Beoordeling

De Tec + Dynamo zwevende Bluetooth Speaker Review - De Death Star van sprekers!

We leven in een geweldig tijdperk van technologie. We hebben: draadloos opladen, 3D-printen, augmented reality, allerlei technologieën die zelfs tien jaar geleden als sciencefiction klonken. Als je constant herinnerd wilt worden aan hoe cool onze tijden zijn, zijn er weinig alternatieven die aantrekkelijker zijn dan het type apparaat dat we vandaag bekijken: het maakt draadloos verbinding met je mobiele apparaat, het speelt je favoriete nummers en doet dat tijdens het draaien langzaam in de lucht. Hoe zou het zijn om een ​​Bluetooth zwaailamp met Tec + Dynamo op je bureau te hebben? Blijf deze recensie lezen om erachter te komen:

De Tec + Dynamo uit de doos halen Zwevende Bluetooth-luidspreker

Zoals altijd begint elke serieuze test met een unboxing. De Tec + Dynamo zwevende Bluetooth-luidspreker wordt geleverd in een kubusvormige doos zonder flitsend ontwerp of doorzichtige vensters. Het handvat en het blauwe label wijzen op enkele specificaties van het apparaat en zijn de enige dingen die opvallen in de neutrale, bruine kartonnen doos.

Waar te kopen

Koop nu

Bluetooth-bereik, tot tien meter (standaardbereik voor Bluetooth-toepassingen), afspeeltijd, maximaal vijf uur (het lijkt een beetje kort), Bluetooth-versie 4.0 (nieuwe standaard, dat is goed). Gewoon de basis, maar het is echt een heel simpel apparaat, dus er is geen andere informatie die je op dit moment nodig zou hebben. Het apparaat is stevig verpakt in piepschuim, wat betekent dat het onzorgvuldig omgaat met transport tijdens het transport.

In het pakket vindt u het basisstation, de luidspreker, een positioneringstool, de AC-adapter (netvoeding) voor het basisstation en een micro-USB-kabel voor het opladen van de luidspreker. Er is ook een kleine gebruikershandleiding bijgeleverd, die alle informatie omvat die nodig is om het apparaat correct te bedienen.

Onze unit werd geleverd met een driebladige wisselstroomadapterstekker (Type G, gebruikt in het VK en verschillende andere landen). Controleer het type stekker van de wisselstroomadapter bij uw leverancier voordat u het apparaat koopt.

Bouw- en hardwarespecificaties

De basis heeft een diameter van 5, 9 inch (15 cm) en is 0, 8 inch lang (2 cm), terwijl de bol een diameter heeft van 3, 5 inch (9 cm). De voedingskabel is 5, 5 voet lang (1, 7 m), genoeg om de basiseenheid op een bureau te plaatsen. De basis heeft alleen een aansluiting voor netaansluiting, terwijl de luidspreker een aan / uit-knop heeft en een micro-USB-aansluiting voor opladen.

De basiseenheid heeft een blauwe LED-ring aan de rand, terwijl de luidspreker zowel een blauwe LED-band als een paar rode LED's heeft, die knipperen wanneer het apparaat zich in de koppelingsmodus bevindt.

De specificaties van de luidsprekers zijn niet bemoedigend voor een audiofiel: de grootte van de luidsprekerdriver is slechts 1, 6 inch (4 cm), de signaal / ruis-verhouding is 80 dB, het continue (RMS) vermogen is een indrukwekkend 3 W en terwijl de frequentierespons bereik van 150 Hz - 20 kHz klinkt in theorie goed, het is onwaarschijnlijk dat een luidspreker van dit formaat veel basreproductie zal hebben. Maar daar komen we in de volgende paragraaf op terug.

Het apparaat gebruikt Bluetooth 4.0, maar in tegenstelling tot vergelijkbare producten heeft het geen NFC-mogelijkheden. Het leegmaken van de batterij zou dan geen probleem moeten zijn, toch? Fout. Volgens specificaties is de speeltijd maximaal 5 uur, terwijl veel vergelijkbare producten een levensduur van de batterij van 10 uur claimen. Bovendien duurt het opladen lang, tot 3 uur.

De (nogal flauwe) productpagina is heel moeilijk te vinden op internet, maar na enig zorgvuldig zoeken, vonden we het: Dynamo Zwevende Bluetooth-luidspreker. Laten we nu eens kijken naar het leuke gedeelte, de eigenlijke test.