Beoordeling

Review HyperX Cloud Flight: draadloze gaming-headset van hoge kwaliteit!

HyperX heeft een nieuwe draadloze headset gelanceerd die bedoeld is voor gamers die graag van kabels af willen. Het heet HyperX Cloud Flight en dankzij Kingston's beleefdheid hebben we het ontvangen voor testweken voor de officiële productlancering. HyperX Cloud Flight belooft een uitstekende geluidskwaliteit, uitgebreide autonomie tijdens het opladen, LED-lichteffecten en een goede bouwkwaliteit. Of ze het voor elkaar krijgen om te leveren wat ze beloven, je kunt erachter komen of je onze recensie leest:

Waar is de HyperX Cloud Flight goed in?

De HyperX Cloud Flight- headset is goed in:

 • Fantastisch geluid leveren, zowel in games als bij het afspelen van muziek
 • Comfortabel in gebruik, ook als je urenlang speelt
 • Helpen om nog een draad van je bureau te verwijderen
 • Biedt u een van de hoogste autonomies in de wereld van draadloze gaming-headsets

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

Voors en tegens

Er zijn nogal wat goede dingen te zeggen over de HyperX Cloud Flight- headset:

 • Het geluid is uitstekend, zowel in games als tijdens het luisteren naar muziek
 • De autonomie en het draadloze bereik zijn erg hoog en liggen ver boven het marktgemiddelde
 • De microfoon doet uitstekend werk bij het annuleren van geluiden
 • De massieve stalen band en de hoogwaardige materialen die erop worden gebruikt, geven je het gevoel van een premium en duurzaam apparaat
 • De pluche op de hoofdband en de grote oorschelpen maken de hoofdtelefoon comfortabel in gebruik gedurende langere tijd
 • Ze hebben LED-verlichting en een paar lichteffecten

Aan de andere kant, de HyperX Cloud Flight- headset:

 • Is duur voor de meeste gamers
 • Heeft alleen rode LED-lampjes en sommige gamers zijn mogelijk op zoek naar RGB
Product Nominaal 4/5

Vonnis

De HyperX Cloud Flight draadloze gamingheadset is een van de beste die we hebben getest. Het biedt een uitstekend geluid, zowel in games als bij het luisteren naar muziek, de autonomie behoort tot de hoogste in zijn niche en het draadloze bereik is genereus. We waren dol op de bouwkwaliteit en het goede ontwerp en we geloven dat het een uitstekende keuze is voor elke gamer die kwaliteit en comfort wil, in een draadloze headset. We bevelen het ten zeerste aan aan alle gamers die er zijn, als ze het zich kunnen veroorloven. Want ja, het enige niet-zo-positieve aspect van de HyperX Cloud Flight- headset is dat het duur is.

Unboxing van de HyperX Cloud Flight draadloze gamingheadset

De draadloze HyperX Cloud Flight- headset wordt geleverd in een grote zwarte doos met karmozijnrode rode accenten en een premium uiterlijk. Op de voorkant ziet u een grote afbeelding van de hoofdtelefoon, de volledige naam van de headset - HyperX Cloud Flight Wireless Gaming Headset - en andere informatie zoals de 2 jaar garantie, de Teamspeak- en Discord-certificeringen en het feit dat de batterij in de headset moet een autonomie van ongeveer 30 uur op een lading bieden.

Aan de achterkant en zijkanten van de doos vindt u veel informatie en details over de HyperX Cloud Flight- headset. Je leert over de verstelbare stalen schuifregelaar, de 90 graden draaiende oorschelpen met LED-lichteffecten, de afneembare microfoon en de audio- en microfoonbedieningen op de oorschelpen van de hoofdtelefoon. Er zijn ook gegevens over alle certificeringen en compatibele platforms en de esports-teams die worden gesponsord door HyperX.

