Anders

Schakel Taakbeheer gemakkelijk in of uit met TaskMgrED

Wanneer u besmet raakt met een virus, is een van de meest voorkomende dingen die kunnen gebeuren, dat Task Manager in Windows is uitgeschakeld. In een dergelijk scenario ontvangt u elke keer dat u het probeert te starten een bericht dat 'Taakbeheer is uitgeschakeld door uw beheerder' . In dit geval moet u eerst een goede antivirusoplossing installeren en uw pc desinfecteren. Nadat u uw pc hebt gedesinfecteerd, kunt u uw Task Manager opnieuw inschakelen door een gratis tool genaamd TaskMgrED te gebruiken, die is ontwikkeld door een van onze teamleden. In dit artikel leert u hoe deze tool werkt en ontvangt u ook de downloadkoppeling.

Download eerst TaskMgrED met behulp van de downloadlink onderaan dit artikel. Wanneer u het uitvoert, vergeet dan niet om met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en selecteer 'Uitvoeren als beheerder' . Wanneer het wordt gelanceerd, ziet het hulpprogramma eruit zoals in de onderstaande schermafbeelding. Om Taakbeheer in te schakelen, klikt u op de knop Inschakelen . Als u het wilt uitschakelen, klikt u op Uitschakelen .

De tool is niet door veel mensen getest, dus het kan niet werken op sommige pc's. Daarom bieden we het as-is, zonder garanties. In het geval dat u een fout ziet zoals hieronder getoond, betekent dit dat u bent vergeten om het als een beheerder uit te voeren. Sluit het daarom, klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer 'Uitvoeren als beheerder' .

Als u andere problemen tegenkomt, kunt u ons dit laten weten via onderstaande opmerkingen. We zullen ons best doen om het te repareren.

OPMERKING: deze tool werkt ook op Windows Vista en Windows XP.

TOOL UPDATES: TaskMgrED is bijgewerkt en verbeterd. Versie 1a zou niet langer het bovenstaande foutbericht moeten genereren. Dit is vervangen door een gebruikersvriendelijk bericht dat gebruikers eraan herinnert om dit hulpprogramma als beheerder uit te voeren. Versie 1b heeft enkele coderingsverbeteringen.

Downloadlink: TaskMgrED.