Tutorial

Hoe de landen te leren Waar Windows Store-apps beschikbaar zijn

Hoewel elke app in de Windows Store een eigen webpagina heeft die via een zoekmachine kan worden gevonden, biedt Microsoft geen volledige webversie van de Windows Store . Ook kunt u in de Windows Store- app geen apps bekijken die niet beschikbaar zijn in uw regio. Dit roept een interessant probleem op: u kunt niet leren in welke landen een app beschikbaar is. Het kan gebeuren dat een app die je leuk vindt in de Windows Store staat, maar deze is niet beschikbaar voor jouw land. Hoe leer je de landen waar een app beschikbaar is?

Welkom bij de externe webversie van de Windows Store

Zoals ik al zei in de inleiding, biedt Microsoft geen webversie van de Windows Store . Gelukkig is er een alternatief voor derden, genaamd MetroStore Scanner. Deze website wordt dagelijks bijgewerkt en biedt volledige informatie over alle apps die zijn gevonden in de Windows Store, voor alle landen en regio's.

Zoek Windows Store-apps met de MetroStore-scanner

Rechtsboven ziet u een filtervak dat kan worden gebruikt voor zoeken. Laten we voor deze zelfstudie aannemen dat je geïnteresseerd bent om te weten te komen of er Hulu-apps zijn in de Windows Store en in de landen waar ze beschikbaar zijn.

Typ de naam van de app die u zoekt en klik of tik op Toepassen . In mijn geval typte ik hulu .

Een volledige lijst met zoekresultaten wordt weergegeven. Voor elk resultaat ziet u de app-naam, de beoordeling, categorie, prijs en de datum waarop deze voor het laatst is bijgewerkt.

Leer de landen waar een Windows Store-app beschikbaar is

Klik of tik op het item voor meer informatie over elke app. Extra informatie wordt bovenaan de pagina met zoekresultaten weergegeven.

U ziet een korte beschrijving van de app, wanneer deze is ontdekt en voor het laatst is bijgewerkt, op welke platforms deze beschikbaar is en ... het antwoord op onze vraag - de codes van de landen waar de app beschikbaar is. Deze codes hebben dit formaat: ab-cd, waarbij ab de taalcodetaal is en cd de landcode is. en-gb betekent bijvoorbeeld Engels - Verenigd Koninkrijk, terwijl ro-ro Roemeens - Roemenië betekent.

Hieronder ziet u een niet-officiële kopie van de Hulu- app die niet veel oplevert in termen van echte, legitieme inhoud. Deze app is echter in alle landen beschikbaar.

Als u op de officiële Hulu Plus- app klikt of tikt, merkt u snel dat deze alleen beschikbaar is in en-us, wat betekent: Engels - Verenigde Staten .

Als u de officiële Windows Store- pagina van een app wilt openen, klikt of tikt u op Details in de rechterbovenhoek.

Conclusie

Zoals u in deze handleiding kunt zien, is MetroStore Scanner een zeer nuttige webversie van de Windows Store . Hiermee kun je veel leren over de apps die beschikbaar zijn in de Windows Store . Ik hoop dat Microsoft zal overwegen om een ​​volledige webversie van hun winkel aan te bieden.