Tutorial

Versterkte suggesties in de Internet Explorer-app in- of uitschakelen

Wat je ook typt op je toetsenbord, je wilt dat het zo kort en snel mogelijk is. Dit is de reden waarom de Internet Explorer 11- app in Windows 8.1 en vele andere webbrowsers u suggesties biedt terwijl u typt: om uw leven gemakkelijker te maken. Wanneer u een URL of een zoekterm in de adresbalk typt, worden twee soorten suggesties weergegeven: suggesties op basis van de websites die u in het verleden hebt bezocht en suggesties van Microsoft's zoekmachine - Bing. Dit worden verbeterde suggesties genoemd en in deze tutorial leggen we uit hoe ze werken en hoe ze kunnen worden uitgeschakeld of ingeschakeld, afhankelijk van of u deze wilt gebruiken of niet.

Wat zijn verbeterde suggesties in Internet Explorer?

Verbeterde suggesties stellen gebruikers in staat om snel toegang te hebben tot relevante informatie terwijl u iets in de adresbalk typt. Voorgestelde items bevatten zoektermen, websites en informatie over weer of financiën. Als een van de suggesties is waarnaar u op zoek bent, kunt u erop klikken of erop tikken om naar de gewenste informatie te gaan. Deze suggesties zijn gebaseerd op Bing - Microsoft-zoekmachine - en kunnen desgewenst worden uitgeschakeld. In de onderstaande afbeelding zijn verbeterde suggesties die in de rode rechthoek.

Normale suggesties zijn gebaseerd op de websites die u in het verleden en andere aanbevolen websites hebt bezocht. Ze verschijnen aan de linkerkant van de suggestieslijst en kunnen niet worden uitgeschakeld. In de bovenstaande afbeelding zijn de normale suggesties die in de blauwe rechthoek.

Hieronder kunt u zien hoe het gebied Suggesties eruit ziet nadat u verbeterde suggesties hebt uitgeschakeld. U kunt zien dat alleen suggesties worden weergegeven op basis van de websites die u in het verleden hebt bezocht.

Het is duidelijk dat het aantal weergegeven suggesties veel kleiner is, hoewel ik dezelfde invoer heb gebruikt als in de eerste schermafbeelding.

Hoe Verbeterde Suggesties Uitschakelen?

Standaard worden verbeterde suggesties ingeschakeld in de Internet Explorer- app. Sommige gebruikers geven er de voorkeur aan ze uit te schakelen omdat, om verbeterde suggesties te bieden, de toetsaanslagen van de gebruiker naar Microsoft worden verzonden. Sommige mensen zijn erg op privacy gericht en willen deze gegevens mogelijk niet naar Microsoft verzenden.

Het beheren van de weergave van verbeterde suggesties in de adresbalk is eenvoudig en u kunt dit doen met de charm Instellingen of rechtstreeks vanuit de adresbalk.

Om verbeterde suggesties met behulp van de charm Instellingen uit te schakelen, moet je de Internet Explorer- app openen, de charms weergeven en Instellingen selecteren.

Als u niet weet hoe u de charmbalk moet gebruiken, leest u dit artikel: Introductie van Windows 8 & 8.1: wat zijn de charms en hoe u ze kunt gebruiken.

Nadat u de charm Instellingen hebt geopend, drukt u op de koppeling Privacy .

Blader omlaag naar het gedeelte Suggesties om de schakelaar met de naam 'Verbeterde suggesties van Microsoft weergeven terwijl u typt' te vinden .

Als u verbeterde suggesties wilt uitschakelen, zet u die schakelaar op Uit .

Een andere manier om verbeterde suggesties uit te schakelen, is door de app Internet Explorer 11 te openen en vervolgens iets in de adresbalk te typen.

In de rechterbovenhoek van de balk Suggesties vindt u de link "Suggesties van Microsoft uitschakelen" .

Als u verbeterde suggesties wilt uitschakelen, klikt of tikt u erop. Er verschijnt een bericht met de vraag om uw bevestiging.

Hier kunt u op de link Meer informatie klikken of tikken om van Microsoft naar deze pagina te gaan, waar u meer te weten kunt komen over het bladeren door suggesties in Internet Explorer.

Klik of tik op de knop Uitschakelen om zoeksuggesties uit te schakelen.

Hoe Verbeterde Suggesties In Internet Explorer Inschakelen?

De voordelen van het gebruik van verbeterde suggesties zijn waarneembaar wanneer u vaak op internet zoekt, via de adresbalk. Met de aanvullende suggesties kunt u sneller tot het gewenste resultaat komen, waardoor u productiever wordt.

Het inschakelen van de verbeterde suggesties gebeurt op dezelfde manier als ze uitschakelen, misschien een beetje eenvoudiger.

Een manier is om de Internet Explorer- app te openen, de charms te openen en Instellingen te selecteren. Klik of tik vervolgens op Privacy .

Om verbeterde suggesties in te schakelen, gaat u naar het gedeelte Suggesties en stelt u de "Toon verbeterde suggesties van Microsoft terwijl u typt" in op Aan .

Een andere manier om dit te doen, is door iets in de adresbalk te typen. U vindt de link 'Suggesties van Microsoft inschakelen' in de rechterbovenhoek van het gedeelte Suggesties . Als u verbeterde suggesties wilt inschakelen, klikt of tikt u op deze link.

In tegenstelling tot het uitschakelen van verbeterde suggesties, hoeft u uw keuze niet te bevestigen. Ze worden geactiveerd met een simpele klik of tik.

Conclusie

Nu u deze zelfstudie hebt gelezen, raden we u aan te testen of verbeterde suggesties nuttig en relevant voor u zijn. Bepaal vervolgens of u ze wel of niet ingeschakeld wilt houden.
We geven er de voorkeur aan om verbeterde suggesties ingeschakeld te houden omdat, ondanks het feit dat gegevens naar Microsoft worden verzonden, de resultaten die worden geretourneerd ons productiever maken tijdens het surfen op internet.

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze functie van de Internet Explorer- app, aarzel dan niet om deze te delen via het onderstaande opmerkingenformulier.