Beoordeling

Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 recensie - Geweldig om te typen en geweldig om te gamen!

Veel mensen associëren het concept van gamers met tieners en kinderen die te veel tijd op hun computers doorbrengen. Er zijn echter veel volwassen mannen en vrouwen die computerspelletjes speelden toen ze jong waren en nog steeds doen, als volwassenen. Deze mensen zoeken naar toetsenborden die geweldig zijn om te gamen, maar ook prima voor typen en echt werk op de computer, zoals het schrijven van documenten of het ontwikkelen van software. Jammer genoeg heeft deze niche van gebruikers (die niet zo klein is als je misschien denkt) het moeilijk om kwalitatieve toetsenborden te vinden die een geweldige spelervaring bieden, evenals een geweldige type-ervaring. Gelukkig is een van de toetsenborden die de moeite waard zijn om te overwegen door deze niche van gebruikers Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016. We hebben dit toetsenbord een aantal weken getest en nu zijn we klaar om onze ervaring te delen, in deze review:

Unboxing van de Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016

Het Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 gaming-toetsenbord wordt geleverd in een zwarte doos met een afbeelding van het apparaat aan de voorkant en een opening waardoor je de richtingstoetsen op het toetsenbord kunt zien en aanraken, zodat je een gevoel voor dit toetsenbord krijgt voordat je gaat unboxen het.

Op de achterkant vindt u informatie over de schakelaars die voor dit toetsenbord worden gebruikt en een lijst met alle hardwarespecificaties, die we in het volgende gedeelte van deze recensie zullen presenteren.

Als je de doos opent, zie je meteen het toetsenbord, net als in de onderstaande afbeelding.

Nadat u alles hebt uitgepakt, vindt u de volgende elementen: het toetsenbord zelf, twee stickers met het Razer-logo, de producthandleiding in verschillende talen en een folder met een bericht waarin u wordt verwelkomd in de Razer-community.

De unbox-ervaring die het Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 gaming-toetsenbord biedt, is een bevredigende ervaring, waardig een premium-product.

Hardwarespecificaties

Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 probeert een iets minder luidruchtig mechanisch toetsenbord te zijn, dus gebruikt het oranje schakelaars gemaakt door Razer in plaats van groene. Ze hebben een bedieningskracht van 45 g en, zoals mechanische toetsenborden doen, zijn ze niet luidruchtig. De toetsen zijn geoptimaliseerd om een ​​bevredigend gevoel te geven en, afhankelijk van waar u kijkt, belooft Razer een levensduur met een toetsaanslag van 60 miljoen of 80 miljoen. Bijvoorbeeld, op de verpakking van dit toetsenbord en op de webpagina waar ze de Razer oranje schakelaars beschrijven, beloven ze een toetsaanslag van 60 miljoen. Als je op de officiële webpagina van dit toetsenbord kijkt, belooft Razer een levensduur van 80 miljoen toetsenborden. Hoogstwaarschijnlijk is het echte aantal 60 miljoen toetsaanslagen. Wij zijn van mening dat Razer beter moet communiceren over de specificaties van dit product, zodat ze gebruikers niet misleiden.

Elke toets op de Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 heeft achtergrondverlichting met de groene kleur en gebruikers kunnen dynamische lichteffecten creëren met behulp van de Razer Synapse-software die met het toetsenbord moet worden geïnstalleerd.

Zoals je van een gametoetsenbord zou verwachten, zijn alle toetsen volledig programmeerbaar met macro-opname tijdens de game, met behulp van de Razer Synapse-software. Het toetsenbord biedt ook anti-ghosting met 10 belangrijke roll-over, die voor de meeste gamers meer dan genoeg moet zijn.

Dit toetsenbord biedt ook 1000 Hz ultrapolling, wat een door Razer ontwikkelde technologie is die de frequentie van de activeringsinformatie van het toetsenbord naar de computer verhoogt. Dit zou erg handig moeten zijn voor zowel gaming als snel typen. Als leuke extra's vindt u aan de rechterkant van het toetsenbord een USB 2.0-poort en een audio-uitgang / microfooningang.

Qua afmetingen heeft Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 een breedte van 17, 8 inch (452 ​​mm), een hoogte van 171 mm (4, 74 inch) en een diepte van 0, 79 inch (20 mm). Het is ook vrij zwaar, weegt 3, 04 kg of 1, 38 kg.

In termen van besturingssystemen die het ondersteunt, werkt dit toetsenbord met Windows 7 naar Windows 10 en Mac OS X vanaf versie 10.8.

Als je de officiële specificaties wilt leren, ga dan naar deze pagina: Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016.

De Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 gebruiken

Een van de redenen waarom we de Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 wilden testen, is omdat we geïnteresseerd zijn in het gebruik van een gametoetsenbord dat ook geweldig is om te typen, met tegenlicht en dat niet zo luidruchtig is als typische mechanische toetsenborden. We waren blij te zien dat Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 op al deze fronten presteert.

Allereerst, als je geen spellen speelt waarbij je extra macrotoetsen nodig hebt, is Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 een goede keuze. Het is zeer responsief en comfortabel in gebruik tijdens lange goksessies. We speelden online en offline spellen, van MOBA tot FPS tot RTS. We hadden geen problemen in de spellen die we probeerden.

