Beoordeling

CyberGhost bekijken: een van de beste VPN's die u kunt kopen

CyberGhost VPN is een van de meest populaire VPN-services ter wereld. Het is ook een van de gemakkelijkst te gebruiken VPN-services en een van de meest betaalbare. Vanwege de eliminatie van Net Neutrality-regels in de VS en andere wettelijke veranderingen wereldwijd, zijn privacy en beveiliging belangrijker dan ooit geworden. Is de VPN-service van CyberGhost in staat om uw privacy te beschermen? Ontdek het uit deze gedetailleerde beoordeling:

OPMERKING: Gebruikers die geïnteresseerd zijn in de aanschaf van CyberGhost VPN, kunnen profiteren van een flash-sale voor een beperkte tijd, voor slechts $ 2, 75 / maand, wanneer zij een abonnement van 18 maanden kopen. Meer details, hier.

CyberGhost VPN: voor wie is het goed?

CyberGhost VPN is een uitstekende service voor mensen die:

 • Wens privacy en veiligheid tijdens het gebruik van internet
 • Wilt u censuur omzeilen en toegang krijgen tot bronnen die wereldwijd beschikbaar zijn op internet
 • Noodzaak van een VPN-service die geen logboeken bijhoudt van hun surfactiviteiten op het web

Voors en tegens

CyberGhost VPN heeft vele sterke punten:

Waar te kopen

Koop nu
 • Het biedt stabiele VPN-verbindingen
 • Het heeft een modus voor het deblokkeren van streaming-services
 • Het is gemakkelijk te gebruiken op alle pc's en apparaten
 • Bevat geavanceerde opties voor automatisering
 • Extra functies die niet aanwezig zijn in andere VPN-services, zoals de WiFi-beveiligingsmodule, datacompressie en een advertentieblokkeringsfunctie
 • VPN-apps die op vrijwel elk type apparaat en besturingssysteem werken
 • Het houdt geen logboeken van uw activiteit bij
 • Het kan worden gebruikt op draadloze routers om uw hele netwerk te beschermen

CyberGhost heeft ook enkele nadelen:

 • Het biedt geen gratis plannen, zoals vroeger
 • Als u een snelle internetverbinding hebt (200 Mbps of hoger), merkt u mogelijk een hoge negatieve impact op de snelheid van uw verbinding
Product Nominaal 5/5

Vonnis

CyberGhost is een begrip in de wereld van cybersecurity omdat het een betrouwbare en snelle VPN-service is. Zowel de Windows-app als de Android / iOS-apps worden geleverd met schone en eenvoudige gebruikersinterfaces. CyberGhost VPN bevat ook een reeks extra functies, zoals bescherming tegen schadelijke websites, het blokkeren van advertenties en online tracking. Deze functies zijn een welkome bonus voor een VPN-service. Naast dat het veilig is, biedt CyberGhost ook stabiele VPN-verbindingen die je niet vertragen tijdens het gebruik van je smartphone of tablet. De enige significante daling van de internetsnelheid merkten we op Windows, waar we een 1 Gbps internetverbinding hadden. Als uw internetverbinding lager is dan 500 Mbps, zou de impact van CyberGhost op uw snelheid minder opvallen dan in ons geval. Al met al is CyberGhost VPN een uitstekende service en we bevelen het iedereen aan die wil investeren in hun privacy.

Downloaden en installeren van CyberGhost VPN op Windows, Android en iOS

Downloaden en installeren van CyberGhost is eenvoudig voor Windows, maar ook op Android- of iOS-apparaten. In Windows moet je een klein uitvoerbaar bestand downloaden, het starten en de installatiewizard doorlopen. Er is slechts één cruciaal moment tijdens de installatie: u wordt gevraagd of u een virtuele netwerkadapter wilt installeren genaamd TAP-Windows Provider V9 Netwerkadapters . Kies de optie Installeren, omdat CyberGhost moet werken.

Op Android-apparaten moet u de Play Store gebruiken om CyberGhost VPN te zoeken en te downloaden. De app werkt op elke smartphone of tablet met Android 4.4 en hoger. Wanneer u het uitvoert, moet u ervoor zorgen dat u VPN-verbindingen maakt. Anders kan het niet werken.

