Beoordeling

Herziening van de iClever 6-poorts USB-reismuurlader - uitstekende betaalbare reislader

iClever is een bedrijf dat, zoals ze het graag zeggen, coole elektronica biedt. Een van hun nieuwste producten is de 6-poorts USB-reismuurlader, die ten minste enkele van uw opladers moet vervangen die u tijdens het reizen met u mee moet nemen. We hebben de reislader getest en we gaan ons oordeel nu delen in deze beoordeling. Lees verder om te leren wat de 6-Port USB Travel Wall Charger zijn gebruikers biedt:

Unboxing De iClever 6-poorts USB-reismuurlader

De oplader is verpakt in een kartonnen doos met de iClever-branding erop. Op de voorkant van de doos staat een foto van het product en de naam.

Zodra u de doos opent, ziet u de lader in een beschermende plastic behuizing en de stroomkabel.

Samen met de oplader en de voedingskabel ontvangt u ook de gebruikershandleiding. De steekproef die we hebben beoordeeld bevatte ook een folder van Hisgadget.com.

Hardwarespecificaties

De oplader heeft een ingangsniveau van 100-240V, 50-60Hz. In het Engels betekent dit dat je het overal op de wereld kunt gebruiken. Het maximale laadniveau is 1200 mAh en het levert maximaal 5 V / 10 A, maximaal 2, 4 A per poort.

De oplader is gemakkelijk mee te nemen, omdat deze slechts 11, 4 gram (180 gram) weegt.

Het interessante van deze oplader is de ingebouwde SmartID-technologie. Deze functie helpt de oplader automatisch de aangesloten apparaten en hun stroomvereisten te detecteren, waardoor de uitgangsvermogenverdeling zo wordt geoptimaliseerd dat de apparaten die u nodig hebt allemaal volle laadsnelheid krijgen.

De iClever 6-poorts USB-reismuurlader gebruiken

De lader is een geweldige toevoeging voor gebruikers die veel gadgets moeten opladen en te weinig stopcontacten. Het is ook een geweldige metgezel voor diegenen die veel reizen en smartphones en tablets moeten opladen.

Het grootste voordeel is dat u tijdens uw reizen niet meerdere laders hoeft mee te nemen en dat u slechts één stopcontact nodig heeft.

Het monster dat we hebben getest, kwam met een Type C-stekker. Omdat het een reislader is, zijn we van mening dat de toevoeging van een universele adapter in het pakket erg nuttig zou zijn geweest, omdat u op die manier alles had wat u nodig hebt om in één pakket te reizen.

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

Tijdens onze tests hebben we meerdere smartphones opgeladen met de oplader en allemaal opgeladen in dezelfde hoeveelheid tijd alsof we hun originele opladers zouden hebben gebruikt. Dit zorgde voor een geweldige gebruikerservaring van het product.

Het enige nadeel dat we merkten was de rigide aard van de USB-poorten. Ze zijn behoorlijk stijf en als je apparaten op alle apparaten aansluit, zijn ze een beetje moeilijk los te koppelen, omdat je ze met een beetje moeite eruit moet trekken. Aan de andere kant kun je er zeker van zijn dat je je gadgets niet per ongeluk loskoppelt, dus het is echt meer een persoonlijke voorkeur.

Al met al is de iClever-lader een kwaliteitsproduct dat een geweldige metgezel is voor digitale nomaden en voor degenen onder u die veel gadgets meenemen tijdens hun reizen.

Product Nominaal 4/5

Vonnis

De iClever 6-poorts USB-reismuurlader minimaliseert de hoeveelheid individuele opladers die u normaal gesproken bij u zou moeten dragen en biedt een gemakkelijk te transporteren en gecentraliseerde oplossing om uw gadgets op te laden, vooral als u niet genoeg stopcontacten in uw hotel heeft kamer. We raden de iClever 6-poorts USB-reismuurlader aan al onze lezers aan, omdat het zeker handig is om in verschillende situaties rond te hebben.