Beoordeling

Bekijken van de Logitech Bluetooth Verlichte Keyboard K810

De wereld verandert en we worden elke dag mobieler. Het is niet meer dan logisch dat onze apparaten ook in dezelfde richting evolueren als wij. We maken en gebruiken meer mobiele apparaten dan ooit, van laptops tot hybriden en van tablets tot smartphones. De moderne mens springt in een fractie van een seconde van het ene naar het andere apparaat. Maar zelfs als de meeste van hen aanraakschermen hebben, wordt typen er niet eenvoudiger op. Natuurlijk zijn ze in orde als je alleen sms-berichten schrijft of een paar trefwoorden invoert in Google. Maar als je langere teksten moet schrijven, dan wil je waarschijnlijk een toetsenbord daarvoor. Het is ook vrij waarschijnlijk dat u een toetsenbord verkiest dat werkt met meer dan slechts één apparaat, in plaats van een apart toetsenbord voor elk van uw apparaten. Het Logitech Bluetooth Verlichte Toetsenbord K810 is een toetsenbord dat draagbaar, draadloos en stijlvol is. We hebben het een tijdje gebruikt en nu kunnen we je er allerlei details over vertellen. Als je nieuwsgierig bent naar dingen als hoe gemakkelijk de Logitech Bluetooth verlichte toetsenbord K810 moet typen, hoe goed het werkt of dat het waard is om te kopen, dan zou je deze recensie moeten lezen.

De Unlocking van de Logitech Bluetooth verlichte toetsenbord K810

Het Logitech Bluetooth verlichte toetsenbord K810 wordt geleverd in een mooie kartonnen doos die u onmiddellijk vertelt dat u een eersteklas apparaat gaat aanschaffen. Bovenaan de doos ziet u een afbeelding van het toetsenbord en de belangrijkste functies ervan.

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

Onderaan de doos ziet u meer details over de functies van het toetsenbord, terwijl de specificaties en inhoud van de doos op een van de kleinere zijden worden afgedrukt.

Schuif om het vak te openen en je ziet het daadwerkelijke Logitech Bluetooth Verlichte toetsenbord K810 bovenop een binnenste kartonnen lade. Toen we dit deden, voelden we ons meteen "Wow, dit is een heel mooi toetsenbord" .

Onder het toetsenbord vindt u de gebruikershandleiding en een micro-USB-oplaadkabel, beide weggestopt in een andere, kleinere doos.

Ontwerp- en hardwarespecificaties

Het Logitech Bluetooth Verlichte Toetsenbord K810 is ontworpen voor gebruik met Windows-, Android- en iOS-apparaten en het hoofdmotto is "Easy-Switch". Dat betekent dat u dit toetsenbord kunt koppelen met meer dan één apparaat (met 3, eigenlijk) en vervolgens kunt schakelen tussen het toetsenbord met een simpele druk op de knop. Dus als u 2 of 3 Bluetooth-apparaten (laptops, tablets, smartphones, enz.) In uw woonkamer heeft, moet het aansluiten van het toetsenbord op een van deze tamelijk snel zijn. De koppeling van de Logitech Bluetooth-verlichte toetsenbord K810 met een Bluetooth-apparaat gebeurt via een hardwareknop op de achterkant van het toetsenbord.

Nadat u het toetsenbord met uw apparaten hebt gekoppeld, hoeft u alleen nog maar te schakelen tussen een van de drie Easy-Switch- functieknoppen vanaf de bovenrand.

De Logitech Bluetooth verlichte toetsenbord K810 ziet er premium uit en voelt premium aan. De toetsen zijn verlicht en zitten op een grijs, geborsteld aluminium oppervlak. De bovenrand van het toetsenbord is het enige deel dat glanzend is en het enige deel dat gemakkelijk vingerafdrukken kan verzamelen.