CyberGhost VPN biedt ook een app voor iOS die u kunt gebruiken op uw iPhone of iPad. Je kunt het krijgen van de App Store via deze link: CyberGhost VPN. Het werkt op elke iPhone, iWatch, iPad, iPad Pro of iPod touch, die iOS 9.3 en hoger draait. Na het downloaden, installeren en starten van de app, vraagt ​​CyberGhost u om toestemming om VPN-verbindingen op uw apparaat te starten. Net zoals op Windows of Android, moet je het deze toestemming geven. Anders werkt het niet.

Onze eerste indrukken van CyberGhost VPN zijn positief. Het downloaden en installeren van zijn apps is een eenvoudig proces, zowel in Windows, Android als iOS.

CyberGhost VPN gebruiken voor Windows

Bij het starten van de CyberGhost-app wordt u begroet door het hoofdvenster. Je ziet de zes VPN-profielen die de app biedt. Je kunt ook de links bovenaan het app-venster gebruiken om in te loggen of uit te loggen, online toegang te krijgen tot je account, om ondersteuning te vragen en de instellingen van CyberGhost te wijzigen.

De profielen maken verbinding met dezelfde VPN-service, maar ze zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende gebruikscasussen. U hoeft niet naar passende servers te zoeken en de juiste omgeving voor te bereiden door de instellingen aan te passen. Als u een veilige, anonieme en online surfervaring wilt, moet u goed zijn met elk van de profielen, maar het is altijd beter om het profiel te starten dat het meest geschikt is voor uw behoeften:

 • Anoniem surfen : Anonimiseert je op internet en biedt meer privacy
 • Streaming deblokkeren : zorgt ervoor dat u streaming-services kunt gebruiken die in veel landen niet beschikbaar zijn, waar u zich ook bevindt
 • Bescherm wifi : sterk aanbevolen bij gebruik van open wifi-netwerken, dit profiel is hetzelfde als de branding anoniem, maar wordt ook geleverd met automatische WiFi-detectie, dus een veilige VPN-tunnel wordt ingesteld zodra u een hotspot betreedt die u eerder hebt bezocht
 • Torrent Anoniem : bij het activeren van dit profiel wordt de meest geschikte P2P-compatibele VPN-server gekozen, waardoor veilige en anonieme downloads worden gegarandeerd.
 • De blokkering van standaardwebsites : voornamelijk gemaakt voor landen waar internettoegang beperkt of gecensureerd is, biedt dit profiel u toegang tot openbare, populaire webservices die mogelijk niet beschikbaar zijn in uw regio.
 • Kies mijn server : dit is geen automatisch profiel, omdat u hiermee elk land en elke server uit het CyberGhost-netwerk kunt kiezen.

Wanneer u een automatisch profiel kiest, kunt u ook extra functies in- of uitschakelen, zoals het blokkeren van schadelijke websites, het blokkeren van advertenties, enzovoort.

Zodra een verbinding tot stand is gebracht met een VPN-server, ziet u informatie over de server, uw huidige IP-adres (vervangen door CyberGhost) en de verbindingstijd. Druk op de knop Stoppen om de VPN-verbinding te sluiten.

Wanneer u de functie Standaardwebsites voor streaming deblokkeren of deblokkeren inschakelt, kunt u kiezen uit een lijst met webservices die u wilt deblokkeren en wordt uw standaardbrowser geopend met de niet-geblokkeerde service.

Als u verbinding wilt maken met een server uit een bepaald land, moet u het Choose Your Server- profiel starten. Hier kunt u een van de 59 beschikbare landen kiezen, en zelfs een server uit een specifieke stad. U kunt bijvoorbeeld kiezen om verbinding te maken met een CyberGhost-server uit San Francisco, Phoenix, New York, Chicago, etc.

In deze lijst kunt u al zien of een server P2P-verkeer toestaat (torrenting), hoe geladen het is en hoe snel het antwoordt (ping). U kunt ook uw favoriete servers markeren met een ster en kiezen uit de meest lege, meest volledige of snelste servers.

De interface van CyberGhost VPN voor Windows maakt gebruik van verbindingsprofielen waarmee u de beste VPN-ervaring kunt hebben, op basis van uw specifieke behoeften. Dit concept biedt een vriendelijke gebruikerservaring.

