Anders

Download de bureaubladsnelkoppeling naar het startscherm van Windows 8

Ik heb een groeiende klacht opgemerkt met Windows 8: het feit dat er op het bureaublad geen zichtbare snelkoppeling is om naar het startscherm te gaan. Iets als "Show Start", net zoals we Show Desktop in Windows XP hadden. Voor een beginnende gebruiker is er geen idee hoe je terug kunt gaan naar het startscherm. Dat is waarom ik besloot om te onderzoeken en een hack te vinden die deze schijnbaar eenvoudige klus geklaard krijgt.

UPDATE: De snelkoppeling is bijgewerkt, zodat deze niet langer als verdacht wordt gemarkeerd door bepaalde beveiligingsproducten.

Mensen hebben een snelkoppeling "Show Start" op het bureaublad nodig

De inspiratie voor het werken aan deze hack kwam uit dit artikel: Waarom regelmatige gebruikers Windows 8 consumentenvoorbeelden en de klachten die mensen met mij deelden niet leuk vinden?

Ik geloof dat dit een zeer geldig punt is: mensen hebben een snelkoppeling "Show Start" op het Windows 8- bureaublad nodig . Niet iedereen heeft een Windows 8-handleiding en is ook geen hoofdgebruiker die snel manieren kan vinden om de nieuwe interface te omzeilen. Windows 8 Consumer Preview is geweldig voor hackers, geeks en mensen die erg technisch zijn, maar die niet vriendelijk genoeg zijn voor normale gebruikers, die visuele aanwijzingen nodig hebben om hun weg door het besturingssysteem te vinden.

Hieronder ziet u een leuke video die laat zien hoe snel normale mensen verloren gaan in Windows 8, zonder zo'n snelkoppeling.

De oplossing - Download het "Show Start" -bestand

Download het bijgevoegde archief onderaan dit artikel en pak het uit op het Windows 8-bureaublad. Standaard zou dit er zo uit moeten zien.

Als de instelling "Verberg extensies voor bekende bestandstypen" is uitgeschakeld in Windows Verkenner -> Mapopties, ziet u ook de extensie van het bestand.

Wanneer u dubbelklikt op dit bestand, wordt u onmiddellijk naar het startscherm van Windows 8 gebracht. Als u het in andere versies van Windows gebruikt, wordt het menu Start geopend. Daarom is het het beste om het bestand te hernoemen naar Startmenu tonen .

Waarom heb ik een uitvoerbaar bestand gemaakt in plaats van een snelkoppeling?

Ik heb veel onderzoek gedaan en het lijkt erop dat je op geen enkele manier het startscherm kunt openen met een opdracht of een snelkoppeling naar een specifiek uitvoerbaar bestand in Windows 8. De enige manier om het te starten is via de Windows- toets op je toetsenbord of met de muis., met behulp van de charms aan de rechterkant van het scherm.

Daarom omvatte mijn oplossing de volgende stappen:

  • Schrijf een script dat de toetsenbordaanslagen verzendt die nodig zijn om het startscherm te starten;
  • Converteer het script naar een ".exe" -bestand;
  • Verander het pictogram van het ".exe" -bestand naar het vriendelijkere Windows 8-logo.

Ik hoop dat Microsoft dit probleem in de definitieve versie zal oplossen en een snelkoppeling op het bureaublad zal bieden om het startscherm te starten. Dergelijke hacks zouden niet vereist moeten zijn voor een besturingssysteem dat alle gebruikers een geweldige computerervaring wil bieden.

Conclusie

Ik hoop dat je deze download nuttig hebt gevonden. Als u toevallig andere manieren vindt om dezelfde snelkoppeling te maken, aarzel dan niet om het te delen via het onderstaande opmerkingenformulier.

BELANGRIJK: hoewel we deze snelkoppeling hebben bijgewerkt, kan sommige beveiligingssoftware dit bestand nog steeds als verdacht melden. Wij verzekeren u dat dit bestand geen malware bevat en niets anders doet dan wat werd geadverteerd.

Downloadlink: show_start.zip