Met zijn slechts 0.4 duim in hoogte, 11.3 duim in breedte en 5.1 duim in diepte, heeft het Logitech Bluetooth Verlichte Toetsenbord K810 een zeer slank ontwerp. Het is ook vermeldenswaard dat het geen verstelbare voeten heeft. Dit slanke ontwerp en vrij kleine afmetingen maken de Logitech Bluetooth Verlichte Keyboard K810 een goede keuze als je een toetsenbord wilt dat je bij je kunt dragen.

Het belangrijkste van een toetsenbord zijn de toetsen, dus laten we ze van dichterbij bekijken. De toetsen hebben een laag profiel, ze zijn stil en ze zijn ook lichtjes naar binnen gebogen, volgens de natuurlijke vorm van onze vingertoppen. Ze zijn goed gespatieerd en typen op hen moet comfortabel zijn. Zeker, als je van een full-sized desktop-toetsenbord naar de Logitech Bluetooth-verlichte toetsenbord K810 springt, heb je misschien het idee dat de lay-out een beetje vol is, maar de waarheid is dat dit voor een draagbaar toetsenbord erg genereus is. En met een beetje aanpassing van uw kant (bijvoorbeeld ... een paar dagen), kan de Logitech Bluetooth verlichte toetsenbord K810 zelfs een vervanging zijn voor uw bureaubladtoetsenbord - een echt stijlvolle vervanging.

De verlichting helpt ook dit toetsenbord te onderscheiden van de massa en zal zeker de aandacht trekken van mensen om je heen. Het bijzondere aan de verlichte toetsen is dat dit toetsenbord ook een naderingssensor en een omgevingslichtsensor bevat. De nabijheidssensor activeert het toetsenbord en activeert de achtergrondverlichting van de toetsen wanneer uw handen het naderen, terwijl de omgevingslichtsensor automatisch het achtergrondniveau van de toetsen aanpast. Niet alleen dat deze sensoren het gemakkelijker maken om uw toetsenbord onder alle omstandigheden te gebruiken, maar ze helpen ook energie te besparen door de lichten uit te doen wanneer u ze niet gebruikt.

Ook qua ontwerp en gebruik moeten we benadrukken dat, zelfs als het Logitech Bluetooth verlichte toetsenbord K810 is ontworpen met Windows 8 (vandaar dat het een Windows-sleutel heeft), het ook is gemaakt om probleemloos met andere mobiele apparaten te werken apparaten, zoals tablets en smartphones. Een voor de hand liggende indicatie hiervan is het feit dat de Logitech Bluetooth Verlichte Toetsenbord K810 een toets voor Thuis bevat die, wanneer gebruikt met een Android-tablet of -smartphone, je rechtstreeks naar het startscherm brengt.

Het Logitech Bluetooth verlichte toetsenbord K810 heeft een zeer goede ingebouwde Bluetooth-chip waarmee het verbinding kan maken met elke pc, laptop, tablet of smartphone die geschikt is voor Bluetooth. Logitech zegt dat dit toetsenbord out-of-the-box werkt met elk belangrijk besturingssysteem: Windows 7, Windows 8.2, Windows 10 of Windows RT, iOS 4.0 of hoger en Android 3.0 of hoger.

Wat betreft de levensduur van de batterij, belooft het Logitech Bluetooth Verlichte Toetsenbord K810 u altijd van 10 dagen tot een heel jaar te laten duren. Dat hangt natuurlijk af van hoeveel je je toetsenbord gebruikt. Als je veel schrijft en de verlichting is ingeschakeld en maximaal is, moet je waarschijnlijk het toetsenbord ongeveer elke 10 dagen opnieuw opladen. Nu we het daarover hebben, wordt de Logitech Bluetooth-verlichte toetsenbord K810 gevoed door een ingebouwde batterij die wordt opgeladen via een microUSB-poort op de rechterbovenrand van het toetsenbord.

Als u meer batterijlevensduur uit uw toetsenbord wilt halen, is het ook aan te bevelen deze uit te schakelen wanneer u deze niet gebruikt. Zoals 's nachts. Gelukkig heeft Logitech een aan / uit- knop die je kunt vinden aan de rechterkant van de Logitech Bluetooth Verlichte Toetsenbord K810.

