Anders

Download het Windows 8-logo en andere Windows 8-pictogrammen

Wilt u het Windows 8-logo gebruiken als een pictogram op uw computer? Bent u geïnteresseerd in het gebruik van andere pictogrammen in de definitieve versie van Windows 8? We hebben enkele van de specifieke Windows 8-pictogrammen geëxtraheerd, geconverteerd en verpakt, op een manier die werkt op alle versies van Windows en andere niet-Microsoft-besturingssystemen. Bekijk ze eens!

Hier ziet u hoe het pictogram met het Windows 8-logo naar de maximale grootte kijkt: 256x256 pixels.

Het ziet er veel beter uit dan degene die is opgenomen in Windows 8 Consumer Preview. Niet alleen schalen ze beter naar grotere maten, maar het is ook transparant en ziet er goed uit op achtergronden met verschillende kleuren.

Vervolgens hebben we alle bruikbare pictogrammen uit Windows 8 geëxtraheerd. Helaas hebben veel van hen een klein formaat in pixels en kunnen ze niet worden geconverteerd, zodat ze er goed uitzien. Daarom kozen we alleen de pictogrammen die groot genoeg waren om de moeite waard te zijn om te zetten. Ze zien er goed uit op elk Windows-bureaublad, zelfs met een maximale grootte van 256x256 pixels. In totaal hebben we 41 pictogrammen gemaakt.

Om de pictogrammen te downloaden, klikt u op de link onderaan dit artikel. Pak het archief uit en gebruik de pictogrammen. Om u te helpen hebben we twee handige handleidingen gemaakt voor het aanpassen van pictogrammen in Windows:

  • Hoe het pictogram van een snelkoppeling wijzigen
  • Uw bureaublad aanpassen: pictogrammen wijzigen of herstellen voor standaardsnelkoppelingen.

Als u geïnteresseerd bent in andere coole downloads, aarzel dan niet om de artikelen die hieronder worden aanbevolen te bekijken.

Downloadlink: windows8_icons.zip