezing automatisch wordt afgespeeld als de vorige eenmaal is voltooid. Als u dit niet wilt, klik dan hier om Autoplay UIT te schakelen. Ik ontdekte dat ik soms de foutmelding 'bestand niet gevonden' zou krijgen toen de cursus probeerde het volgende college in de reeks te spelen, maar voor het grootste deel werkte het heel soepel.

Ik kreeg een beetje moe van dezelfde inleidende muziek aan het begin van elke lezing, maar dat is slechts een kleine klacht. Alles wat een beginner zou moeten weten over Windows 8 wordt behandeld, vanaf het allereerste beginscherm tot het beheren van media en het verkennen van het internet. Er is zelfs een deel van de Tens sectie aan het einde, net zoals er in de meeste For Dummies- boeken is, en het is net zo interessant als zijn gedrukte tegenhangers.

Conclusie

Ik heb genoten van het maken van mijn weg door de colleges. De verteller is gemakkelijk te beluisteren, de grafische weergave is aansprekend en alles wordt in eenvoudig te begrijpen bewoordingen uitgelegd, met demonstraties van elk concept op het scherm. De redacteuren van For Dummies hadden duidelijk geen probleem om de boeken naar video over te zetten. De hele cursus duurt slechts ongeveer drie en een half uur, in korte segmenten, zodat bijna iedereen tijd kan vinden om er doorheen te gaan.

Product Nominaal 4/5

Vonnis

Als nieuwkomer op Windows 8 merkte ik dat elke lezing iets bevatte waardoor ik het besturingssysteem beter kon begrijpen. De lezingen worden aantrekkelijk gepresenteerd en zijn duidelijk opgebouwd door mensen die wisten wat ze aan het doen waren. De enige problemen die ik tegenkwam waren het gevolg van de tekortkomingen van mijn eigen hardware, en het diende als een handige herinnering dat ik een veel te lange videokaart nodig had. En met de redelijke prijs, levenslange toegang en geld-terug-garantie, denk ik niet dat je het mis kunt gaan als je je aanmeldt. Dus ga je gang en probeer het uit: Windows 8 for Dummies Online Video Training Course. De mensen van For Dummies zijn zo vriendelijk geweest om 52% korting te bieden aan al onze lezers . Voeg deze couponcode toe voordat u zich aanmeldt: FDW818 . Houd er rekening mee dat de code een vervaldatum heeft voor 31-03-12, dus schiet op als u geïnteresseerd bent in deze cursus.