Tutorial

6 Dingen die u kunt doen met de IMDb-app voor Windows Phone & Windows 10 Mobile

IMDb is 's werelds grootste verzameling informatie over films, tv en beroemdheden. Bijna iedereen heeft ervan gehoord en waarschijnlijk op een gegeven moment gebruikt. Wat u waarschijnlijk niet wist, is dat het een app voor Windows Phone heeft met een aantal echt interessante en nuttige functies, die u op de hoogte zullen houden van de nieuwste informatie in de filmindustrie. Je kunt meer te weten komen over nieuwe releases, trailers bekijken, de biografieën van beroemdheden lezen en nog veel meer. In dit artikel laten we u zes dingen zien die u kunt doen met de IMDb voor Windows Phone. Laten we gaan:

U kunt de IMDb-app voor Windows Phone en Windows 10 Mobile hier downloaden.

1. Blader door informatie over elke film die u wilt bekijken

Stel dat u van plan bent een dvd te huren of naar de film gaat en informatie wilt over een bepaalde film. Je kunt het snel opzoeken, de trailer bekijken, de beoordeling, de cast en de plot. Ook kun je recensies van critici en gebruikers lezen. Nu kunt u beslissen of u die film wilt bekijken of naar een andere film wilt zoeken om deze te bekijken.

2. Zoek de tijden van de filmshows op in de plaatselijke theaters bij u in de buurt

Helaas is deze functie alleen beschikbaar voor mensen die in Frankrijk, de VS, Duitsland, het VK en de VS wonen. Hiermee kunt u de nieuwste films van de week bekijken, samen met de bioscopen in uw buurt waar ze beschikbaar zijn.

Als u op de knop theaters typt, kunt u het adres ook bekijken met een kaart, informatie en een routebeschrijving. Dit kan erg handig zijn als je in een nieuwe stad bent en niet verdwaald wilt raken op weg naar de bioscoop.

3. Verken populaire grafieken

Als u de populairste diagrammen wilt verkennen, tikt u op films in het hoofdmenu van de app en kunt u kiezen uit verschillende diagrammen: MOVIEmeter, top 250, onder 100 en beste fotowinnaars .

Bovendien kunt u eenvoudig de beste films op genre weergeven. Op deze manier vindt u de films die u sneller wilt bekijken.

Een andere populaire grafiek is STARmeter die de meest gewaardeerde beroemdheden van het moment toont.

Door op hun naam te tikken, kun je hun bio lezen, de films bekijken waar ze bekend om staan ​​en andere leuke dingen zoals trivia of citaten.

4. Zoek alle beroemdheden die op een bepaalde dag zijn geboren

Voor dit doel zijn er twee opties: geboren vandaag en geboren op de dag.

Tikken die vandaag is geboren, toont uiteraard alle beroemdheden die op de huidige dag zijn geboren, evenals hun leeftijd.

De functie die op de dag is geboren, is ook heel gemakkelijk te gebruiken: stel gewoon de datum in en tik op de knop Klaar.

5. Zoek willekeurig een film of beroemdheid uit de database

Er is een leuke en interessante functie van deze app genaamd surprise me. Het enige dat u hoeft te doen, is uw smartphone schudden en de IMDb-app toont een willekeurige film of een beroemdheid.

Zodra u iets interessants vindt, kunt u op het resultaat tikken voor meer informatie.

6. Ontdek wat er op tv gebeurt vanavond

Als u op de tv- optie vanavond tikt, geeft de IMDb-app alle beschikbare shows die avond van 20.00 tot 23.35 uur weer, samen met het tv-station. Nogmaals, dit is niet voor alle gebruikers beschikbaar, omdat de app alleen informatie biedt voor enkele van de bekendste tv-stations op de locatie die u kiest.

Conclusie

Zoals u kunt zien, biedt de IMDb-app voor Windows Phone en Windows 10 Mobile veel functies voor zijn gebruikers. Wat we niet leuk vinden, is dat het niet de watchlist-functie biedt die beschikbaar is op de website en dat je met je account niet kunt inloggen op je IMDb-app. U kunt het alleen gebruiken als een anonieme gebruiker. Persoonlijk denk ik dat het heel belangrijk is om de films die je wilt bekijken bij te houden. De IMDb-app is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en heeft een mooi ontwerp. Over het algemeen denken we dat de app goed is en het waard om te gebruiken. Natuurlijk kan het op sommige manieren worden verbeterd, maar het biedt alle fundamentele basismogelijkheden van IMDb. Probeer het uit en vertel ons wat je denkt in de reacties hieronder.