CyberGhost VPN gebruiken voor mobiele apparaten (Android en iOS)

De CyberGhost VPN-app voor Android is vergelijkbaar met die voor Windows. Het biedt vier verschillende VPN-verbindingsprofielen, die u kunt zien en selecteren door op het scherm te vegen: Wi-Fi Auto-Protect, Beveiligde streaming, Anonieme branding en Kies mijn server .

De VPN-profielen die beschikbaar zijn in de Android-app, werken net als die in de CyberGhost VPN Windows-app. Het enige verschil is dat ze minder zijn: er is geen VPN-profiel voor torrenting en voor het ontsluiten van standaardwebsites. Dit zijn echter geen profielen die u nodig zou hebben op een Android-apparaat.

Op iOS is de CyberGhost VPN-app nog eenvoudiger: u hoeft alleen maar op de knop AAN te tikken om verbinding te maken met een VPN. Vervolgens wordt onmiddellijk een VPN-verbinding met de door CyberGhost gekozen Beste locatie vastgesteld.

Zowel de Android- als de iOS-apps laten u handmatig verbinding maken met een bepaalde VPN-server.

De CyberGhost VPN-apps voor Android en iOS zijn anders, maar ze zien er allebei goed uit en werken goed. Hun gebruikersinterfaces zijn gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken.

CyberGhosts VPN's geavanceerde functies

De gebruikersinterfaces aangeboden door CyberGhost VPN voor Windows, Android en iOS, zijn perfect voor beginners en niet-ervaren gebruikers. Als u echter toegang wilt hebben tot een aantal meer geavanceerde instellingen, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot de instellingen .

Met de instellingen kunt u verschillende dingen configureren die te maken hebben met hoe CyberGhost op uw apparaat werkt. In Windows kunt u bijvoorbeeld de taal van de gebruikersinterface wijzigen, of de service wordt gestart bij het opstarten van Windows of dat u CyberGhost de voorkeur geeft om automatisch een VPN-verbinding tot stand te brengen telkens wanneer u deze opstart.

Met de Windows-app kunt u ook een lijst met sites of IP-adressen instellen waarvoor de VPN-service is uitgeschakeld, of een proxyserver configureren. Er is ook een app-beschermingsmodule die alleen in Windows wordt gevonden, waarin u een lijst met apps kunt instellen die automatisch door CyberGhost worden beschermd. Dit betekent dat wanneer een dergelijke beschermde toepassing wordt gestart, een ingesteld CyberGhost-profiel wordt geactiveerd.

Wi-Fi Auto-Protect is een functie zowel in Windows, maar ook in Android en iOS. Hiermee kunt u automatisch een VPN-verbinding starten wanneer u verbinding maakt met draadloze netwerken. Het is een handige functie die uw veiligheid kan verbeteren wanneer u mobiel bent en uw laptop, tablet of smartphone gebruikt.

De CyberGhost VPN-app voor Windows biedt geavanceerde instellingen waarmee u het gedrag ervan op gedetailleerde wijze kunt configureren en zo een extra beveiligingslaag mogelijk maakt. Hoewel de Android- en iOS-apps niet zoveel geavanceerde opties bevatten, kunt u ook een aantal geavanceerde instellingen configureren, zoals het automatisch instellen van VPN-verbindingen wanneer u bent verbonden met draadloze netwerken.

Waar heeft Cyberghost servers?

CyberGhost biedt abonnementspakketten met onbeperkte bandbreedte en verkeer, AES 256-BIT-codering, de "hoogst mogelijke snelheid", DNS- en IP-lekbescherming, geen logboeken, OpenVPN-, L2TP-IPsec- en PPTP-protocollen, gelijktijdige verbindingen op maximaal zeven apparaten, apps voor Windows, Mac, iOS, Android, Linux en sommige routers en, het belangrijkst, toegang tot meer dan 2700 servers wereldwijd.

CyberGhost heeft servers in de volgende 59 landen: Albanië, Argentinië, Oostenrijk, Australië, Bosnië en Herzegovina, België, Bulgarije, Brazilië, Wit-Rusland, Canada, Zwitserland, Chili, Colombia, Costa Rica, Cyprus, Tsjechië, Duitsland, Denemarken, Estland, Spanje, Finland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Hong Kong, Kroatië, Hongarije, Indonesië, Ierland, Israël, India, IJsland, Italië, Japan, Kenia, Zuid-Korea, Litouwen, Luxemburg, Moldavië, Macedonië, Maleisië, Nederland, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, Pakistan, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Zweden, Singapore, Slovenië, Slowakije, Thailand, Taiwan, Oekraïne, Verenigde Staten, Vietnam en Zuid-Afrika.