We schrijven ook elke dag veel en we houden niet van toetsenborden die ongemakkelijk zijn voor lange typenessies. Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 levert ook op dit front: je kunt op dit toetsenbord boeken schrijven zonder gezondheidsproblemen. Ook is de achtergrondverlichting erg handig, vooral 's nachts. Hoewel Razer veel lichteffecten biedt, waardeerden we de eenvoudige Static eenmaal en we zijn van mening dat de meeste gebruikers er ook de voorkeur aan geven. Het is heel praktisch, terwijl de anderen meestal pluisjes zijn die geen echte waarde bieden, maar slechts een korte ontspanning.

Aan de achterkant van het toetsenbord bevinden zich twee kleine plastic voeten die u kunt gebruiken om de positie van het toetsenbord te verhogen. We vonden het comfortabeler om te typen bij het optillen van deze voeten.

De afwerking op de toetsen is zacht en het voelt heerlijk onder je vingertoppen. Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 maakt gebruik van oranje schakelaars in plaats van groene, waardoor het iets stiller is dan Razer BlackWidow Ultimate 2016. Verwacht echter niet dat het een stil toetsenbord is in de ware zin van het woord. De mensen in de buurt zullen je toetsaanslagen nog steeds kunnen horen. Ze zullen alleen minder luidruchtig zijn dan die op een traditioneel mechanisch toetsenbord.

Over het algemeen zijn we erg tevreden met de Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016. Het is een geweldig toetsenbord voor zowel spellen als typen.

De Razer Synapse 2.0-software

Een belangrijk onderdeel van de gebruikerservaring is de software die Razer biedt voor dit toetsenbord - Razer Synapse 2.0. Dit is Razer's uniforme software waarmee gebruikers al hun Razer-apparaten kunnen beheren en configureren. Het herkent automatisch alle Razer-apparaten die u op uw computer aansluit en geeft u vervolgens alle opties die u nodig hebt om ze te configureren. We vinden het erg prettig dat deze software gebaseerd is op de cloud, wat betekent dat zodra je inlogt met je Razer-account, al je instellingen automatisch worden gesynchroniseerd en toegepast op computers en apparaten. U kunt bijvoorbeeld uw Razer-randapparatuur meenemen, op een andere computer aansluiten en uw instellingen automatisch laten toepassen zodra u zich aanmeldt, als er een cloudverbinding beschikbaar is.

Op onze Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 konden we de Razer-synaps gebruiken om verschillende profielen voor verschillende spellen en applicaties te maken, macro's op te nemen en de bliksem-effecten op dit toetsenbord te configureren. Razer biedt 6 lichteffecten, elk met een of meer parameters die verder kunnen worden aangepast. U kunt kiezen tussen: sterrenlicht, rimpel, adem, statisch, reactief en zwaaien. U kunt ook uw aangepaste belichtingseffecten maken voor alle toetsen op het toetsenbord of alleen voor een groep toetsen.

Het enige nadeel van deze lichteffecten is dat ze alleen de kleur groen kunnen gebruiken. Als je wild wilt gaan en meerdere kleuren wilt gebruiken, moet je de duurdere Razer BlackWidow Chroma kopen.

Een van de functies die we waarderen aan de Razer Synapse 2.0-software is het feit dat het statistieken en warmtekaarten biedt. U kunt op elk moment leren hoeveel toetsaanslagen u hebt gemaakt en welke toetsen het vaakst worden ingedrukt. Hieronder ziet u een heatmap van onze toetsaanslagen in de tijd dat we dit toetsenbord hebben getest. De statistieken worden zowel per spel als wereldwijd aangeboden.

De Razer Synapse 2.0-software is gemakkelijk te gebruiken, in hoge mate configureerbaar en biedt ook nuttige informatie voor gebruikers.

Voors en tegens

Waar te kopen

Koop nu Koop nu Koop nu

We willen de sterke en zwakke punten van het Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 gaming-toetsenbord samenvatten. Laten we beginnen met de sterke punten:

  • Het is geweldig, zowel voor spellen als typen
  • Het is een beetje meer stil dan de meeste mechanische toetsenborden
  • De achtergrondverlichting kan 's nachts erg handig zijn
  • De afwerking op de toetsen voelt geweldig onder handbereik

Wat betreft zwakke punten, was het moeilijk om een ​​te vinden:

  • De gegevens over de levensduur van toetsaanslagen die door Razer worden aangeboden, zijn inconsistent
  • U moet een Razer-account maken en de Synapse 2.0-software installeren om van alle functies te kunnen genieten
  • Sommige gebruikers geven misschien de voorkeur aan achtergrondverlichting met meer dan één kleur
Product Nominaal 5/5

Vonnis

In de drie weken dat we de Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 hebben getest mechanisch gaming-toetsenbord, we waren erg tevreden over de prestaties. We beschouwen onszelf als gamers en schrijvers en het vinden van toetsenborden die aan de behoeften van beide soorten gebruikers voldoen, is niet zo eenvoudig. Dit toetsenbord levert een geweldige ervaring, wat je ook doet: spelletjes spelen, boeken schrijven, software-ontwikkeling doen, enzovoort. Als u een solide toetsenbord nodig hebt, is dat zeer responsief, met eenvoudige achtergrondverlichting die bedoeld is om u te helpen in omgevingen met weinig licht, zonder nutteloze extra's en pluisjes, u zult er geen spijt van krijgen dat u Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2016 hebt gekocht. het aan al onze lezers.