Beoordeling

Review Razer ManO'War 7.1-headset - Uitstekend geluid en gemiddelde bouwkwaliteit

Razer is een bedrijf dat bekend staat om de gaming-apparaten die ze ontwerpen, produceren en verkopen. Een van hun gamingaccessoires is de Razer ManO'War 7.1- headset. Het is een bedrade headset met een grote hoofdtelefoon en een intrekbare microfoon, en met een USB-adapter die belooft 7, 1 virtuele surround sound-ervaringen van hoge kwaliteit te leveren, zowel in games als bij het luisteren naar multimedia. Als u wilt weten of de Razer ManO'War 7.1-gamingheadset een goede keuze voor u is, lees dan deze review:

Waar is de Razer ManO'War 7.1 goed in?

De Razer ManO'War 7.1-gamingheadset is goed voor:

 • Leveren 7.1 virtuele surround sound van hoge kwaliteit in games
 • De aanpassingsmogelijkheden bieden die een gamer nodig heeft, via de Synapse-stuurprogramma's en -software
 • Je kunt omgevingsgeluiden dempen en je stem heel duidelijk opnemen met de meegeleverde microfoon

Voors en tegens

Hier zijn de goede dingen die we kunnen zeggen over de Razer ManO'War 7.1-gamingheadset :

Waar te kopen

Koop nu Koop nu Koop nu
 • De geluidskwaliteit die het biedt, is uitstekend zowel bij gebruik als bij gebruik van de USB-adapter
 • De 7.1 virtuele surround sound-ervaring is geweldig in games
 • Deze hoofdtelefoon verstoort geen geluid, zelfs niet op het maximale geluidsniveau
 • De laagfrequente geluiden en de bas zijn krachtig en kunnen worden aangepast via de Synapse-software
 • De oorschelpen zijn groot en comfortabel in gebruik
 • De microfoon is van een uitstekende kwaliteit en doet uitstekend werk bij het verwijderen van achtergrondgeluiden

Wat betreft negatieven: de Razer ManO'War 7.1-gamingheadset :

 • Heeft geen degelijke bouwkwaliteit en het is allemaal gemaakt van plastic materialen
 • De hoofdband is te groot en het algehele, massieve ontwerp is niet iets dat alle gebruikers zullen waarderen
 • Het zachte schuim op de hoofdband kan je hoofd bezweet maken, tenzij je lang haar hebt
Product Nominaal 4/5

Vonnis

Als je een goede geluidskwaliteit en een zeer goede microfoon wilt, is de Razer ManO'War 7.1-gamingheadset een uitstekend product. De 7.1 virtuele surround sound-ervaring is uitstekend in games, en de ruimtelijke effecten kunnen een verschil maken bij het omgaan met vijanden in gevechts- of stealth-games. Als je van coöpspellen houdt, is de microfoon ook een van de beste die we op een gamingheadset hebben gezien en is hij uitstekend geschikt voor het dempen van omgevingsgeluiden. We vonden de Razer ManO'War 7.1-gamingheadset in veel opzichten leuk, maar er is één ding dat we niet leuk vinden: de kwaliteit van de build is niet zo groot als de hardware die het inpakt. Al het plastic dat wordt gebruikt voor het maken van deze headset en de nogal broze gewrichten doen ons geloven dat de Razer ManO'War 7.1 niet een van die accessoires zal worden die je jarenlang kunt gebruiken. Razer-fans negeren dit aspect vanwege de andere kwaliteiten van dit product. Als je echter geen fan bent, wil je misschien iets met vergelijkbare prestaties, maar een betere bouwkwaliteit.

Unboxing the Razer ManO'War 7.1

De Razer ManO'War 7.1- headset arriveert in een grote kartonnen doos die er goed uitziet. De zijkanten zijn geschilderd in Razer's opvallende groene kleur en aan de voorzijde zie je een grote en glanzende afbeelding van de headset.

Op de achterkant van de doos, die ook in zwart is geverfd, vindt u naast de kleine illustratieve afbeeldingen de belangrijkste functies van de Razer ManO'War 7.1-gamingheadset .

In de doos vindt u de headset, een 7.1 virtuele surround USB-adapter, een verlengkabel, een gebruikershandleiding en twee stickers met het Triskele-logo van Razer. Er is geen zakje meegeleverd, maar het is de moeite waard om op te merken dat Razer een hoofdtelefoonbehuizing verkoopt als een afzonderlijk accessoire, voor het geval u er een nodig heeft. Ook in de doos kunt u het welkomstbericht lezen dat Razer u stuurt.

De unboxing-ervaring is eenvoudig en aangenaam. Zowel de doos als de accessoires die u vindt, suggereren dat u te maken hebt met een premium-apparaat.

Hardwarespecificaties

Allereerst moet je weten dat de Razer ManO'War 7.1- headset een gaming-apparaat is en dat dit betekent dat het specificaties heeft die op deze niche zijn afgestemd. Dit is een premium headset met specificaties die boven het gemiddelde liggen. Het belangrijkste kenmerk is dat het een 7.1 virtuele surround sound-engine biedt en 360 ° surround sound-ervaring kan simuleren. Om dit te krijgen, hoeft u alleen maar de USB-adapter te gebruiken om de headset op uw computer aan te sluiten. De Razer ManO'War 7.1 heeft grote oorkapjes met circumaural en pluche kussens die omgevingsgeluiden rondom u moeten isoleren. De diameter van het binnenste oorschelpje is 60 mm of 2, 36 inch.

