Tutorial

Hoe u uw Xbox One kunt instellen om automatisch in te loggen met uw account

In de Xbox One-update die in juni 2014 beschikbaar was, is naast andere een kleine en handige functie toegevoegd: de mogelijkheid om de console bij het opstarten automatisch in te loggen met één account. Aangezien de meeste Xbox One-gebruikers slechts één account op hun apparaten hebben, wordt het opstarten van hun consoles hierdoor sneller. U kunt als volgt uw Xbox One instellen om automatisch in te loggen met uw account:

OPMERKING: Om dit te laten werken, moet u ten minste de 6.2.11064.0 (xb_rel_1406.140601-2110) gratis update op uw Xbox One hebben geïnstalleerd. Het werd uitgebracht in juni 2014. Als je hulp nodig hebt bij het leren met de versie van het Xbox One-besturingssysteem dat je hebt geïnstalleerd, lees dan deze handleiding: Leer het serienummer, ID & besturingssysteemversie van je Xbox One.

Stel Xbox One in om u automatisch te ondertekenen

Start eerst uw Xbox One-console en meld u aan met uw gebruikersaccount. Ga vervolgens naar Instellingen .

Ga in het scherm Instellingen naar Console (het gedeelte dat zich in het midden van het scherm bevindt) en selecteer Voorkeuren .

Ga nu naar de kolom Systeem en app en selecteer Instant log-in .

Er wordt een lijst weergegeven met de gebruikersaccounts die op uw Xbox One aanwezig zijn. Selecteer degene die u wilt gebruiken voor de automatische aanmelding.

U kunt nu de gebruiker zien die u hebt geselecteerd in de instelling Instant aanmelden .

Druk op de Xbox- knop op je controller om terug te keren naar het startscherm. De volgende keer dat u uw Xbox One-console start, wordt automatisch ingelogd met de gebruiker die u hebt geselecteerd.

Als u de automatische aanmelding wilt uitschakelen, volgt u dezelfde stappen en selecteert u Niemand in de lijst met beschikbare accounts.

Conclusie

Het is goed om te zien dat de Xbox One-console evolueert en nieuwe en nuttige functies toevoegt bij elke nieuwe update. We hopen dat u deze gids nuttig vindt. Bekijk hieronder onze aanbevelingen voor meer artikelen en zelfstudies over Xbox One.