Schuif de binnendoos en je maakt kennis met je nieuwe draadloze gaming-hoofdtelefoon. U vindt ook de afneembare microfoon, de draadloze USB-dongle, een USB-naar-micro-USB-kabel die wordt gebruikt voor het opladen van de headset en een 3, 5 mm-kabel die u kunt gebruiken als u de headset als een bedrade analoge headset wilt gebruiken. Naast alle hardware, ontvangt u in het pakket ook een welkomsttekst, een garantiekaart en een snelstartgids.

De unboxing-ervaring is goed, en de meegeleverde accessoires geven aan dat dit een premium-apparaat is.

Hardwarespecificaties

De HyperX Cloud Flight is een draadloze gamingheadset, wat betekent dat u hem kunt gebruiken zonder last te hebben van kabels tussen de headset en uw computer of gameconsole. De headset heeft een batterij die maximaal 30 uur meegaat als je de LED-lichteffecten uitschakelt en een USB-dongle gebruikt om via de ether op je pc of console aan te sluiten. Het bereik van de draadloze verbinding kan oplopen tot 20 meter.

HyperX Cloud Flight maakt gebruik van grote circumaurale, gesloten achterkant oorkappen met hoge kwaliteit 50 mm neodymium magneten. De hoofdtelefoon heeft een frequentierespons tussen 20 Hz - 20.000 Hz bij gebruik in de draadloze modus en tussen 15 Hz - 23.000 Hz bij gebruik in de analoge modus. De impedantie is 32 Ohm, het geluidsdrukniveau is 106 decibel geluidsdrukniveau per milliwatt, bij 1 kHz. De HyperX Cloud Flight draadloze gaming-koptelefoons zijn ook trots op de laagste Total Harmonic Distortion-waarde van minder dan 2 procent. Dat betekent dat de headset een accurate weergave van geluid moet produceren, zelfs wanneer deze in de draadloze modus wordt gebruikt.

De headset bevat ook een afneembare microfoon die u kunt aansluiten wanneer u deze nodig hebt of die u loskoppelt van de hoofdtelefoon wanneer u deze niet gebruikt. De microfoon kan geluiden annuleren en wordt gekenmerkt door een frequentierespons tussen 100Hz - 7.000Hz en een gevoeligheid van -45dBV.

De HyperX Cloud Flight- headset weegt 10, 58 ounce of 300 gram zonder de microfoon en ongeveer 11.11 ounce of 315 gram wanneer de microfoon is aangesloten. De USB-oplaadkabel heeft een lengte van 39, 37 inch of 1 meter en de afneembare 3, 5 mm analoge kabel meet 51, 18 inch of 1, 3 meter.

De hardwarespecificaties van deze headset wijzen erop dat we naar een premium apparaat kijken.

De HyperX Cloud Flight draadloze gamingheadset gebruiken

We hebben een paar weken de kans gehad om met de HyperX Cloud Flight te spelen en we zijn nu gehecht aan deze headset. Het geluid dat door de hoofdtelefoon wordt geproduceerd, is helder en helder, en lage (bas) geluiden, middentonen en hoge tonen (hoge tonen) zijn goed vertegenwoordigd. Hoewel de hoofdtelefoons eerst voor gamers zijn ontworpen, doen ze het ook best als het gaat om het luisteren naar muziek.

OPMERKING: als u uw hoofdtelefoon wilt testen en vergelijken met anderen, raden wij u aan naar deze afspeellijst te luisteren op Spotify: Songs om hoofdtelefoons te testen met. De nummers erin zijn geweldig om te controleren hoe geluiden worden geproduceerd op je hoofdtelefoon.

Zoals gewoonlijk gebruikten we de HyperX Cloud Flight om een ​​aantal verschillende spellen te spelen, om te horen hoe ze zich verhouden tot andere gaming-koptelefoons die we in het verleden hebben getest. We speelden Dishonored 2, Styx: Shards of Darkness, Resident Evil 7, StarCraft 2 en Red Alert 3. De geluidservaring was rijk maar ook schoon, wat betekent dat spelgeluiden en audio-effecten zoals voetstappen, wind maar ook geweerschoten allemaal gemakkelijk waren te identificeren en krachtig genoeg voor een aangename ervaring.