De hoofdtelefoon maakt gebruik van hoge kwaliteit, grote 50 mm drivers met neodymium-magneten. Ze hebben een frequentierespons tussen 20 en 20.000 Hz, een impedantie van 32 Ohm bij 1 kHz en een gevoeligheid van 118dB bij 1kHz. Het maximale ingangsvermogen dat door de hoofdtelefoon wordt ondersteund, is 30 mW.

Om verbinding te maken met uw computer of apparaat gebruikt de Razer ManO'War 7.1-gamingheadset een 3, 5 mm analoge plug om rechtstreeks op uw pc of apparaat aan te sluiten, of op de USB-adapter als u de volledige 7.1 virtuele surroundervaring wilt hebben.

De belangrijkste audiokabel die start is ongeveer 135 cm of 53 inch lang en de verlengkabel is 158 cm of 62 inch lang. De headset weegt ongeveer 332 gram of 0, 73 lbs.

Gamers moeten met hun medespelers praten tijdens gezamenlijke games. Veel gamingheadsets bevatten een microfoon. De microfoon op de Razer ManO'War 7.1 is flexibel en volledig intrekbaar. Wat de technische specificaties betreft, heeft deze een frequentierespons tussen 100 en 10.000 Hz; de signaal-ruisverhouding is 55 dB en hoger, de gevoeligheid bij 1 kHz is -42 ± 3dB en het patroon van de geluidsopname is unidirectioneel. De bedieningselementen bevinden zich op de hoofdkabel en zijn eenvoudig: een volumeknop en een microfoon- muteschakelaar .

Wat de systeemvereisten betreft, moet u weten dat de Razer ManO'War 7.1-gamingheadset compatibel is met pc's met Windows 10, Windows 8 of Windows 7, met Macs met Mac OS X 10.9 of hoger, PlayStation 4 en Xbox One-gameconsoles.

Als u alle specificaties en functies van deze gamingheadset wilt controleren, gaat u naar deze webpagina: Razer ManO'War 7.1.

De Razer ManO'War 7.1-gamingheadset is een eersteklas apparaat met uitstekende hardwarespecificaties en hoogwaardige componenten.

De Razer ManO'War 7.1-gamingheadset gebruiken

Het eerste dat we dachten toen we de ManO'War 7.1-gamingheadset voor het eerst zagen, was dat het groot is. Om eerlijk te zijn, zijn we gewend aan grote oorschelpen omdat de meeste andere koptelefoons die we gebruiken ook circumaurale grote oorschelpen hebben, net als deze. De ManO'War 7.1 onderscheidt zich echter van de rest door zijn massieve hoofdband. De grote oorschelpen, de extra grote hoofdband en de pluche die op allemaal worden gebruikt, maken de headset comfortabel in gebruik en blijven op uw hoofd. Er zijn echter ook nadelen aan. Ten eerste betekent de grootte van de headset ook dat de headset lastig te manoeuvreren is. Ten tweede is het pluche dat Razer op de hoofdband gebruikt niet zo geweldig en, tenzij je lang haar hebt, zal de ManO'War 7.1- headset na een tijdje je hoofd bezweet maken.

We hadden ook een hekel aan de indruk van een slechte bouwkwaliteit waarmee we werden geconfronteerd. Een gamingheadset van zo'n gerenommeerd bedrijf en verkocht tegen dit prijskaartje moet er niet alleen robuust uitzien, maar ook zo zijn. Helaas zijn het frame en de verbindingen van de ManO'War 7.1 allemaal gemaakt van plastic en dat laat ons niet vertrouwen dat ze op tijd worden vastgehouden. Voor zover we kunnen nagaan na meer dan twee weken te hebben gebruikt, zijn de verbindingen van de oorschelpen vooral gevoelig voor breuk als ze niet zorgvuldig worden gehanteerd.

We hebben de ManO'War 7.1- headset gebruikt met een desktop-pc en met een Lenovo Legion Y520-gaminglaptop. Een van de voordelen van deze headset is dat de secundaire audiokabel precies is wat we nodig hebben toen we de Razer ManO'War 7.1 op de desktop-PC hadden aangesloten. De extra lengte maakte het gemakkelijk om de hoofdtelefoon rechtstreeks aan te sluiten op de geluidskaartaansluitingen aan de achterkant van onze pc, die op de grond zit, vrij ver weg van het bureau zelf. Toen we het met de laptop gebruikten, betekende de kleinere lengte van de hoofdaudiokabel minder rommel op het bureau, en dat is altijd goed.

