Anders

Top 7 Windows Media Player 12 skins in 2010

In ons eerdere bericht hebben we u laten zien hoe u Windows Media Player 12-skins kunt downloaden, installeren en toepassen. Dus, waarom zou je je nieuwe gevonden kennis geen draai geven door enkele van de top 7 Windows Media Player 12-skins te bekijken die de moeite van het downloaden waard zijn? Dit zijn geenszins de enige goede Windows Media Player 12-skins, maar er zijn degenen die we leuk vinden en die op onze machines zijn geïnstalleerd. Onze smaak kan verschillen van de uwe, maar we kozen voor deze skins op basis van functionaliteit, flitsende en in veel gevallen pure eigenzinnigheid (op een goede manier). Check ze.

OPMERKING: we hebben directe downloadlinks voor elke skin opgenomen. Dit is voor uw gemak; we proberen hier niet schaamteloos te logen. Je kunt al deze skins (behalve de iTunes-versie) en anderen vinden op de website Microsoft Skins voor Windows Media Player.

We hebben ook een nieuwere lijst met goed uitziende skins. Deze is hier te vinden: Top 7 Windows Media Player 12 Skins in 2012.

Batman begint

Kunstenaar: The Skins Factory

De Batman Begins officiële filmhuid is scherp en gotisch, net als elke andere huid die de onderschrijving en het logo van The Dark Knight verdient zou moeten zijn. Je zult worden getrakteerd op een leuke animatie terwijl de huid verandert van een gadget die doet denken aan het arsenaal van Batman in een volledig functionele Windows Media Player 12-skin. In tegenstelling tot sommige andere skins die er zijn, is deze ook redelijk intuïtief. De knop Terug naar mediabibliotheek is gemakkelijk te vinden, tweede van links in het midden.

Download de Batman Begins skin voor Windows Media Player 12

Gorillaz

Kunstenaar: EMI Parlophone

Deze officiële Gorillaz-skin is geproduceerd door het platenlabel en is trouw aan de beelden die niet te scheiden zijn van de identiteit van de band. Ik vond het misschien een beetje angstaanjagend om een ​​slapende (of misschien groovende) aap op je bureaublad te hebben zitten (ik blijf wachten tot zijn ogen open gaan als ik het het minst verwacht), de huid is overal behoorlijk glad. Afgezien van de knoppen onderaan, integreren de bedieningselementen vrij slim in het stripfiguurtje. De kleine pijlen rechts of links geven de afspeellijst of de equalizer weer. Maximaliseren, minimaliseren en terugkeren naar mediabibliotheek zijn verborgen op de halsband.

Download de Gorillaz skin voor Windows Media Player 12

heimelijkheid

Kunstenaar: Saltmine LLC

Deze gaat geen schoonheidswedstrijden winnen, maar dat is niet zijn stijl. Stealth is bedoeld om een ​​kleine voetafdruk te hebben zonder te offeren op onroerend goed voor bedieningselementen. De knop Afspelen / Pauzeren krijgt het meest genereuze kanaal terwijl de rest van de elementen netjes in het defragged uitziende besturingsdek worden geperst. Hier afgebeeld, is het verscholen in de hoek naast mijn Startknop om de grootte (of het gebrek daaraan) aan te tonen.

Download de Stealth-skin voor Windows Media Player 12

Zentuin

Kunstenaar: Ed Averett

Ah, deze is gemakkelijk voor de ogen, geest en ziel. De Zen Garden-huid is eenvoudig en ingetogen. De kleine nubbins aan de boven- en onderkant zijn even sereen als zachte wilgentakken om de visualizer, equalizer en afspeellijst te onthullen. Met een andere klik glijden ze heimelijk uit het zicht zoals teakhouten laden. Dit is geen flitsende huid, maar het is leuk voor een dagelijkse sabbatical van overstimulatie.

Download de Zen Garden-skin voor Windows Media Player 12

Terug naar de toekomstige trilogie

Kunstenaar: The Skins Factory

Dorky? Ja. Compatibel met Windows Media Player 12? Ja. Een must-have voor elke Marty McFly-fanboys? Definitief. De officiële Back to the Future-trilogie Windows Media Player-skin werd uitgerold om de release van de dvd's voor Back to the Future, Back to the Future Deel II en Back to the Future deel III te promoten. We weten dat onthulling deze skin een beetje dateert, maar de klassiekers gaan nooit uit de mode.

Download de Back to the Future-trilogie-skin voor Windows Media Player 12

Anemoon

Kunstenaar: Microsoft

Anemone is een must simpelweg omdat het lijkt alsof er een gapende open wonde op je bureaublad is. Het gevisualiseerde maakt de huid eruit als een breuk in het weefsel van tijd en ruimte. En natuurlijk zijn de bedieningselementen er allemaal en gemakkelijk te vinden.

Download de Anemone skin voor Windows Media Player 12

iTunes

Artiest: onbekend (vertaald door cypher1942)

Het is als een knop voor je Windows Media Player 12-skin, dat wil zeggen als je baas Steve Jobs is. Deze iTunes-skin voor Windows Media Player is voor de hopeloos onbesliste. Deze skin is echter oud, oud en oud, dus het heeft de look en feel van iTunes 9 (hoewel het perfect is voor de toonhoogte). Dus, terwijl je vrienden je loyaliteit aan de almachtige Apple niet in twijfel trekken, kunnen ze hun hoofd krabben en zich afvragen waarom je een zeven jaar oude mediaspeler gebruikt. Ook ontbreekt de knop Back to Player Library niet, dus je moet de sneltoets CTRL-1 gebruiken om uit deze skin te komen.

Download de iTunes-skin voor Windows Media Player

Conclusie

Zoals we al zeiden, dit zijn geenszins de enige waardevolle Windows Media Player 12-skins. Je hebt misschien ook gemerkt dat veel van deze skins eigenlijk ontworpen waren voor eerdere versies van Windows Media Player. Je zult af en toe compatibiliteitsproblemen tegenkomen met oudere skins, maar die in deze rundown zitten, werken allemaal perfect met Windows Media Player 12. Dus probeer wat uit en deel je gedachten. Laat ons ook weten welke skins uw Windows Media Player ondersteunen.