Beoordeling

Herziening van de Logitech Ultra-touch muis T630

Kijk wat de kat binnen bracht: een kleine, lichte en elegante muis. De Logitech Ultrathin Touch Mouse T630, geen nieuw item in zijn categorie zoals het een tijdje geleden werd gelanceerd, heeft onze newsroom bereikt en we wilden het allemaal testen. Dat is alleen normaal. Het is een heel klein apparaatje, erg handig voor mensen die veel overdag bewegen en tegelijkertijd is het een zeer goede assistent voor diegenen die snel moeten schakelen tussen apparaten. Maar laten we eens kijken wat deze jonge kerel kan doen, in deze review:

Unboxing De Logitech Ultra-touch muis T630

Voordat we iets anders bespreken, moet ik zeggen dat ik de verpakking van dit apparaat erg leuk vond. De plexiglazen doos ziet er erg mooi uit, er is geen kans dat de muis kan worden beschadigd tijdens het transport en de mix van kleuren tussen groenblauw en zwart ziet er gewoon geweldig uit.

Wat zit er in de doos: de muis, een tijdelijke aanduiding ervoor, een kleine lange doos waarin je de kleinste oplaadkabel vindt en dat is het zo'n beetje. Terwijl ik op de doos beloofde dat er wat gebruikersdocumentatie zou komen, was dit nergens te vinden. Persoonlijk hoop ik dat dit gewoon het geval was in deze doos. Ik heb de neiging om deze keer ongelukkig te zijn. Gisteren gaf de koffiemachine me een café-latte zonder het café, dus misschien was het maar een afgelegen gelegenheid.

Hardwarespecificaties

... of hoe je hem draagt. Ja, je leest het goed: draag. Ik zou geschreven hebben hoe ik het moest gebruiken, maar deze muis ziet er zo goed uit en werkt zo soepel dat hij een accessoire is dat je op de juiste manier moet dragen. Het is een heel klein apparaat. Voor mij was het een zegen omdat ik problemen heb met veel muizen omdat mijn handen erg klein zijn. Klein genoeg om problemen te hebben, zelfs met muizen zoals Microsoft's Arc Touch Mouse. Na meer dan vier uur constant gebruik, voelde ik geen vermoeidheid of pijn in mijn handen. Je eerste instinct is om het te behandelen alsof het kwetsbaar is (het is tenslotte klein: 2, 3 mm in (59 mm) x 3, 35 inch (85 mm) x 0, 71 inch (18 mm)), ondanks de aluminiumrand, maar na een tijdje je beseft hoe betrouwbaar het echt is.

Het minimalistische ontwerp ziet er uitstekend uit, er is niets om aan toe te voegen of te verwijderen, maar de matte afwerking op de voorkant vangt vingerafdrukken op, net zo snel als een witte pup tegen een modderpoel aan komt zodra hij het huis uit is. Het zou een fantastisch idee zijn geweest als de behuizing een klein vierkant speciaal doekje bevatte voor schoonmaakdoeleinden. Het is heel gemakkelijk om in je zak te dragen, in je tas, in je laptop tas, toch zou ik willen dat ik een speciale manier had om het rond te dragen. Ik was altijd bang dat het zou worden bekrast als ik het in mijn handtas liet vallen of als ik het in dezelfde zak legde met sleutels of een ander voorwerp.

Een ander groot ding over dit is dat het in een paar seconden met bijna geen inspanning wordt geïnstalleerd. Ik gebruikte het op een laptop met Windows 7. Om het te installeren, hoef je alleen maar naar "Configuratiescherm -> Apparaat toevoegen" te gaan, zorg ervoor dat de schakelaar op de achterkant van de muis is ingeschakeld en wacht op je besturingssysteem om het te detecteren.

Om een ​​onbekende reden, terwijl de Bluetooth-schakelaar in de eerste positie staat, kon Windows 7 de muis niet detecteren. In de tweede positie is het een kwestie van twee tot vier seconden om het herkend en klaar voor gebruik te krijgen. De eerste positie werkte prima met elk ander apparaat dan mijn Lenovo B50-70-laptop.

Verder wilde ik testen wat ze zeiden over de draadloze bedieningsafstand. Dat het op een maximale afstand van 10 meter werkt, maar helaas staat mijn huis dat soort tests niet toe, omdat het de grootte heeft van een luciferdoosje. In mijn luciferdoosje, het werkt perfect, ongeacht hoe ver van mijn computer ik was. Je kunt de volledige specificaties hier bekijken.