De geluidskwaliteit die u krijgt van de Razer ManO'War 7.1 is uitstekend, zowel bij gebruik van 7.1 virtuele surround als bij gebruik rechtstreeks op de 3, 5 mm audio-aansluiting op uw computer. Muziek en films klinken geweldig en de koptelefoon verstoort geen geluid, zelfs niet op het maximale volume. Laagfrequente geluiden zijn zeer goed vertegenwoordigd en als je nog meer wilt dan je standaard krijgt, kun je de Synapse- applicatie van Razer gebruiken om hun kracht te verbeteren. Merk op dat als u het basvolume wilt aanpassen, de equalizer wilt configureren of het 7.1 virtuele surroundsysteem wilt gebruiken, u de headset op de USB-adapter moet aansluiten. Anders werkt geen van de geavanceerde geluidsfuncties.

OPMERKING: als u uw hoofdtelefoon wilt testen en vergelijken met anderen, raden wij u aan naar deze afspeellijst te luisteren op Spotify: Songs om hoofdtelefoons te testen met. De nummers erin zijn geweldig om te controleren hoe geluiden worden geproduceerd op je hoofdtelefoon.

Vanzelfsprekend gebruikten we ook de Razer ManO'War 7.1- headset in games: momenteel spelen we nog steeds graag Dishonored 2, de oude Styx: Shards of Darkness, The Elder Scrolls V: Skyrim en Blizzard's Diablo 3. Om het beste idee te krijgen voor surround-audiokwaliteit speelden we ook Resident Evil 7, en dat is een enge ervaring. Het geluid was helder en de ruimtelijkheidseffecten waren uitstekend, wat betekent dat je gemakkelijk kunt vaststellen of je vijanden rechts van je zijn, links van je of al achter je staan ​​(geen goede plek om te zijn).

De microfoon is flexibel en is volledig intrekbaar, en dat betekent dat je het kunt gebruiken zoals je wilt, alleen wanneer je het nodig hebt. De kwaliteit is uitstekend, en het kan je stem oppikken, zelfs als je fluistert, terwijl ook omgevingsgeluiden efficiënt worden gedempt. Het is uitstekend voor gamen, zelfs als je je passie in een lawaaierige omgeving moet volgen.

Over het algemeen is de Razer ManO'War 7.1-gamingheadset een van de beste die we hebben getest, met betrekking tot het geluid en de microfoonkwaliteit. Maar als het gaat om de bouwkwaliteit, verdienen ze verbetering. Als je een geweldige geluidskwaliteit wilt en 7.1 virtueel surround-geluid wilt ervaren in de games die je speelt, is de ManO'War 7.1 een uitstekende keuze. Als je echter net zo veel kwaliteit bouwt als geluidskwaliteit, zou je teleurgesteld kunnen zijn door deze headset.

Stuurprogramma's en software

De Razer ManO'War 7.1 werkt zodra u hem op uw Windows-computer aansluit. Als u echter het geluid dat u ervan krijgt wilt kunnen aanpassen, moet u ook de Synapse-stuurprogramma's en -software installeren. Je kunt het hier vandaan krijgen: Razer Synapse.

Wanneer de headset voor de eerste keer door Synapse wordt gedetecteerd, wordt u gevraagd de virtuele 7.1-surroundmotor te kalibreren. Dat werkt door vanuit verschillende hoeken een helikoptergeluid te spelen, van je voorkant tot je zijkanten en de achterkant, en door te vragen of je de geluiden hoort van waar ze in Synapse worden weergegeven. Als je wilt, kun je de pijltjestoetsen of het scrollwieltje van de muis gebruiken om de positie van het geluid aan te passen, zodat de voorkant vooraan staat, rechts is rechts, de achterkant is terug enzovoort.

Het tabblad Audio van Synapse is de plaats waar u het volume kunt aanpassen, de basversterking kunt inschakelen, het geluid kunt normaliseren en de stemhelderheid kunt aanpassen, wat de spraakcommunicatie verbetert.

Op het tabblad Mic kunt u het microfoonvolume en de gevoeligheid aanpassen, evenals het omgevingsgeluidreductieniveau configureren. Het is de moeite waard om te zeggen dat dit standaard prima werkt, maar door het verder in te stellen, hebben we het omgevingsgeluid van ons mechanische toetsenbord aanzienlijk kunnen verminderen, en dat is een hele prestatie.

Op het tabblad Mixer kunt u het primaire volume aanpassen en het volume van de apps die geluiden afspelen onafhankelijk configureren. U kunt bijvoorbeeld Opera en YouTube luider laten klinken terwijl u de geluiden van het spel dat u speelt zachter zet.

Het laatste tabblad van Synapse wordt EQ genoemd en het biedt een equalizer met een paar muziekvoorinstellingen en acht frequentie-schuifregelaars die u naar eigen voorkeur kunt instellen.

De Synapse-stuurprogramma's en software van Razer verbeteren de kwaliteit van het geluid dat je krijgt op de Man O-War-headset, en de personalisatieopties dekken alle behoeften en wensen van een gamer.

Wat is jouw mening over de Razer ManO'War 7.1-gamingheadset?

Deze samenvatting vat onze meningen samen over de Man O-War-gamingheadset van Razer. Het is een goed apparaat, maar het zou beter kunnen. Bent u het met ons eens, of zijn uw meningen anders? Deel uw mening in de commentarensectie hieronder.