Anders

Heeft u een snelkoppeling nodig voor het volume in Windows? We hebben twee snelkoppelingen voor u!

Wilt u een snelkoppeling op het bureaublad voor het regelen van het geluidsvolume op uw Windows-computer of apparaat? Hoewel Windows vele manieren biedt om het geluidsvolume te wijzigen, geven sommige gebruikers de voorkeur aan een eenvoudige oude snelkoppeling. Als dit is wat u zoekt, leest u deze gids en downloadt u de snelkoppeling die u verkiest, of leert u hoe u zelf een snelkoppeling kunt maken, in slechts een paar seconden:

Volumesnelkoppelingen en downloadlinks

We hebben twee snelkoppelingen voor u gemaakt. De eerste heet Volume en kan vanaf hier worden gedownload. Wanneer u erop dubbelklikt, wordt rechtsonder aan het scherm een ​​volumeschuif weergegeven, waarin u het algemene geluidsvolume, voor het hele systeem en voor alle apps kunt regelen. Het enige dat u nu hoeft te doen, is de volumeregelaar op het gewenste niveau instellen.

De tweede snelkoppeling heet Volume Mixer . Dit is een handig hulpmiddel waarmee u het algemene geluidsvolume en het volume van de geopende apps kunt regelen. U kunt bijvoorbeeld het volume voor uw webbrowser verlagen terwijl het volume voor de luidsprekers hetzelfde blijft, zodat andere apps luider zijn bij het afspelen van geluid. Download de snelkoppeling Volume Mixer vanaf hier.

Dubbelklik na het downloaden op de snelkoppeling en de volumemixer wordt weergegeven.

Hoe u zelf dezelfde volumekoppelingen kunt maken

Als u geen dingen van onze website wilt downloaden, kunt u binnen enkele seconden dezelfde sneltoetsen maken. Klik met de rechtermuisknop (of houd ingedrukt) ergens op uw bureaublad, selecteer " Nieuw -> Snelkoppeling" en volg de wizard voor het maken van een snelkoppeling. We hebben volledige richtlijnen voor het gebruik van deze wizard, hier: Snelkoppelingen maken voor apps, bestanden, mappen en webpagina's in Windows.

Als u de eerste snelkoppeling wilt maken voor Volume, moet u deze opdracht kopiëren en plakken: % windir% \ System32 \ SndVol.exe -f 49825268 .

Als u de tweede snelkoppeling voor de volumemixer wilt maken, kopieert en plakt u het item waarvoor u een snelkoppeling wilt maken: % windir% \ System32 \ SndVol.exe .

Vergeet niet om de snelkoppeling een zinvolle naam te geven, zodat u weet wat het doet. De snelkoppeling is gemaakt en kan worden gebruikt zoals eerder is weergegeven.

Is dit de snelkoppeling naar volume waarnaar u op zoek was?

We hebben deze zelfstudie gemaakt omdat een verrassend groot aantal mensen onze website heeft bezocht op zoek naar een snelkoppeling naar het volume. We hopen dat ons artikel heeft geholpen. Als dit niet het geval is, reageer hieronder en we zullen proberen te helpen.