Tutorial

Hoe de duur van een oproep in Windows Phone te controleren

We hebben allemaal iemand waarmee we veel telefonisch praten. Misschien wilt u controleren hoeveel tijd u heeft doorgebracht om met hem / haar te praten. De duur van een telefoongesprek in Windows Phone wordt niet duidelijk weergegeven, maar het is eigenlijk heel eenvoudig om het te vinden. In dit artikel laten we u zien hoe u de duur van een telefoontje in Windows Phone op de eenvoudigste manier kunt controleren. Laten we beginnen:

Hoe de duur van een oproep in Windows Phone te controleren

De duur van een telefoongesprek controleren is vrij eenvoudig. Eerst moet je Telefoon openen vanuit de Applijst of het startscherm, als je het daar hebt vastgezet.

Ga nu naar de geschiedenissectie. Het toont alle oproepen die u hebt gemaakt en ontvangen. De app groepeert de oproepen van dezelfde beller om herhaling te voorkomen. Als u in één dag drie oproepen van een contactpersoon hebt gedaan of ontvangen, wordt dit nummer weergegeven naast de naam van die contactpersoon.

Als u de duur van een oproep in uw geschiedenis wilt controleren, houdt u de contactpersoon waarvoor u belangstelling hebt ingedrukt ingedrukt. Hierdoor wordt een pop-upmenu geopend. Druk op details om verder te gaan.

In het detailscherm ziet u de naam van het contact, het uur van de oproep en ten slotte de duur.

Als er meer oproepen per dag zijn tussen u en een bepaald contact, wordt voor elke oproep een lijst met dezelfde hierboven getoonde gegevens weergegeven.

Conclusie

Zoals je misschien hebt gemerkt, is het niet erg duidelijk wat de duur van een telefoongesprek is, dus probeer het misschien een tijdje uit te proberen. De procedure is echter heel eenvoudig, zodra iemand het met u deelt en het kan heel snel worden gedaan. Raadpleeg onze aanbevelingen hieronder voor andere tips over het gebruik van andere functies in Windows Phone.