Tutorial

5 locaties waar u pictogrammen gratis kunt downloaden

Het personaliseren van de pictogrammen van uw snelkoppelingen kan een geweldige manier zijn om uw computer er beter en unieker uit te laten zien. Je kunt de pictogrammen voor die saaie mappen die je al zoveel jaren hebt gezien vervangen en anderen zullen bewonderen hoe goed georganiseerd en goed uitziend je bureaublad is . Maar waar vind je goed uitziende pictogrammensets? Er is een verbluffend aantal websites met gratis iconen om te downloaden en sommige zijn nogal dodgy. Om u te helpen hebben we verschillende locaties gecontroleerd en nu zijn we klaar om de 5 beste websites waar u pictogrammen kunt downloaden, gratis te delen.

1. Deviantart.com

Deviantart.com is de grootste online kunstgemeenschap met meer dan 33 miljoen geregistreerde kunstenaars en kunstliefhebbers. Is heeft een aantal echt leuke iconen van artiesten over de hele wereld. Helaas heeft het niet al te veel pictogrammen, maar de community brengt voortdurend nieuwe inhoud met zich mee, en we zijn ervan overtuigd dat u iets kunt vinden dat bij u past.

2. Iconarchive.com

IconArchive.com is een van onze favoriete bronnen voor pictogrammen. Ze hebben meer dan 8000 professionele iconen die worden gebruikt door HP, PC World, Emerson en vele anderen. Bovendien zien de meeste pictogrammen die deze website biedt er geweldig uit en zijn ze gratis. Ze bieden ook sets die pictogrammen met dezelfde stijl groeperen voor een uniform uiterlijk. Het enige dat u hoeft te doen, is typen wat u wilt in de zoekbalk. Dit is wat we kregen toen we "Multimedia" typten.

3. Findicons.com

Findicons.com is een andere betrouwbare bron waar u geweldige pictogrammen kunt vinden. Typ gewoon de trefwoorden die het gewenste pictogram beschrijven en download het.

4. Dryicons.com

Dryicons.com beschikt over een van de grootste collecties unieke, professioneel ontworpen pictogrammen. Ze bieden iconen en vectorafbeeldingen met gratis, reguliere of uitgebreide licenties voor een grote verscheidenheid aan stijlen, thema's en kleuren.

5. Iconmonstr.com

Iconmonstr.com is een klein beetje anders dan andere websites. Ten eerste bieden ze een groot aantal pictogrammen en ze zijn allemaal zwart en wit. U kunt ze gebruiken als pictogrammen op uw bureaublad of afbeeldingen in uw presentaties, voor een grotere visuele impact. Ten tweede bieden ze al hun pictogrammen in de indelingen .png en .svg . Dit betekent dat u ze gratis moet converteren naar het .ico- formaat, om ze te gebruiken als pictogrammen voor uw snelkoppelingen en mappen.

Hoe de pictogrammen van uw snelkoppelingen te wijzigen

Het wijzigen van de pictogrammen van uw snelkoppelingen is een eenvoudige procedure en het duurt niet lang. Als u niet weet hoe u dit moet doen, leest u deze handleiding: Het pictogram van een snelkoppeling in Windows wijzigen.

Conclusie

De websites die we presenteerden zijn betrouwbare bronnen waar je veel geweldige iconen kunt vinden. We zijn er zeker van dat u in slechts een paar minuten een aantal goed uitziende pictogramsets zult vinden die u zullen helpen de looks van uw Desktop te transformeren. Als u andere geweldige bronnen voor gratis bureaubladpictogrammen kent, kunt u deze met ons delen via het onderstaande opmerkingenformulier.