Anders

Hoe koop je producten op Black Friday 2016?

Black Friday is een tijd van grote hype. Een deel ervan is verzonnen terwijl een deel ervan gerechtvaardigd is. Dit jaar evenement doormaken met minimale frustratie en maximale voordelen is een combinatie van kunst en wetenschap. We willen graag een paar tips geven en we moedigen je aan om je gedachten aan het einde ervan aan het commentaar toe te voegen. Laten we beginnen en discussiëren over de beste manier om producten te kopen op Black Friday 2016:

Black Friday: hoeveel hype, hoeveel realiteit?

Black Friday 201 6 staat voor de deur. Dit jaar is het op 25 november en elke retailer en enthousiaste shopper is al begonnen zich voor te bereiden op dit evenement. Terwijl de traditionele verkopen in fysieke winkels zijn geweest, is online een inhaalslag. Amazon staat niet stil terwijl het grootste verkoopevenement van het jaar plaatsvindt en er zijn veel deals die alleen beschikbaar zullen zijn op websites zoals deze portal gemaakt door Amazon voor dit evenement.

Black Friday is misschien al een legitieme verkoopkorting geweest om bestaande aandelen te vernieuwen. Vandaag is dit een veel meer gepland evenement waarbij de deals en vooral de verkochte items ruim van tevoren zijn uitgedacht. Het oude gezegde "je krijgt waar je voor betaalt" is vaak waar en op de lange termijn hebben retailers zich aangepast aan de druk om grote kortingen te bieden.

Een van de eerste dingen om te controleren zijn de details van het product dat te koop wordt aangeboden. De advertentie zal zich richten op zaken als de grootte van het tv-scherm en toch kan het product in de uitverkoop oude technologie hebben. Een andere trend is om producten te krijgen die speciaal zijn ontworpen voor Black Friday en die goedkopere componenten hebben om ruimte te bieden voor de grote kortingen. Controleer daarom altijd de specificaties voor wat u koopt. Als een apparaat, zoals een tv, te betaalbaar lijkt om te kloppen, zijn de specificaties waarschijnlijk niet geweldig en is de tv het niet waard om te kopen.

Het bundelen van verschillende items maakt een deal moeilijk te beoordelen. Neem de tijd en reken af. Misschien vindt u dat de werkelijke korting vrij klein is en u de afzonderlijke items beter kunt krijgen, vooral omdat de bundels vaak minder gewenste producten bevatten naast gewenste.

Weten wat u precies wilt kopen, is essentieel om de juiste deals voor u te krijgen. Maak een boodschappenlijstje en onderzoek prijzen van tevoren. De goede deals gaan snel uit. Als u eenmaal in de winkel of online op uw computer bent, heeft u weinig tijd om uw product op te halen en de transactie te voltooien.

Wanneer begint Black Friday 2016?

Black Friday-deals begonnen op ... vrijdag. Vrijdagochtend om preciezer te zijn. De timing is al bijna constant geduwd. Van 06.00 tot 05.00 uur dan zelfs om middernacht. De volgende innovatie was om donderdagmiddag te beginnen. Welke betere manier om een ​​Thanksgiving-maaltijd voor het hele gezin af te sluiten dan te gaan winkelen? Natuurlijk was donderdagochtend de volgende grens.

Er is een terugslag geweest en je moet je winkels naar keuze checken voor de timing van de start van hun Black Friday 2016-deals. Dit geldt voor zowel online als fysieke overeenkomsten.

De realiteit is dat de beste deals die veel worden geadverteerd, uitverkocht zijn in een kwestie van uren of zelfs minuten. De rijen buiten de winkels zijn een normaal gezicht en het hangt ervan af hoeveel je van een goede deal houdt. Online, de ervaring is enigszins vergelijkbaar, met een groot aantal shoppers vast aan hun computers op de knop Vernieuwen in hun webbrowsers. Een uur later is het vaak genoeg om te zien dat je droomproduct is verdwenen.

Wat te kopen op Black Friday?

Gezien de kwaliteit van de producten die u waarschijnlijk op Black Friday zult vinden, is dit een goed moment om een ​​budgetartikel te krijgen. Een tv die u in de kinderkamer of een reservetablet wilt om snel door het net te bladeren, zijn artikelen die u gemakkelijk voor een goede prijs kunt vinden. Ook worden smartphones die dicht bij hun verkoopvenster staan ​​over het algemeen tegen zeer goede prijzen verkocht voor Black Friday. Enkele goede voorbeelden zijn Samsung Galaxy S6 Edge of ASUS ZenFone Max.

