Tutorial

Top 7 meest gedownloade betaalde apps voor Windows Phone 7.5

Om onze serie over de meest populaire apps die door Windows Phone-gebruikers worden gebruikt af te ronden, willen we de top 7 meest gedownloade betaalde apps voor Windows Phone 7.5 presenteren. Wanneer een app gratis is, is het vrij eenvoudig om een ​​groot aantal downloads bij elkaar te krijgen, maar voor wat voor soort apps zullen mensen hun geld eigenlijk besteden? Dat is een nog interessantere en onthullende vraag.

OPMERKING: net als in de vorige artikelen, werd app-ontkenning gebruikt om de resultaten te compileren. U vindt onze berichtgeving over Appflow in dit artikel: Up-to-date blijven op Windows Phone-apps met AppFlow App Discovery.

De meest gedownloade betaalde app - Turbo Camera

Een Photo- app kost $ 1, 99, Turbo Camera is een snelwerkende sluitertoepassing voor de camera die is ingebouwd in uw Windows Phone 7-apparaat. Het kan de sluiter continu flitsen tot 30 fps (frames per seconde); wat eigenlijk videosnelheid is.

Foto's kunnen rechtstreeks op de camerarol van uw apparaat worden opgeslagen en naar Skydrive worden geüpload of via e-mail worden verzonden naar vrienden en familie. U kunt de afbeeldingen kiezen en kiezen die u wilt behouden om te besparen op schijfruimte en foto's kunnen worden gegroepeerd op de criteria die u kiest. Bovendien kunt u geanimeerde GIF's maken van de burst-afbeeldingen.

Er is een proef van Turbo Camera . De proefversie is niet in de tijd beperkt, maar u kunt de afbeeldingen niet opslaan op uw Filmrol en geanimeerde GIF's zijn beperkt tot drie frames.

Hoewel gebruikersrecensies overwegend positief zijn, missen er weinig feitelijke opmerkingen. Een van de handigere staten om de cameraresolutie met burst-captures niet te verwachten.

Hoewel mijn HTC HD7 niet in staat is om in burst-modus te fotograferen, kunnen camerafuncties variëren van het ene Windows Phone-apparaat tot het andere; en de mogelijkheid om geanimeerde GIF's te maken is een leuke nieuwigheid.

2. Telefoon 8

Phone 8 is een $ .99 Lifestyle / Community- app die is ontworpen om "van je telefoon een telefoon van de volgende generatie te maken". Ik weet niet precies wat dat zou moeten betekenen. Deze app simuleert alleen een startscherm van Windows Phone, zodat u de achtergrondkleuren en livetegels kunt wijzigen.

Telefoon 8 verandert niet echt het thema van uw apparaat, op basis van uw selectie. Er wordt alleen een screenshot gemaakt om te laten zien hoe uw apparaat eruit zou zien met het thema dat u maakt. Dit is erg weinig qua functionaliteit en het heeft geen enkele waarde voor zijn gebruikers, zelfs als de aankoopprijs klein is.

Gebruikersrecensies variëren van positief tot negatief. Degenen met opmerkingen stellen dat het geldverspilling is of dat je het thema van je startscherm daadwerkelijk kunt wijzigen. In beide gevallen lijkt het mij een vrij lichtzinnig gebruik van geld, omdat het eigenlijk niets nuttigs doet.

3. SuperTube

SuperTube is een muziek- en video- app voor het afspelen van YouTube-video's op uw Windows Phone 7-apparaat. In de detailhandel voor $ 1, 29 kun je verbinding maken met YouTube en video's van de site afspelen en downloaden. Met een client-app die u van de ontwikkelaar kunt downloaden, kunt u video's die naar uw telefoon zijn gedownload, opslaan en overbrengen naar uw pc.

Met SuperTube kun je ook je eigen video's op je apparaat maken en deze vervolgens uploaden naar je YouTube-account. Het ondersteunt snelle app-switching en achtergrondwerking. Een proefmodus heeft alle functies, maar bevat advertenties.

Gebruikersrecensies zijn meestal positief en stellen dat SuperTube presteert zoals verwacht.

