Tutorial

Naar een lokale account overschakelen vanuit een Microsoft-account in Windows 8.1

We hebben al informatie verstrekt over hoe u kunt overschakelen van een lokaal account naar een Microsoft-account voor die Windows 8.1-gebruikers die willen profiteren van de nieuwe functies van het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. We hebben echter nagelaten om gebruikers te helpen die een Microsoft-account hebben geprobeerd en niet onder de indruk zijn. Als u zo'n gebruiker bent en wilt overschakelen van inloggen met een Microsoft-account naar inloggen met een traditioneel lokaal account, leest u deze zelfstudie.

Ga naar de wizard Schakelen naar lokale account

Log eerst in met uw Microsoft-account. Om de wizard "Overschakelen naar een lokale account" te starten, hebt u toegang tot pc-instellingen nodig . Open PC-instellingen met een van de methoden die in deze zelfstudie worden beschreven: Zes manieren om pc-instellingen te openen.

Wanneer het venster PC-instellingen wordt geladen, selecteert u het gedeelte Accounts .

Lokaliseren en klikken of tik op de koppeling die Disconnect aangeeft .

Volg de stappen in de wizard Overschakelen naar lokale account

Op dit punt neemt Windows 8.1 het over en begeleidt u de rest van de procedure. U moet om veiligheidsredenen eerst het wachtwoord van uw Microsoft-account verifiëren. Voer uw wachtwoord in en druk op de knop Volgende om door te gaan.

Voer een gebruikersnaam en wachtwoord in voor het lokale account dat u wilt maken. Maak een wachtwoordhint als je dat wilt en klik of tik op de knop Volgende om door te gaan.

Klik of tik op 'Afmelden en voltooien' om Windows 8.1 toe te staan ​​de accountconfiguratie te voltooien en u uit te loggen.

Zodra u bent uitgelogd, selecteert u uw nieuwe lokale account om u opnieuw aan te melden. Dat is alles. U hebt nu een lokaal account dat werkt zoals elk account dat u eerder in oudere versies van Windows hebt gebruikt.

Conclusie

Al uw accountinstellingen, inclusief apps die u hebt gedownload, worden gemigreerd naar uw nieuwe account. Ook al meld je je niet meer aan met je Microsoft-account, het is nog niet verdwenen. Je kunt die informatie nog altijd invoeren in geïnstalleerde apps die deze nodig hebben om hun volledige functionaliteit te ontgrendelen. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om naar een Microsoft-account te upgraden om alle gewenste apps te downloaden en vervolgens terug te schakelen naar lokaal voor uw gemoedsrust.

Laat ons een reactie achter als je vragen hebt over dit onderwerp en we zullen ze graag zo snel mogelijk behandelen.