Videogames zijn ook een goed item om te zoeken naar een deal, omdat je geen ingekorte versie voor Black Friday zult krijgen. Hetzelfde geldt voor andere software deals. Ongeacht welke productiviteit, beveiliging of entertainment deal beschikbaar is, het is waarschijnlijk een goede vangst. Beveiligingsbedrijven doen hun werk goed en bieden grote kortingen voor hun antivirusproducten op Black Friday.

De kleine keukenapparatuur en andere kookgerei hebben waarschijnlijk grote kortingen. Grote apparaten vereisen veel meer voorbereiding omdat ze een lang leven in uw huis hebben en elke misstap zal er in uw keuken als een constante herinnering zijn. Persoonlijk vind ik dat als ik naar mijn koelkast kijk, het me niet kan schelen of het in 2011 of in 2012 is gemaakt. Ik kan het me toch niet herinneren :). Het model van vorig jaar kan tenslotte een goede deal zijn.

Het grootste ticket-item om te winkelen is de auto. Autodealers hebben zich aangesloten bij de Black Friday-bandwagon en je zult fatsoenlijke kortingen vinden. Om eerlijk te zijn, het is de tijd van het jaar waarin dealers willen beginnen met het wegwerken van het model van dit jaar en plaats maken voor de 2017-versie. De deals zullen waarschijnlijk niet beperkt blijven tot Black Friday en de deals zullen steeds beter worden naarmate we 31 december naderen. Houd er rekening mee dat er steeds minder modellen beschikbaar zullen zijn. Als je auto naar je wens is en je hebt het geld, is het misschien een goed idee om het nu te kopen.

Dit is het moment om je kerstspeelgoedshopping te voltooien. Als u vindt dat de deals op Black Friday niet zo aantrekkelijk zijn, moet u er rekening mee houden dat Cyber ​​Monday om de hoek ligt. Echter, nadat de aankomende deals voorbij zijn, zullen de prijzen voor speelgoed waarschijnlijk stijgen tot Kerstmis.

Elektronica staat meestal op de top van de Black Friday-advertenties. Retailers plaatsen ze vaak als de verliesleiders die shoppers willen binnenhalen in hun winkel of op hun website. Aangezien u niet zeker weet welke artikelen in de winkel te koop worden aangeboden, kunt u het beste uw gewenste aankoop verfijnen tot 3-4 verschillende artikelen die aan uw behoeften voldoen. Zodra de Black Friday 2016-shopping begint, kun je zien wie van hen de beste kortingen heeft en je betere kansen hebt om te krijgen wat je wilt.

Hoe online te kopen op Black Friday?

Bij Digital Citizen hebben we veel how-to content. Om onze traditie van nuttige, bruikbare inhoud te behouden, willen we ook graag een paar aanbevelingen delen over hoe u online producten kunt kopen, voor Black Friday:

  • Meld u aan bij de online winkels die u interesseren voordat Black Friday arriveert.
  • Onderzoek de producten die u interesseren en voeg ze toe aan uw winkelwagentje in elk van de winkels die u bekijkt. Op deze manier kun je prijzen vergelijken voor Black Friday en zien welke winkel je de beste korting geeft op Black Friday.
  • Wanneer de Black Friday-deals online worden geplaatst, ga dan terug naar je winkels, bekijk de deals en koop alleen de producten die je wilt, met de beste korting.

Conclusie

Black Friday is een chaotische tijd en het kan teveel ongemak veroorzaken voor veel kopers. Als je een hekel hebt aan de elbowing in de winkelpaden, is online een veel betere ervaring. U raakt mogelijk gefrustreerd omdat de online winkel pagina's als een slak kan verversen of zelfs op sommige momenten naar beneden kan gaan. Je kunt dit tenminste doorlopen met een kopje thee in je hand en in het comfort van je leunstoel.

Black Friday biedt echter goede deals. De retailers zullen rekenen op de impulsieve koper die binnenin je op de loer ligt. De sleutel is om rekening te houden met uw behoeften en de markt van tevoren te onderzoeken. Het is zeer waarschijnlijk dat je een goede deal gaat halen, vooral omdat Cyber ​​Monday een tweede kans biedt in het geval Black Friday te hectisch blijkt te zijn.