Het volume van de draadloze HyperX Cloud Flight- headset kan omhoog of omlaag worden gezet met behulp van de volumeknop op de onderkant van de rechter oorschelp. Het is vermeldenswaard dat de knop, vanwege zijn tandwielvorm, gemakkelijk te identificeren is met uw vinger.

Aan de onderkant van de linker oorschelp bevinden zich de aan / uit-knop, de analoge koptelefoonpoort, de USB-oplaadaansluiting en de microfoonpoort. De poorten zijn gemakkelijk te herkennen, omdat hun vormen anders zijn en ze allemaal kleine pictogrammen bij zich hebben die u vertellen waarvoor ze worden gebruikt.

Naast het voor de hand liggende gebruik van het in- en uitschakelen van de headset, wordt de aan / uit-knop ook gebruikt om door de drie verschillende LED-lichteffecten op de hoofdtelefoon te fietsen. Om de hoofdtelefoon in of uit te schakelen, moet u de aan / uit-knop ten minste drie seconden ingedrukt houden. Als je het snel indrukt, voor een seconde, verander je de LED-lichteffecten, die altijd aan staan ​​(vast), ademhalen en uit. Als je je dit afvraagt, weet dan dat de LED-lampjes alleen rood branden. Maar wie weet, misschien zal Kingston in de toekomst een RGB-versie van de HyperX Cloud Flight uitbrengen als de gamingcommunity het slecht genoeg wil.

Naast uw voorkeur voor licht of geen licht, moet u nog een beetje in gedachten houden over de LED-lichteffecten dat ze de autonomie van de koptelefoon beïnvloeden. Als u het belichtingseffect uitschakelt, kan de hoofdtelefoon tot 30 uur opgeladen blijven. Als u echter het ademende LED-verlichtingseffect inschakelt, daalt de autonomie tot ongeveer 18 uur en als u de LED-lampjes altijd laat branden, gaat de batterij niet langer dan 13 uur mee.

De microfoon op de HyperX Cloud Flight is van goede kwaliteit, maar voelt niet zo goed als degene die we hebben getest op de HyperX Cloud Alpha. Je teamleden kunnen gemakkelijk begrijpen wat je zegt en de ruisonderdrukking van de microfoon is goed. Als u echter een mechanisch toetsenbord met luidruchtige schakelaars zoals Cherry MX Blue gebruikt, zullen uw toetsaanslagen te veel worden voor de microfoon om te annuleren, zodat ze worden gehoord en uw teamgenoten waarschijnlijk irriteren. Merk op dat als u de microfoon aangesloten heeft, u deze snel kunt dempen als u met uw vinger op de achterkant van de linker oorschelp drukt.

We moeten ook wijzen op het algehele gevoel van goede bouwkwaliteit dat u van de HyperX Cloud Flight krijgt en dat ze zeer comfortabel in gebruik zijn. Voor echte gamers zijn deze twee aspecten net zo belangrijk als alles waar we tot nu toe over gesproken hebben. De koptelefoon heeft een brede, massieve stalen hoofdsteunband die zeer duurzaam is. Aan de onderkant, die op je hoofd rust, is de stalen band bedekt met zacht pluche en dat, samen met de grote oorschelpen, maakt de headset zeer comfortabel in gebruik zelfs voor langere tijd.

De HyperX Cloud Flight-headset is een van de beste draadloze gaming headsets die we hebben getest. De koptelefoon klinkt geweldig in games, maar ook bij het luisteren naar muziek, en hun autonomie is indrukwekkend. We houden van hun ontwerp en hun bouwkwaliteit.

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

Wat is jouw mening over de HyperX Cloud Flight draadloze gamingheadset?

In deze review hebben we onze meningen over de HyperX Cloud Flight draadloze gamingheadset samengevat. Het is een uitstekend apparaat voor gamers die draden haten maar dezelfde kwaliteit willen als op een bedrade headset. Ben je het hiermee eens of denk je anders? Zou je jezelf of je speciale (gamer) deze headset kopen? Laat het ons weten in de comments hieronder.