Tutorial

Windows Phone: de tekstberichten bewerken voor wanneer u iemands oproep weigert

Haat je niet wanneer iemand belt en je moet hun oproep weigeren zonder ze terug te kunnen sms'en? Je had toch een goede reden om het te doen, misschien was je bezig of kon je de telefoon op dat moment niet gebruiken, maar toch, je lijkt misschien onbeleefd tegen de mensen van wie je de oproepen afwijst. Gelukkig kun je met Windows Phone snel gestandaardiseerde tekstantwoorden verzenden als je iemands telefoontje moet weigeren. U hebt ook de mogelijkheid om deze tekstantwoorden aan uw context aan te passen. In dit artikel laten we zien hoe u kunt antwoorden met een standaardtekstbericht wanneer u iemands oproep weigert en ook hoe u deze tekstantwoorden kunt bewerken. Laten we beginnen:

Hoe te antwoorden met een sms wanneer u iemands oproep weigert in Windows Phone

Wanneer iemand je belt, maar je kunt niet met ze praten, kun je een sms-bericht beantwoorden. U kunt een reeks voorgevormde berichten gebruiken als u haast heeft of als u een nieuwe tekst typt. Stel dat u een oproep ontvangt en u kunt niet antwoorden. Druk op de knop voor het beantwoorden van tekst om verder te gaan.

Er verschijnt een lijst met standaardteksten. Je kunt op elk ervan tikken en het wordt automatisch verzonden. Als u denkt dat geen van de vooraf geformuleerde berichten voor u werkt, kunt u tikken op "een bericht typen ..." om een ​​nieuw bericht te maken.

Vervolgens kunt u het nieuwe bericht typen en op Verzenden drukken als u klaar bent.

Het is mogelijk dat de knop voor het beantwoorden van tekst mogelijk niet wordt weergegeven wanneer iemand u belt. In dit geval kunt u niet antwoorden met een sms wanneer u de oproep van iemand afwijst. Dit kan zijn omdat de functie Tekstantwoord niet is ingeschakeld of omdat ze een vaste lijn gebruiken en ze geen sms-services op hun telefoon hebben.

Om dit probleem op te lossen, moet je het antwoord op de tekst inschakelen zoals in het volgende gedeelte van dit artikel. Voor vaste lijnen werkt dit echter niet, zelfs als u deze functie inschakelt.

Hoe de tekstantwoordberichten die beschikbaar zijn wanneer u iemands oproep weigert in Windows Phone te bewerken

Als u niet denkt dat de standaardtekstantwoorden geschikt zijn wanneer u iemands oproep weigert, hebt u de mogelijkheid om deze te bewerken en nieuwe aan te maken. Open hiervoor de app Telefoon gevonden in de Applijst of het startscherm, als u deze daar hebt vastgezet.

Druk vervolgens op de knop Meer (...) in de onderste menubalk om deze uit te vouwen.

Druk op instellingen in het weergegeven menu.

In het telefooninstellingenscherm moet je Tekstantwoord inschakelen om de standaardtekstantwoorden te kunnen bewerken.

Wanneer u Tekstantwoord inschakelt, verschijnt een nieuwe knop met de naam antwoorden bewerken. Druk op deze knop om door te gaan.

Nu hebt u de mogelijkheid om vier tekstantwoorden te maken. Typ een antwoord in een van de vier velden en tik op klaar om uw berichten op te slaan.

Uw antwoorden worden weergegeven, elke keer dat u een tekst moet beantwoorden als u een telefoongesprek niet kunt beantwoorden.

Conclusie

Zoals je misschien hebt gemerkt, kan het verzenden en bewerken van de tekstantwoorden die je verzendt wanneer je iemands oproep weigert, vrij gemakkelijk worden gedaan. Als u bezig bent of als u uw smartphone niet kunt gebruiken, kunnen deze tekstantwoorden van pas komen. Lees onze aanbevelingen hieronder voor andere leuke tips en trucs voor het gebruik van Windows Phone.