Als u meer wilt weten over zijn functies of de gedetailleerde specificaties wilt bekijken, raadpleegt u de officiële webpagina: Logitech Bluetooth Verlichte toetsenbord K810.

Het gebruik van de Logitech Bluetooth verlichte toetsenbord K810

Het Logitech Bluetooth Verlichte Toetsenbord K810 is een geweldig en zeer stijlvol toetsenbord waarmee we op het eerste gezicht verliefd werden. We hadden dit gedeelte waarschijnlijk niet met zo'n verklaring moeten beginnen, maar we voelden de noodzaak om het te doen. :)

Het gebruik van de Logitech Bluetooth Verlichte Toetsenbord K810 om erop te schrijven is een ervaring die we nog nooit eerder hadden gehad, op een ander draagbaar, draadloos toetsenbord. Typen is gemakkelijk en voelt natuurlijk, zelfs als je het voor langere tijd doet zoals wij. En zelfs als je het bij weinig licht doet, 's avonds (vertel het niemand, maar wij doen dat ook), dankzij de achtergrondverlichting van de toetsen. Overigens hebben we deze hele recensie geschreven met alleen het Logitech Bluetooth Verlichte Toetsenbord K810.

De concave toetsen voelen goed aan wanneer je ze aanraakt en de manier waarop ze zijn gebouwd verdeelt de kracht over hun hele oppervlak. Als je een snelle typist bent, gebeurt het vaak dat je op toetsen drukt aan de randen in plaats van precies op hun middelste gedeelte. Logitech heeft dit gedaan en uw toetsaanslagen zijn gelijk verdeeld, waardoor typen een zeer goede ervaring is.

Een van de sterke punten van het Logitech Bluetooth Verlichte Toetsenbord K810 is de mogelijkheid om meerdere Bluetooth-profielen op te slaan. Drie zelfs. We hielden ervan hoe gemakkelijk het was om dit toetsenbord op onze apparaten aan te sluiten en hoe snel en vloeiend er later tussen hen werd gewisseld.

Nadat je het toetsenbord met je apparaten hebt gekoppeld, kun je alleen maar schakelen tussen een van de drie functieknoppen vanaf de bovenrand van het toetsenbord. In een fractie van een seconde springt u van uw laptop naar uw tablet, naar uw smartphone en terug, als u dat wilt.

We hebben de Logitech Bluetooth Verlichte Toetsenbord K810 gekoppeld en verbonden met een Windows 10-desktop-pc, een Windows 8.1-laptop, een Kindle Fire HDX-tablet met Fire OS en een Motorola Nexus 6-smartphone met Android 6 Marshmallow.

Koppelen, verbinden, schakelen, schrijven ... alles is vloeiend, vloeiend en snel. Elk apparaat waarmee we het Logitech Bluetooth verlichte toetsenbord K810 hadden gebruikt, werkte probleemloos.

Product Nominaal 5/5

Vonnis

Het Logitech Bluetooth verlichte toetsenbord K810 is een draadloos toetsenbord dat er geweldig uitziet, aanvoelt en werkt. Het is gemakkelijk om op te schrijven, het is slank en stijlvol. Het zal een geweldige aanvulling zijn op al je draagbare apparaten en het kan zelfs je full-size desktop-toetsenbord vervangen. U zult dol zijn op de aluminium afwerking, de zachte en automatisch aanpassende verlichting en, last but not least, de stille en natuurlijke gevoelssleutels. Het koppelen en verbinden van de Logitech Bluetooth verlichte toetsenbord K810 is zo eenvoudig als het kan krijgen en schakelen tussen drie verschillende apparaten in een fractie van een seconde is absoluut geweldig. Dit kan je "goed voor alles" -toetsenbord zijn. We hielden echt van het Logitech Bluetooth Verlichte Toetsenbord K810 en daarom bevelen we het iedereen aan. Het is een geweldig apparaat en een apparaat dat perfect past in elk gebruiksscenario. Het betrekken van een toetsenbord natuurlijk. :)