Tutorial

10 dingen die je kunt doen met de Food & Drink-app in Windows 8.1

Als u altijd al een complete gids wilde hebben om u in de keuken te helpen, zou de Food & Drink- app van Windows 8.1 er één kunnen zijn. Het heeft alles wat je moet weten over koken en meer. U vindt recepten en drankjes die specifiek zijn voor bijna elk land, tips en technieken om u te helpen uw vaardigheden in de keuken te verbeteren, aanbevelingen voor wijnen en andere dranken, allemaal in één gebruiksvriendelijke app. Laten we alle dingen die je kunt doen ontdekken met de Food & Drink- app van Windows 8.1:

1. Verken populaire recepten van restaurants uit de hele wereld

De app bevat honderdduizenden recepten van hoog gewaardeerde tijdschriften, beroemde chef-koks, bloggers en thuiskoks. We zijn er zeker van dat u binnen een paar minuten zult vinden wat u zoekt.

Recepten worden gedeeld met enkele gemakkelijk te volgen instructies die je kookervaring aangenaam maken. Typ wat u nodig heeft in het zoekvak boven aan het app-venster en kies de recepten die u interesseren.

2. Kook met de handsfreemodus

Waarschijnlijk een van de meest vervelende dingen bij het koken is dat je je rommelige vingers op je Windows-tablet moet leggen om instructies te doorlopen. Gelukkig loste de Food & Drink- app dit probleem op door je een handsfree-modus aan te bieden . De functie werkt alleen als uw apparaat een camera aan de voorkant heeft. Om dit in te schakelen, drukt u op de handenvrije modus in het onderste menu van een recept. U kunt meer leren over hoe het werkt in deze handleiding: Wat is de handsfree modus in Windows 8.1 ?.

Wanneer u de handsfreemodus gebruikt, worden de kookinstructies gedeeld in een gemakkelijk leesbaar formaat dat u in staat stelt om door alle instructies te navigeren door simpelweg met uw hand te zwaaien. Geen rommelige vingers meer op uw Windows 8.1-tablet.

3. Maak boodschappenlijstjes

De Food & Drink- app heeft de functie Boodschappenlijst . Hiermee kunt u snel boodschappenlijsten maken met de ingrediënten die u nodig heeft om te koken. U kunt op elk gewenst moment nieuwe ingrediënten toevoegen of u kunt automatisch alle ingrediënten toevoegen van de recepten die u interesseren.

Deze app is ook beschikbaar op Windows Phone en wordt automatisch gesynchroniseerd tussen uw Windows 8.1-tablet en uw smartphone. Daarom hebt u eenvoudig toegang tot uw boodschappenlijst wanneer u onderweg bent. Als u geen Windows Phone heeft, kunt u altijd de lijst afdrukken en vervolgens gaan winkelen.

4. Plan uw maaltijden voor de week

De maaltijdplanner is een handig hulpmiddel als u ervoor wilt zorgen dat u uw gezin een uitgebalanceerd menu biedt of als u op dieet bent en wilt bijhouden wat u eet. U kunt voor elke dag van de week een recept aan de maaltijdplanner toevoegen.

5. Maak uw eigen verzamelingen recepten

Met behulp van Collecties kunt u eenvoudig allerlei dingen groeperen die u in de Food & Drink- app vindt, zodat u ze later sneller kunt openen. U kunt recepten, wijnen en cocktails toevoegen aan uw collecties.

6. Voeg uw eigen recepten toe

Als u het geheime cookie-recept van uw oma met anderen wilt delen of als u het gewoon in een digitaal formaat wilt bewaren, zodat u het niet kwijtraakt, hebt u toegang tot de functie Een recept toevoegen . Typ de gegevens van je recept, maak een foto van het eindresultaat, voeg het toe aan het recept en je bent klaar. Het recept dat u zojuist hebt gemaakt, gaat automatisch naar een speciale verzameling met de naam "Mijn toegevoegde recepten" .

7. Verken recepten en technieken van beroemde chef-koks

De Food & Drink- app bevat een gedeelte met de naam Chefs . Het presenteert een aantal geweldige namen in de wereldkeuken. Beroemde chef-koks presenteren de restaurants die zij bezitten, kenmerkende recepten en keukentechnieken. Dit gedeelte is voor diegenen die echt gepassioneerd zijn over koken en meer begeleiding willen van echte experts.

8. Zoek de juiste wijn

Misschien heb je gehoord dat sommige maaltijden een bepaald soort wijn vereisen. Als het moeilijk voor je is om de juiste wijn te vinden, komt eten en drinken je te hulp. De app biedt beschrijvingen voor meer dan 1, 5 miljoen wijnen, met proefnotities en expertscores. De app biedt ook een prijsklasse, zodat u eerst kunt controleren of u een bepaalde wijn veroorlooft. Als je al een wijn hebt geprobeerd en je hebt een idee of twee over wijn, kun je anderen helpen door proefnotities en een score toe te voegen.

9. Ontdek Cocktail Recepten

Als u een cocktailfan bent, zult u blij zijn om te horen dat de Food & Drink- app ook een Cocktails- sectie bevat. Je kunt leren hoe je een soort cocktail klaarmaakt en welk glas je er voor moet gebruiken. De instructies zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen. Nu ben je klaar om een ​​aantal geweldige feesten te organiseren. :)

10. Leer geavanceerde kooktips en -technieken

De Food & Drink- app helpt je ook je kookvaardigheden te verbeteren of te verfijnen door een bijna eindeloze lijst met tips en trucs te bieden waar je mee kunt experimenteren en die je kunt beheersen. Ze kunnen van onschatbare waarde zijn in de keuken, omdat ze u kunnen helpen gezondere, lekkerere en aantrekkelijkere maaltijden te maken.

Conclusie

Zoals je in deze handleiding kunt zien, is de Food & Drink- app behoorlijk indrukwekkend. Als je een passie hebt voor koken, wijn of cocktails, moet je zeker eens kijken wat het te bieden heeft. Nadat u het een tijdje hebt gebruikt, aarzel dan niet om uw mening met ons te delen: is het nuttig voor u? Is er iets dat u wilt dat Microsoft verbetert? Wees niet verlegen en gebruik het opmerkingenformulier hieronder.