Tutorial

Hoe de beltonen in Windows Phone wijzigen

Het aanpassen van onze telefoons is iets dat we allemaal leuk vinden. Het helpt ons onderscheiden van anderen en laat ons weten wanneer het onze telefoon is die overgaat, en niet die van iemand anders. Als we allemaal de standaardbeltonen hebben gebruikt die bij onze telefoons zijn geleverd, zou het moeilijk zijn om vast te stellen wie er belt. Daarom zou ik u in deze handleiding willen laten zien hoe u de beltoon van uw Windows Phone-smartphone kunt aanpassen. Ik zal laten zien hoe je de beltoon alleen voor een specifieke persoon kunt wijzigen en hoe je de standaard beltoon voor al je contacten kunt wijzigen.

OPMERKING: de procedures in dit artikel werken in Windows Phone 7.5, 7.8 en 8.

Hoe de beltoon voor een specifieke contactpersoon te wijzigen

Eerst moet u zich openen voor het contact dat u in gedachten heeft. Tik in het startscherm op de tegel Personen of ga naar Mensen in de applijst.

Open de lijst met al je contacten.

Zoek vervolgens naar het contact dat u wilt aanpassen of scrol totdat u het vindt. Tik er vervolgens op om alle details te openen. Het profiel van het contact wordt nu weergegeven. Tik onderaan het scherm op Bewerken .

Blader naar beneden tot u het beltoonitem vindt en tik erop.

U wordt gevraagd een nieuwe beltoon te kiezen. De momenteel toegewezen beltoon wordt bovenaan weergegeven.

U kunt een voorbeeld van elke beltoon bekijken door op het afspeelpictogram bij de naam ervan te tikken. Probeer een aantal andere beltonen. Wanneer je degene hebt gevonden die je wilt gebruiken, tik je op de naam ervan. De geselecteerde beltoon is nu gekoppeld aan uw contactpersoon. Het is niet nodig om het contact op te slaan, zodat de wijziging kan worden toegepast.

Hoe de standaard beltoon in Windows Phone te veranderen

Ga naar Instellingen .

Ga vervolgens naar Systeem en tik op beltonen + geluiden .

Tik op het item Ringtone om een ​​lijst met alle beschikbare beltonen te bekijken.

Ook hier kunt u een voorbeeld van de beschikbare beltonen bekijken door op het afspeelpictogram naast hun naam te tikken.

Zodra u de beltoon kent die u wilt gebruiken, tikt u erop om deze als de nieuwe standaard in te stellen.

Conclusie

Zoals je in deze tutorial kunt zien, is het instellen van beltonen in Windows Phone (7.5 en 8) een eenvoudige taak. Iedereen kan het met slechts een paar tikken doen. Als u op zoek bent naar andere tips voor het gebruik van uw Windows Phone, aarzel dan niet om onderstaande artikelen te raadplegen.