Anders

10 geweldige gratis games voor Android die je zonder internetverbinding kunt spelen

Ben je ooit op een plek geweest waar er geen internet was, zoals in een vliegtuig, een afgelegen plattelandsgebied of een trein die door de bergen gaat? Wat als u een game op uw Android-smartphone wilde spelen en uw tijd op een leuke manier verspilde? Helaas hebben veel smartphone-spellen tegenwoordig een internetverbinding nodig, zodat u ze kunt spelen. Gelukkig kun je nog steeds enkele Android-games vinden die offline werken. Het enige wat u hoeft te doen, is ze te installeren wanneer u internettoegang hebt, en dan kunt u er altijd en overal van genieten, zolang de batterij van uw smartphone nog wat energie over heeft. Hier zijn de leukste gratis spellen voor Android die geen internetverbinding nodig hebben:

1. Plague Inc.

Plague Inc. is een Android-game die is ontwikkeld door het beroemde team van Miniclip.com. Je doel is om een ​​plaag te creëren die de wereld infecteert en iedereen die op aarde leeft doodt. Je begint met het aanmaken van een ziekteverwekker zoals een bacterie, een virus, een schimmel of een parasiet, en dan moet je het evolueren om het meer infectieus, dodelijker, maar ook harder te genezen door laboratoria over de hele wereld te maken. Dit is een ander soort post-apocalyptisch spel dat strategie combineert met wat het bedrijf een 'angstaanjagend realistische simulatie' noemt . Plague Inc. is een verslavend spel dat geen internetverbinding vereist, en u zult plezier hebben om de hele wereld te vermoorden tijdens een lange vlucht. :)

Downloaden: Plague Inc.

2. Into the Dead

Into the Dead is een post-apocalyptisch spel waarin je rennen om te ontsnappen aan de hordes zombies die de hele wereld hebben overspoeld. Je bent een overlevende en je moet alle ondoden ontwijken die je proberen op te eten. Het einde is altijd hetzelfde, omdat je niet voor eeuwig kunt ontsnappen en je uiteindelijk elke keer doodgaat. De vraag is echter hoe lang kun je overleven voordat je het hoofdgerecht op een zombies bord wordt? Het is een geweldige vraag om te beantwoorden tijdens een lange treinrit over het land. :)

Downloaden: Into the Dead

3. Trials Frontier

Trials Frontier is een game waarin je je motor moet besturen en op allerlei circuits moet rijden. De gameplay is gebaseerd op de natuurkunde en is vanaf de eerste rit verslavend en boeiend. Als gekke motorfietsen springt en flips in de lucht is waar je naar hunkert, dan moet je Trials Frontier uitproberen. Hoewel we geen problemen hadden met het spelen van dit spel, moet je je ervan bewust zijn dat sommige spelers klagen over bugs die het spel bevriezen en daarmee al het plezier verpesten. Probeer het uit en laat het ons weten in de reacties hieronder als het bevroor tijdens het spelen op je Android-smartphone.

Download: Trials Frontier

4. Eternium

Als je een van de Diablo-spellen hebt gespeeld, zul je Eternium geweldig vinden . Het is een gratis te spelen actie-RPG-game die zijn oorsprong vindt in de klassieke Diablo. Eternium biedt eenvoudige bedieningselementen en het is gemakkelijk om te leren spelen. Je kunt het spelen als een Mage, een Bounty Hunter of als een Warrior, vechtend je een weg door het verhaal door het hanteren van een staf, bijl, zwaard of geweer. In Eternium vecht je tegen skeletten, zombies, automaten, aliens, demonen, draken en andere dergelijke wezens. Je verkent ook grotten, kerkers, bossen, dorpen, begraafplaatsen en je reist naar allerlei bergen, woestijnen, oerwouden, op meerdere planeten. Naar onze mening is Eternium een van de beste actie-RPG-games voor Android, en we raden je ten zeerste aan dit spel te spelen. Het is altijd beter dan je te vervelen terwijl je op het platteland zit, vast te zitten zonder een 4G-verbinding. :)

Downloaden: Eternium

5. Assassin's Creed Pirates

In games zijn piraten altijd gekke avonturiers. Assassin's Creed Pirates is een game voor Android die de huid van Alonzo Batilla, een jonge piratenkapitein die zich een weg baant door het meedogenloze leven van de zeewolven, in de huid legt. Als je van schepen en legendes met piraten houdt, is dit een van de beste spellen die je kunt meenemen op plaatsen zonder internetverbinding.

