Anders

Kunstenaars ontdekken via Windows 7-thema's - Felicia Simion

We willen je graag kennis laten maken met een kunstenaar uit Roemenië, die al op zeer jonge leeftijd een gevarieerd portfolio aan fotografische werken heeft. In dit artikel willen we graag dat je Felicia Simion ontmoet en wat van haar conceptuele werk geniet, in de vorm van een downloadbaar thema voor Windows 7.

Introductie van Felicia Simion

We ontdekten de jonge Felicia toevallig en we stuurden haar een e-mail om te zien of ze geïnteresseerd zou zijn om een ​​gast te zijn in onze serie interviews en downloads. We waren blij dat ze onze uitnodiging slechts een paar minuten nadat we onze boodschap hadden gestuurd, hebben geaccepteerd.

Zonder verder oponthoud, laten we het gesprek beginnen en Felicia meer vertellen over zichzelf.

Vertel ons om te beginnen een beetje over jezelf.

Ik ben een 18-jarige woonachtig in de stad Craiova, in Roemenië. Ik zit in het derde jaar van de middelbare school en ik ben van plan naar een universiteit te gaan die cursussen fotografie en videografie aanbiedt. Ik fotografeer vanaf mijn dertiende en ben altijd autodidact geweest, omdat ik het leuk vind om dingen zelf te ontdekken. Ik kijk graag naar de wereld door de lens van mijn camera en stel me voor dat ik nog vele jaren foto's maak.

Hoe ben je begonnen met het nemen van foto's?

Ik werd ongeveer vijf jaar geleden verliefd op de fotografie, toen ik een paar artiesten op de deviantART-gemeenschap ontdekte. Hun prachtige werken hebben me overtuigd om het voor mezelf te proberen. Sindsdien blijf ik mezelf vertellen dat ik geweldige fotowerken wil maken.

Wat zijn je favoriete fotografische thema's? Waarom geniet je zoveel van hen?

Ik vind het vooral leuk om foto's van vreemden te maken - ik vind ze nogal intrigerend. Ik wou dat ik een soort onzichtbare cape had, zodat ik door de straten kon lopen en hun gezichtsuitdrukkingen kon vastleggen zonder opgemerkt te worden. Ik geloof dat schoonheid heel veel ligt waar je het het minst verwacht, of in plaatsen of mensen waar je normaal niet op let. Door mijn schoten probeer ik op de een of andere manier deze onverwachte schoonheid te vangen die ik op verschillende plaatsen en in mensen tegenkom.

Hoeveel tijd besteedt u aan het nabewerken van foto's versus het nemen van foto's?

Ik breng meestal 2 uur per fotoshoot door (ongeveer 300 foto's). De duur hangt sterk af van het aantal outfits, ideeën of locaties die bij een sessie betrokken zijn. Wat de nabewerking betreft, varieert deze van 2 tot 45 minuten, afhankelijk van het soort aanpassingen dat ik aan bepaalde opnamen moet maken.

Je doet ook fotografische manipulaties of collages, zoals sommigen ze noemen. Hoe krijg je de ideeën voor hen en de "materialen" die betrokken zijn bij het maken ervan?

Alle materialen zijn van mij. Ik gebruik zelden aandelen die ik op internet heb gevonden en als ik dat doe, wordt dit allemaal genoemd in de beschrijving van dat werk. De ideeën komen spontaan tot stand tijdens het werken in Adobe Photoshop; Ik heb meestal de neiging om twee elementen (mens en natuur) te combineren en probeer de dingen zo eenvoudig mogelijk te houden.

Welke fotografische uitrusting en applicaties gebruik je?

Ik bezit momenteel een Canon EOS 7D met Canon EF-S 60mm f / 2.8 macrolens en Canon EF 28-135mm-lens. Ik gebruik soms ook een filmcamera. Wat de nabewerking betreft, is Adobe Photoshop CS3 mijn vertrouwde vriend.

We hebben gemerkt dat u een zeer actief lid bent van de DeviantART-community. Waarom zit je niet op Flickr? Wat vind je het leukst aan DeviantART?

DeviantART is de eerste kunstgemeenschap die ik ben tegengekomen en waar ik vanaf het begin mijn werk heb gepost. Ik blijf het gebruiken ten gunste van andere gemeenschappen, vanwege de verbinding die ik heb gemaakt met de mensen daar. Ze bepaalden me om mijn werken te blijven uploaden, met ze te praten, ideeën uit te wisselen en feedback te geven. Dat was van onschatbare waarde om mijn passie voor fotografie levend te houden.

U bent slechts 18 en sommigen zouden zeggen dat u het begin van uw reis in het leven bent. Wat is het volgende? Wil je enkele van je ambities en dromen op korte termijn delen?

Het klinkt misschien niet speciaal, maar ik wil gewoon blijven werken als fotograaf en mijn vaardigheden verbeteren. Het is wat ik graag doe en het maakt me blij. En misschien zal iemand van National Geographic op een dag mijn werk ontdekken en een aanbieding doen die me op veel reizen over de hele wereld neemt en geweldige foto's maakt. Heel misschien! :)

Geniet van Felicia's werk via een Windows 7-thema

Felicia heeft een deel van haar conceptuele werk met ons gedeeld, op basis waarvan we dit geweldige Windows 7-thema hebben gemaakt.

Het bestand kan hier worden gedownload.

COPYRIGHT: Felicia Simion. Als u van plan bent de afbeeldingen in dit thema te gebruiken voor iets anders dan uw bureaubladachtergronden, hebt u schriftelijke toestemming van de auteur nodig.

Volg Felicia's Work

Ik ben er zeker van dat je na het bekijken van de afbeeldingen in dit Windows 7-thema meer wilt zien van Felicia's werk. Je kunt haar officiële portfolio hier vinden: Felicia Simion Photography. Het bevat een aantal van haar beste werk.

Je kunt Felicia volgen op haar Facebook-pagina en up-to-date zijn met haar nieuwste werken.

We willen Felicia graag bedanken dat hij zo vriendelijk en behulpzaam is. We vonden het erg leuk om met haar samen te werken aan dit interview.