Anders

Digital Citizen Awards - Het beste antivirusproduct van het jaar 2017

Een van de meest gestelde vragen op Google over beveiliging is: "Wat is de beste antivirus?". Het is een legitieme vraag, aangezien de meeste mensen geen beveiligingsdeskundigen zijn en aanbevelingen nodig hebben om het beste antivirusproduct voor hun behoeften te identificeren. Het is tijd voor ons om het beste antivirusproduct van het jaar te noemen, gebaseerd op onze ervaring met het testen van de vele commerciële antivirusproducten op de markt. Dit product is volgens ons de beste ervaring voor Windows-gebruikers in 2017:

Digital Citizen - De beste beveiligingsproductprijs gaat naar ESET

Veel verschillende antivirusproducten vechten voor de titel van de beste te zijn. Onze testen zijn vrij streng en slechts zeer weinig antivirusproducten hebben de maximale beoordeling van 5 sterren ontvangen. We kunnen deze prijs niet toekennen aan meer dan één product en het kiezen van het beste was een moeilijke taak, omdat de weinige topproducten die we dit jaar hebben geïdentificeerd veel vergelijkbare functies hebben. Na zorgvuldige overweging is ESET Smart Security Premium echter de beste keuze voor dit jaar.

Vorig jaar stond ESET op de derde plaats in onze ranglijst, maar de verbeteringen van dit jaar hebben het veranderd in een product dat we graag gebruiken, en we bevelen het aan al onze lezers aan.

Waarom we ESET Smart Security Premium hebben gekozen als het "beste beveiligingsproduct" van het jaar

ESET is altijd een van de beste ontwikkelaars van antivirusproducten ter wereld geweest. Hun oplossingen staan ​​bekend om hun kwaliteit, efficiëntie en lage prestaties.

Dit zijn de redenen waarom we ESET Smart Security Premium beschouwen als het beste beveiligingsproduct van 2017:

  • De antivirus-engine is zeer efficiënt en snel. Het beschermt je tegen alle soorten malware en het is ook erg snel bij het scannen van je computer.
  • Het heeft bijna geen nadelig effect op de snelheid en prestaties van uw computer.
  • Het bevat een krachtige firewallmodule die u tegen alle soorten netwerkbedreigingen kan beschermen.
  • Het heeft een prachtige gebruikersinterface die gemakkelijk te gebruiken is door zowel beginners als ervaren gebruikers.
  • Het bundelt nuttige extra hulpmiddelen, zoals ouderlijk toezicht, een hulpmiddel voor het coderen van bestanden en verwijderbare media, een wachtwoordbeheerder die gebruik maakt van AES-256-codering, een ransomwareschild, webcambescherming evenals bank- en betalingsbescherming.
  • De ESET Smart Security Premium van dit jaar voegt een zeer innovatieve beveiligingsfunctie toe, genaamd Home Network Protection . Deze tool is zowel nuttig als educatief omdat het thuisgebruikers leert hoe ze hun netwerken kunnen beveiligen door de instellingen van hun draadloze router te verbeteren. Deze tool scant je router op kwetsbaarheden zoals zwakke instellingen of wachtwoorden en probeert vast te stellen of deze is gehackt. Aan het einde van de scan biedt het nuttige aanbevelingen voor het verbeteren van de beveiliging van uw thuisnetwerk. Deze functie biedt u ook een handige lijst met apparaten die op uw router zijn aangesloten, gesorteerd op type. Wanneer nieuwe apparaten verbinding maken met uw netwerk, wordt er een algemene melding weergegeven om u op de hoogte te stellen, zodat u kunt reageren als niet-geautoriseerde apparaten verbinding maken.

ESET Smart Security Premium is een antivirusproduct dat u kunt installeren en vergeten, maar het is ook een product dat u tot in detail kunt configureren en beheren, waardoor het een uitstekende keuze is voor veel soorten gebruikers.

Wat vindt u van ESET Smart Security Premium?

Uiteindelijk willen we ESET feliciteren met de vele verbeteringen die zij hebben aangebracht aan hun antivirusproducten dit jaar en voor deze prijs. We willen ook graag uw mening over de ESET-producten kennen. Heb je ze gebruikt? Wat was je ervaring? Ben je het eens met onze prijs?