Anders

Schakel eenvoudig de Register-editor in of uit met RegistryED

We zijn erin geslaagd om een ​​andere tool te maken die nuttig kan zijn in bepaalde scenario's. RegistryED kan u helpen bij het in- of uitschakelen van uw register-editor in Windows 7 en Windows 10 of Windows 8.1. Dit kan van pas komen wanneer u niet wilt dat anderen uw register bewerken of wanneer een virus uw computer infecteert en uw Register-editor wordt uitgeschakeld. De scenario's zijn niet zo gebruikelijk, maar als u dit soort hulpprogramma's nodig heeft, is het zeker nuttig. Daarom zul je in dit artikel ontdekken hoe deze tool werkt en ook de downloadlink ontvangen.

Download eerst RegistryED via de downloadlink onderaan dit artikel. Wanneer u het uitvoert, vergeet dan niet om met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en selecteer 'Uitvoeren als beheerder' . Wanneer het wordt gelanceerd, ziet het hulpprogramma eruit zoals in de onderstaande schermafbeelding. Om de Register-editor in te schakelen, klikt u op Inschakelen . Als u het wilt uitschakelen, klikt u op Uitschakelen .

We bieden deze tool as-is, zonder garanties. Als u andere problemen tegenkomt, kunt u ons dit laten weten via onderstaande opmerkingen. We zullen ons best doen om ze op te lossen.

UPDATES: versie 1b bevat enkele kleine verbeteringen / bugfixes + prestatie-optimalisaties.

LINK DOWNLOADEN: RegistryED.