4. Duidelijker

Duidelijker is een $ .99 Tools & Productivity voor het maken van ToDo-lijsten. Het is een ToDo-app in de stijl van de metro waarmee je takenlijsten kunt maken en ze als Live-tegel op het startscherm kunt vastzetten. Lijsten kunnen worden uitgebreid via Pinch & Zoom en u kunt zelfs herinneringen toevoegen.

Duidelijker is ook tweerichtingssynchronisatie met Google-taken.

Gebruikersrecensies en opmerkingen over Clearer zijn zeer positief. Gebruikers lijken de functies leuk te vinden, vinden het erg nuttig en zijn de $ 99 waard.

5. FlashVideo voor WP7

Tegen kostprijs van $ 4, 99 is FlashVideo For WP7 een muziek- en video- app voor het afspelen van video's van verschillende online sites. Het is geen echte Flash-speler, maar alleen ontworpen om met sommige online sites te werken.

Flashvideo voor WP7 voegt favorieten toe aan favoriete video's en sites, download video's om later te bekijken en integreert met de muziek- en videohub van Windows Phone 7. Er is een proefmodus die om de drie minuten op de Windows Marketplace-pagina van de app wordt weergegeven, maar is anderszins volledig uitgerust.

Afgezien van het betreuren dat Flashvideo voor WP7 niet werkt met elke site of bepaalde gewenste sites, zijn de meeste opmerkingen en recensies van gebruikers positief. Persoonlijk vind ik dat vijf dollar een beetje steil is voor een app die in wezen video's streamt.

6. Mensen zoeken

People search, een $ .99 Tools & Productivity- app laat je zoeken naar contacten met behulp van verschillende zoekcriteria door het gebruik van een T9-toetsenbord. U kunt de zoekresultaten gebruiken om te bellen, sms'en of e-mailen, contactgegevens door te sturen, een adres via de kaartkoppeling door te sturen, adressen en uw eigen positie op een kaart te bekijken met behulp van GPS en zelfs de navigatiefunctie van Bing gebruiken.

Gebruikerscommentaar en reviews lijken bijna universeel tevreden te zijn met People Search . Maar zoals een recensent opmerkte, lijken veel van de functies op die welke al beschikbaar zijn in Windows Phone 7.5; en de stemfunctie van Voice en People Hub zijn in principe net zo snel.

7. SuperMusic

Met SuperMusic, een muziek- en videokosten ter waarde van $ 1, 29, kunt u gratis en legale muziek downloaden van legitieme muzieksites, rechtstreeks naar uw Windows Phone-apparaat. U kunt muziek op de achtergrond downloaden, afspelen en in willekeurige volgorde afspelen. SuperMusic ondersteunt aangepaste achtergronden en gedownloade nummers kunnen met uw pc worden gesynchroniseerd.

Gebruikersrecensies en opmerkingen over deze app worden gelijkmatig verdeeld, waarbij sommigen het prijzen, anderen veroordelen dat het niet werkt.

OPMERKING: volgens Appflow App-detectie is de zesde meest gedownloade betaalde app iKamasutra en niet People Search. Dit is echter een op volwassenen gerichte app en, om het zekere voor het onzekere te mogen, hebben we ervoor gekozen om het niet te gebruiken, hoewel het een zeer smaakvolle en positief beoordeelde app lijkt te zijn.

Betekenen Betaalde Apps Betere Apps?

Helaas zijn sommige van de betaalde apps die ook enkele van de meest gedownloade apps zijn, niet per se betere apps. Zoals we in deze roundup opmerkten, bieden sommige apps niet veel functionaliteit, terwijl andere slechts de functies nabootsen die al bestaan ​​in Windows Phone. Dit laat zien dat, voordat je geld uitgeeft aan een nieuwe app, het het beste is om het uit te proberen en ook te controleren wat anderen ervan gezegd hebben. Dit betekent echter niet dat ze allemaal slecht zijn. Als je deze samenvatting doorleest, weet ik zeker dat je apps zult vinden die nuttig voor je zijn.

Voordat je dit artikel afsluit, aarzel dan niet om je favoriete betaalde apps voor Windows Phone te delen? Is er ten minste een die je aan anderen zou aanbevelen?