Downloaden: Assassin's Creed Pirates

6. Beach Buggy Blitz

Beach Buggy Blitz is een geweldig racespel dat heel leuk is om te spelen. Als je van tropische eilanden met prachtige stranden houdt en je er graag met een buggy op racet, moet je deze game proberen. Je kunt stranden, grotten, moerassen, verwoeste tempels en uitbarstende vulkanen verkennen, allemaal met de hoogste snelheid die je aankunt. Er zijn ook gekke personages om te ontmoeten en een heleboel upgrades en power-ups om te ontgrendelen, zodat je ook kunt evolueren.

Downloaden: Beach Buggy Blitz

7. Asfalt 8: in de lucht

Asphalt 8: Airborne is een van de bekendste racegames voor Android-apparaten. Het is echter mogelijk dat je niet wist dat het ook offline gespeeld kan worden. Asphalt 8: Airborne draait om racen met snelle, high-performance auto's, maar ook motorfietsen, op circuits over de hele wereld, van de Verenigde Staten tot Frans Guyana en van IJsland tot Japan. Volgens de ontwikkelaars biedt het spel meer dan 190 auto's, waaronder enkele topmodellen zoals Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari LaFerrari, McLaren P1, Porsche 911, Ducati Monster 1200 en anderen. Als je een fan bent van snelheid, moet je Asphalt 8: Airborne spelen .

Downloaden: Asfalt 8: in de lucht

8. Manuganu

Manuganu is een platformgame waarin je een kleine jongen met de naam Manuganu bestuurt . Je rent, springt, glijdt van touwen en ontwijk stenen, hamers, vlammen en andere vijanden, allemaal om meer munten te verzamelen en naar het volgende niveau te gaan. Er zijn 30 verschillende niveaus en elk heeft een uniek ontwerp. Als je van platformers houdt, is deze een must-have voor al die keren dat je geen werkende internetverbinding hebt.

Downloaden: Manuganu

9. Angry Birds

Praten over "oldies maar goldies!" Angry Birds is en is nog steeds een van de populairste games voor Android-smartphones. De gameplay is gebaseerd op de natuurkunde en het spel heeft alles te maken met het gebruik van een katapult om kleurrijke vogels tegen groene varkens te gooien. Er zijn rotskippen, explosieve kippen, kippen die delen, enzovoort, enzovoort. Angry Birds werkt met of zonder een internetverbinding, zodat u ervan kunt genieten, zelfs wanneer u zich in een gebied zonder mobiel bereik of wifi bevindt.

Downloaden: Angry Birds

10. Bevries!

Bevriezen! is een bedrieglijk eenvoudig spel voor Android-apparaten. Het heeft een physics-based gameplay en het ziet er op zijn zachtst gezegd griezelig uit. Het spel gaat over het bereiken van een portaal dat je zult gebruiken om te ontsnappen aan de duistere gevaren die op je loeren. U moet een draaiknop draaien en de tijd stilzetten zodat u profiteert van de zwaartekracht en naar de portals gaat. Het ziet er donker en mooi uit en de sinistere soundtrack is behoorlijk meeslepend. Als je een game op je Android-smartphone wilt spelen voordat je in je tent gaat slapen, op een avond zonder internetverbinding, moet je Freeze! Je zult het geweldig vinden!

Downloaden: bevriezen!

Conclusie

Dit zijn enkele van de beste gratis spellen voor Android die je zonder een internetverbinding kunt spelen. We vinden ze heel leuk en we zijn er zeker van dat je ook van velen zult houden. Als je andere geweldige Android-spellen kent die kunnen worden gespeeld wanneer er geen wifi is en er geen mobiele dekking in jouw regio is, aarzel dan niet om ze te delen in de comments-sectie.