Tutorial

Top 5 Windows Phone Apps voor de FIFA Wereldbeker van 2014 in Brazilië

Er zijn nog maar een paar dagen over voordat de FIFA Wereldbeker in Brazilië begint en of je van voetbal houdt of niet, je zult er veel over horen. Deze WK-koorts heeft ook het ecosysteem van Windows Phone geïnfecteerd en u kunt verschillende apps vinden die beloven u op de hoogte te houden van alles wat met dit evenement te maken heeft. Dit artikel gaat over het helpen bij het kiezen van de Windows Phone-app die het beste bij u past.

Onefootball Brazilië

Onefootbal Brasil is een van de meest complete apps voor iedereen die geïnteresseerd is in het WK. Het bevat veel informatie, zoals live scores, matchschema's en resultaten, teamsamenstelling, spelerstatistieken, nieuws, video's en andere. Deze app geeft je ook pushmeldingen en laat je dingen delen op Facebook of Twitter. Als dat allemaal niet genoeg is, is Onefootball Brasil de mooiste WK-app die we hebben gezien.

Goal Live Scores

Als je niet het soort persoon bent dat echt heel veel informatie nodig heeft, maar liever korte en bondige info wilt, dan is Goal Live Scores de app voor jou. Het grootste voordeel is dat het de snelste real-time scores heeft. Geen andere app uit de Windows Phone Store laat je zo snel de scores zien. Daarnaast krijg je ook toegang tot basisinformatie zoals armaturen, resultaten enzovoort.

Brazilië - Wereldbeker 2014

Een andere leuke app die we hebben gevonden is Brasil - World Cup 2014. Het bevat secties voor nieuws, planning, ranglijsten, video's en het heeft zelfs een chatfunctie. Het is niet de mooiste of de meest complete app die er is, maar het doet het werk.

Brazilië 2014

Brazilië 2014 schept niet op over pushmeldingen of live scores. In plaats daarvan geeft deze app je informatie over alle 12 steden waar het WK, de stadions en de deelnemende teams worden gehost. Het pakt ook officiële nieuws van FIFA, het toont de scores van elke wedstrijd in elke fase en het bevat ook video's, variërend van stadionspresentaties tot nieuws gerelateerd aan het WK.

Voetbal 2014 Live

Deze app deelt veel details over de Brasil World Cup van 2014. Het bevat pushmeldingen voor de matches die je kiest, scores, groepstabellen, spelerstatistieken, stadionsinformatie, wedstrijden, etc. Het heeft ook Facebook-integratie en zelfs een quizgedeelte. Deze app is echt het proberen waard.

Conclusie

Naar onze mening zijn Onefootbal Brasil en Soccer 2014 Live de beste World Cup-apps voor Windows Phone. Of je nu naar Brazilië gaat of gewoon gewoon naar de games kijkt vanuit je luie stoel, aarzel niet om ze uit te proberen, want ze zullen je ervaring zeker rijker maken. We hopen echt dat je deze round-up nuttig hebt gevonden en, als je een paar andere goede apps kent die zijn gewijd aan de Brasil 2014 World Cup, aarzel dan niet om ze te delen via het onderstaande opmerkingenformulier.