Anders

Demo Huawei P20 Pro: is het de beste "fotograaf" van het jaar?

Huawei P20 Pro valt op door zijn fotografiehardware en -functies. Het heeft drie camera's aan de achterkant, een aan de voorkant, een Leica-lens, een ISO-gevoeligheid die hoger is dan die van een andere smartphone en kunstmatige intelligentie die zich toelegt op het maken van fantastische foto's. Al deze geluiden klinken indrukwekkend, maar wat bedoelen ze als je een foto neemt in het echte leven of als je een nummer opneemt dat je leuk vindt tijdens een concert? Om u te laten zien wat Huawei P20 Pro in de handen van een gemiddelde gebruiker kan doen en hoe geweldig het is om fotografie en video-opnamen te maken, hebben we het in verschillende situaties gebruikt, waar veel mensen het ook zullen gebruiken. Daarom is Huawei P20 Pro de beste smartphone voor fotografie, in 2018:

We gebruikten deze smartphone twee weken lang en namen hem mee tijdens het reizen naar verschillende berggebieden. We deden ook een nachtwandeling door de stad, gingen naar een liveconcert en gingen socializen met vrienden en familie. Telkens hadden we de Huawei P20 Pro bij ons en gebruikten deze om foto's te maken en video's op te nemen. U gebruikt waarschijnlijk uw smartphone op dezelfde manier en u wilt mooie foto's maken en prachtige video's opnemen.

Film je favoriete nummer (s) in een live concert

Wanneer u naar een concert van uw favoriete artiest gaat, gebruikt u waarschijnlijk uw smartphone om een ​​paar foto's te maken en zelfs een video of twee op te nemen met enkele van de nummers die u het leukst vindt. We namen de Huawei P20 Pro mee naar een live concert van een lokale Roemeense band, in Hard Rock, Boekarest. Als u wilt horen hoe een live-opname klinkt en eruitziet, raadpleegt u de onderstaande clip. De band zingt in het Roemeens, maar de clip is goed genoeg om een ​​idee te krijgen van de live opnamemogelijkheden van deze smartphone.

We hebben de oorspronkelijke opname niet gewijzigd. We hebben het rechtstreeks naar YouTube geüpload.

Selfies en portretten nemen

We bevinden ons in het 'selfie-tijdperk' en veel mensen vinden het leuk om zelf portretfoto's te maken. We gebruiken ze om onze coole factor in sociale media te vergroten of om ze naar de mensen van wie we houden te sturen. Mensen willen er geweldig uitzien in de selfies die ze maken, en het bokeh-effect op de Huawei P20 Pro doet uitstekend werk om je in het middelpunt van de belangstelling te stellen. Zie de onderstaande galerij met portretten en selfies, waarin we zowel kleine prinsessen als volwassenen fotografeerden. :)

Foto's maken met katten en andere huisdieren :)

Foto's met katten moeten een van de meest populaire soorten inhoud op internet zijn. We houden ervan foto's te maken van onze favoriete huisdieren en Huawei P20 Pro heeft speciale fotografiemodi voor hen. We hadden plezier met het maken van foto's van katten, een vis en een hagedis. Zie het onderstaande album:

Landschappen en panorama's

We houden van bergbeklimmen en elke keer dat we ergens leuk gaan, nemen we pauzes om foto's te maken. We gingen op een paar trails met Huawei P20 Pro en we hadden wisselend weer.

We vonden het geweldig hoe deze smartphone in staat was om het dramatisme van de lucht automatisch vast te leggen, dankzij het MASTER AI-systeem. Geniet van het beste uitzicht op de bergen, in de onderstaande galerij:

Bekijk ook de panoramische video die we hieronder hebben gemaakt. De bergen en de lucht worden vastgelegd in hun ware schoonheid en magie:

'S Nachts filmen en foto's maken

Nachtfotografie is een zwakke plek voor de meeste smartphones. Dat is niet het geval voor Huawei P20 Pro. Het is een van de beste smartphones voor fotografie bij weinig licht. De hoge ISO-gevoeligheid kan oplopen tot 102400 (vergelijkbaar met een DSLR-camera), en dit betekent dat het zelfs in de donkerste omgevingen foto's kan maken. We liepen 's nachts door de straten van onze stad en we hebben een paar prachtige foto's gemaakt. We gebruikten het ook tijdens een kampvuur, in de nacht. Je kunt de resultaten hieronder zien:

We hebben ook genoten van zijn super slow motion opnamestand. Het neemt video's op met de snelheid van 32x en 960 frames per seconde. Kijk naar het kampvuur dat we hebben opgenomen met deze modus:

Prachtig, is het niet?

Macrofotografie

Sommige mensen waarderen macrofotografie en maken close-upfoto's van voorwerpen, planten, bloemen, insecten en andere dingen. We waren onder de indruk van de kwaliteit van dit soort fotografie en het feit dat het bokeh-effect foto's er vaak nog beter doet uitzien. Blader door de onderstaande galerij en zie wat voor soort macrofotografie u kunt maken met de Huawei P20 Pro:

Wat vindt u van de foto- en video-ervaring die Huawei P20 Pro biedt?

Nadat u door onze galerijen en voorbeelden hebt gekeken, laat ons weten hoe tevreden u bent met de resultaten die we hebben gekregen. Denkt u dat de Huawei P20 Pro de beste smartphone is voor fotografie? Wij geloven dat het is. Reageer hieronder en deel met ons uw mening over deze smartphone. Heeft het je weten te imponeren?