Beoordeling

Herziening van de Aukey CC-T7 dual-port autolader

We hebben allemaal mobiele apparaten die goed zijn, mobiel. En ze moeten allemaal van tijd tot tijd worden opgeladen. En we kunnen niet altijd gewoon naar huis rennen om de meegeleverde plug-in wall-wrat-oplader te gebruiken. :) Laders die zijn ontworpen voor gebruik in auto's zijn dus bijna een noodzaak, en hoe beter die werken, hoe gelukkiger we allemaal zijn. Aukey's CC-T7 Quick Charge 3.0 USB-autolader met dubbele poort (om het zijn volledige officiële naam te geven) beweert dat hij apparaten tot vier keer sneller kan opladen. Is het echt de snellere lader-upper? Laten we het uitzoeken.

De oplader loskoppelen

Aukey's verpakking zegt "Go Green with Aukey" en ze hebben absoluut dat motto waargemaakt. De oplader werd geleverd in een mooie, stevige, gewoon bruine kartonnen doos met de productnaam en een tekening van de lader aan de voorzijde en contactgegevens voor het bedrijf op de achterkant.

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

Binnenin vind je de oplader, de USB-kabel, een korte handleiding in zes talen en een garantieregistratiekaart.

De lader heeft twee poorten, een voor het opladen van telefoons, tablets en andere USB-apparaten (in groen) en een andere die gebruik maakt van de Qualcomm Quick Charge-technologie (bekleed in oranje), die de basis vormt voor de "tot vier keer sneller" conclusies. Niet alle apparaten hebben deze technologie, dus niet alle apparaten zullen hiervan de vruchten plukken. Lees hier meer over Quick Charge.

U kunt hier de officiële pagina van Aukey voor deze oplader vinden.

Het op de proef stellen

Mijn eerste generatie Moto X heeft niet de Quick Charge-technologie en ik heb geen wetenschappelijke methode om te vergelijken hoeveel sneller de oplader werkte, zoals we doen met andere producten zoals routers en modems, maar ik heb wel een oudere, niet-snelle versie van de Aukey, een oudere Amerikaanse modelauto en dagelijks 20 minuten pendelen (door een oudere Amerikaanse chauffeur). :) Dus ik heb wat getest door de telefoon tot onder de 10% te verlagen en vervolgens op mijn schijf meerdere malen op te laden.

De oudere versie van de Aukey-lader, met een generieke USB-kabel (die had geen eigen kabel) laadde over het algemeen mijn telefoon ongeveer 8 tot 10 procent op. Het is genoeg om een ​​bijna dode telefoon te redden, maar niets om over naar huis te schrijven. (LET OP: dit is misschien de fout van de kabel in plaats van de oplader, ik heb dit niet getest.)

Ik verwachtte een merkbare verbetering met de nieuwe oplader, en die heb ik gekregen.

De Aukey CC-T7, met behulp van de niet-snellaadpoort (die volgens het bedrijf automatisch wordt aangepast aan de behoeften van het apparaat dat wordt opgeladen) heeft mijn telefoon geladen tussen 18 en 20 procent. Dus, niet-wetenschappelijk, zelfs met een telefoon die geen Quick Charge-technologie heeft, was de lading ongeveer twee keer zo snel.

Ik heb ook de telefoon op 1% gesteld en op de Aukey CC-T7 gezet en volledig opgeladen. Dat duurde ongeveer een uur en 40 minuten, in tegenstelling tot meer dan drie uur met de inpluglader die bij de telefoon was geleverd, dus de "tweemaal zo snel" -bevestiging hield op.

De lading was ook ongeveer twee keer zo snel wanneer twee telefoons tegelijk waren aangesloten, hoewel er één hapering was: wanneer een HTC One in eerste instantie werd aangesloten op de niet-snellaadpoort, reset hij zichzelf. Dit gebeurde niet met de snellaadpoort. (Het bedrijf zegt dat het in orde maken van niet-snelladende telefoons in de snellaadpoort OK is.)

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

Conclusie

Hier gaat het meestal om een ​​"pro-and-con" -gesprek, maar eerlijk gezegd kon ik niets "tegen" vinden over de Aukey CC-T7 3.0 Dual Port USB-autolader. Het is gemakkelijk te gebruiken, blijft stevig aangesloten op het stopcontact in de auto en levert een snellere lading, zelfs naar een apparaat zonder de Quick Charge-technologie. Het is goedkoop, en het feit dat het wordt geleverd met een eigen snelle USB-kabel is een pluspunt. De verpakking kan volledig worden gerecycled, wat door sommigen ook als een plus wordt beschouwd.

Product Nominaal 5/5

Vonnis

De Aukey CC-T7 3.0 Dual Port USB-autolader krijgt een volledige 5 sterren. Het is een goed gemaakt product met een aantrekkelijk lage prijs, en het doet wat het zegt dat het zal doen. Het is een van die dingen die echt "gewoon werkt."