Anders

4 Apps voor het lezen van gratis Manga in Windows 10

Ben je dol op Japanse manga-strips? Zou je liever een goed manga-verhaal lezen dan een Disney-film te kijken? Als je weet waar N aruto, Death Note of Attack on Titan om draait, dan wil je dit artikel waarschijnlijk wel lezen. We hebben een verzameling met de beste Windows 10-apps voor je klaargemaakt om gratis manga-verhalen te lezen. Ze zijn heel interessant en zeker de moeite van het bekijken waard.

1. Manga Blaze

Deze is misschien wel de beste manga-reader-app uit de Windows 10 Store. Manga Blaze ziet er goed uit en het is heel gemakkelijk te gebruiken en te navigeren. Ook zijn er tal van aanpassingen en instellingen om in te configureren, van achtergrond en themakleur, tot de leesrichting die u verkiest. De reden waarom we geloven dat Manga Blaze de beste app in zijn soort is, is het feit dat het een groot aantal bronnen biedt, waarmee je hoofdstukken van je favoriete manga-verhalen kunt downloaden zodat je ze offline kunt lezen, het je voortgang bijhoudt en kan meldingen versturen wanneer nieuwe hoofdstukken uit uw favoriete manga-verhaal beschikbaar zijn. Met de app kun je manga-strips ook filteren en sorteren op basis van verschillende criteria, zoals het genre, het jaar van uitgave enzovoort. Voor elk manga-verhaal krijgt u ook een korte beschrijving van het verhaal en de personages.

De gratis versie van Manga Blaze bevat advertenties, maar het zijn zeker niet de vervelende advertenties die je tegen het lijf lopen als je aan het lezen bent. Een andere beperking van de gratis versie is dat je het filter voor inhoud voor volwassenen niet kunt inschakelen.

Downloaden: Manga Blaze .

2. Manga Z

Manga Z is een andere goede manga reader-app voor Windows 10, die gratis tal van functies biedt, terwijl de gebruikersinterface eenvoudig genoeg is voor elke gebruiker om vanaf het begin te weten wat te doen en waar te zoeken naar dingen. Er zijn voldoende bronnen om manga-verhalen te vinden die je wilt lezen en met de app kun je manga-hoofdstukken downloaden om ze later, offline, te lezen. De zoekfunctie is echter niet zo geweldig: toen ik bijvoorbeeld naar een van mijn favoriete manga-verhalen, Attack on Titan, op zoek was, vond Manga Z niets. Ik moest de Japanse naam gebruiken ( Shingeki no Kyojin ) zodat de app me de resultaten kon geven die ik wilde.

Helaas, als je hele manga-series wilt downloaden, de advertenties wilt uitschakelen of de manga-catalogi wilt filteren op verschillende genres, moet je de commerciële versie van Manga Z kopen .

Downloaden: Manga Z.

3. Manga's Universe

Manga's Universe is een manga reader-app met een zeer eenvoudige gebruikersinterface en zonder veel instellingen of configuratie-opties. Er zijn echter genoeg mangabronnen waaruit uw favoriete verhalen kunnen worden opgehaald. Met de app kun je manga-strips op genre zoeken en filteren, en het ondersteunt ook het downloaden van hoofdstukken om offline te lezen. Het probleem is dat je de downloadknoppen niet gemakkelijk zult vinden - je moet de selectiemodus openen en vervolgens op / klikken op alle hoofdstukken uit je favoriete manga-verhaal om ze te selecteren. Pas daarna kunt u de app vertellen om geselecteerde items te downloaden .

Er zijn ook een aantal andere problemen met deze app: soms weigerde Manga's Universe op onze apparaten te werken, terwijl andere keren werkte, maar de afbeeldingen werden beschadigd of niet geladen. Als je deze problemen kunt oplossen, is de app behoorlijk - er is geen betaalde versie van en er zijn geen advertenties, nergens.

Download: Manga's Universe .

4. Manga Crawler Beta

Manga Crawler Beta is een goede manga reader-app die erg goed zou kunnen zijn als deze een betere gebruikersinterface zou bieden. Houd het niet tegen als je al een fan bent van Manga Crawler, maar deze app is nog maar een bètaversie, dus in de toekomst kunnen er goede dingen gebeuren. Voor nu begroet Manga Crawler Beta je echter met een lege eerste pagina, die pas wordt ingevuld nadat je hebt besloten welke manga-strips je op je plank wilt hebben. Het goede nieuws over Manga Crawler Beta is het grote aantal bronnen dat je kunt gebruiken om de manga-verhalen te vinden die je leuk vindt en wilt lezen. Er is ook een zoekfunctie en een downloadfunctie die u veel zal helpen als u de app offline wilt gebruiken.

Omdat we een bètaversie en zo waren, ontdekten we dat de zoekopdracht niet altijd goed werkt. En, een simpele maar zeer belangrijke toevoeging die de ontwikkelaars moeten toevoegen, is de mogelijkheid om pagina's van links naar rechts of omgekeerd om te draaien, in plaats van van de ene pagina naar de andere te hoeven scrollen. In ieder geval voor ons voelt dit onnatuurlijk bij het lezen van een manga-strip.

Downloaden: Manga Crawler Beta .

Conclusie

Hoewel er een paar goede apps beschikbaar zijn in de Windows Store, is het feit dat het Windows 10-ecosysteem veel baat zou hebben bij een groter aantal manga-lees-apps. Hopelijk zal dit in de niet zo verre toekomst gebeuren. Voorlopig zijn de apps in deze verzameling de beste die we hebben gevonden en als het aan ons was om een ​​van hen als "de beste en beter dan de rest" aan te bevelen, zou dat de eerste app zijn die we noemden: Manga Blaze . Het is waarschijnlijk de app die de meeste functies en de beste gebruikersinterface heeft. Kent u andere manga-lees-apps uit de Windows Store waarvan u denkt dat ze het waard zijn om te gebruiken? Aarzel niet om ze met ons te delen, in de reacties hieronder.