Hoe snel is CyberGhost op Windows?

Wanneer u een VPN-service zoals CyberGhost gebruikt, bent u veiliger op internet en is uw privacy beschermd. Verbinden via VPN betekent echter ook dat je wat snelheid moet opofferen, omdat er een andere server bij betrokken is. U bent niet rechtstreeks verbonden met internet. Om te controleren hoeveel CyberGhost VPN onze internetverbindingssnelheid beïnvloedt, hebben we een aantal tests uitgevoerd met behulp van de populaire Speedtest.net-service.

We gebruikten onze internetverbinding op een desktopcomputer, verbonden met onze internetprovider. Vervolgens hebben we SpeedTest uitgevoerd op servers in Roemenië (ons thuisland), Duitsland (een ander land op hetzelfde continent) en de VS (een ander land op een ander continent). We hebben de resultaten genoteerd. Vervolgens hebben we Cyberghost ingeschakeld met behulp van VPN-servers in Roemenië, Duitsland en de VS. We hebben dezelfde SpeedTest uitgevoerd om de snelheid te zien die we hadden met CyberGhost ingeschakeld. Kijk eens naar de onderstaande tabel om een ​​beeld te krijgen van de impact van CyberGhost op de snelheid van uw internetverbinding.

Welke server we ook gebruiken, download- en uploadsnelheden nemen af ​​bij verbinding met een VPN-service: dit is normaal, omdat we niet langer rechtstreeks verbonden zijn met internet, maar een andere server in het midden hebben. Het lijkt er echter op dat de grootste snelheidsvermindering in ons eigen land is. De reden is de hoge internetsnelheid die we hebben - tot 1 Gbps. De servers van CyberGhost VPN zijn waarschijnlijk niet gekalibreerd voor dergelijke hoge snelheden. Het CyberGhost VPN-netwerk lijkt een maximale snelheid van maximaal 160 Mbps te hebben. Voor de meeste gebruikers is dit voldoende.

Hoe snel is CyberGhost op mobiele apparaten (Android en iOS)?

Om een ​​idee te krijgen van hoeveel de CyberGhost VPN-app van invloed is op onze internetsnelheid op mobiele apparaten, hebben we ook enkele benchmarks uitgevoerd met Speedtest.net op een Huawei P10 lite en een iPhone SE. Beide smartphones waren verbonden met een draadloos netwerk met een goede dekking.

We hebben SpeedTest uitgevoerd terwijl we verbonden waren met WiFi en met CyberGhost uitgeschakeld, met behulp van servers uit Roemenië, Duitsland en de VS. We hebben de resultaten genoteerd. Vervolgens hebben we CyberGhost ingeschakeld en verbonden met VPN-servers uit Roemenië, Duitsland en de VS. Vervolgens hebben we SpeedTest uitgevoerd met servers uit dezelfde landen. Hier is onze snelheidsvergelijking. Zoals u kunt zien, is de afname in snelheid een stuk kleiner bij het gebruik van Android-smartphones of -tablets.

Vervolgens hebben we dezelfde metingen uitgevoerd op onze iPhone SE, op hetzelfde wifi-netwerk, met CyberGhost uitgeschakeld en daarna ingeschakeld. Je ziet een vergelijkbare afbeelding, met vergelijkbare cijfers.

Waar te kopen

Koop nu

Bij gebruik van een mobiel apparaat met Android en iOS heeft CyberGhost een kleine negatieve invloed op de snelheid van uw internetverbinding.

Wat is jouw mening over CyberGhost?

We houden van de CyberGhost VPN-service. De apps zijn uitstekend op Windows, Android en iOS en hun VPN-servers bieden goede snelheden. Voordat we deze beoordeling sluiten, willen we graag uw mening over CyberGhost ontvangen. Overweegt u om deze VPN-service aan te schaffen? Als u het gebruikt, wat is uw ervaring ermee? Deel uw mening of uw gebruikerservaring, in de opmerkingen hieronder.