Een muis voor uw smartphone, voor het geval u er ooit over dacht om er een te gebruiken

Ik wou dat ik de eerste was die hier aan dacht, maar dat was ik duidelijk niet. Dit gedeelte van de review is bedoeld voor alle luie mensen die QuizUp of een ander spel op hun smartphones willen spelen met dezelfde snelheid als op hun computer. Het enige wat ze nodig hebben, is de Logitech Ultra Touch Mouse T630, een Android-telefoon (werkt mogelijk ook op iOS, heeft niet getest) en telefonische ondersteuning.

Ik heb de muis gekoppeld aan mijn Android-apparaat, Sony Xperia M2 met Android v4.3 Jelly Bean, zoals je kunt zien in de onderstaande afbeeldingen

En nu kan ik mijn muis ook op mijn Sony Xperia M2 gebruiken. Ik zal nu onbreekbaar zijn in casual games. En nooit meer slapen.

Vooral nu, terwijl ik dit aan het typen ben, kan ik in een milliseconde eigenlijk van mijn laptop naar mijn telefoon overschakelen. Ik probeer nog steeds uit te zoeken hoe dit ooit voor mij nuttig zal zijn. Waarschijnlijk als ik foto's en aantekeningen van mijn telefoon moet uploaden naar Google Drive, of iemand anders moet bellen zonder de telefoon helemaal te hoeven gebruiken, gewoon met de muis en op een luidspreker of headset. Om te worden onderzocht.

The Scrolling Games

In Windows 8.1 is deze muis een grote hulp omdat u eenvoudig door schermen kunt bladeren met een eenvoudige borstel van rechts naar links of van links naar rechts. In Windows 7 helpt een horizontale beweging van het oppervlak je snel te navigeren tussen geopende programma's en documenten, binnen browsers navigeert het soepel, het is heel gemakkelijk te bedienen en het is ook goed voor ondiepe gamers zoals ik die meestal snel en moeiteloos moeten klikken . Het kostte me een tijdje om aan de rechterklik te wennen omdat het werkt als je heel dicht bij de rechterbovenkant drukt. Wat helemaal niet moeilijk is als je normale handen hebt, niet de poten van een 12-jarige zoals ik.

Hoewel de muis zo klein is, is hij 'slim' genoeg om precies te detecteren welke beweging ik heb uitgevoerd, ongeacht hoe moe en slordig ik was. Er was nooit een mix tussen horizontaal en verticaal scrollen en nadat ik gewend was te klikken met de rechtermuisknop, was alles gewoon perfect. Een ander applauspakket voor hoe goed het beweegt op alle soorten oppervlakken, te beginnen met plastic, papier, textiel en vooral glas. Ik denk dat dit het beste gedrag is dat ik tot nu toe op glas heb ervaren.

Batterij & meldingen

Ik heb Logitech Ultratrin touch-muis T630 langer dan een week gebruikt en slechts een keer gedurende ongeveer 30 minuten opgeladen. Ze zeggen dat één minuut opladen voldoende is voor een uur gebruik. Ik heb de neiging om ze te geloven. Een minpuntje is dat je je muis niet kunt gebruiken terwijl deze wordt opgeladen. U kunt het proberen, maar u zult zeker een aantal ernstige problemen ondervinden bij het gebruik ervan, gezien het feit dat de sleuf op de achterkant zit. Een beetje ingewikkeld.

Op de voorkant, net onder het Logitech-logo, ziet u een klein led-lampje dat groen wordt zodra u de muis aanzet, met tussenpozen blauw terwijl het probeert aan te sluiten en rood als uw batterijniveau is. laag. Vanuit het oogpunt van een minimalistische ontwerpliefhebber laat dit me een fles wijn openen en een slokje nemen terwijl ik de mooie looks van deze verborgen LED bewonder, vanuit een praktisch oogpunt, als het gaat om het opmerken van een laag batterijniveau (nogal belangrijk als je gelijk hebt voor een belangrijke vergadering), kan dit problematisch zijn omdat het moeilijk te observeren is.

Waar te kopen

Koop nu Nu kopen Productbeoordeling 5/5

Vonnis

Het was een genoegen om dit kunstwerk te ontmoeten. Logitech Ultratrin Touch Mouse T630 is geweldig voor reizigers en mensen die altijd op de vlucht zijn. Ik kan niet spreken namens echte gamers, dus ik zal deze muis aanbevelen voor a) mensen die verliefd zijn op design, b) zakenmensen, c) luie mensen, d) mensen met kleine handen e) vrouwen met lange vingernagels, f ) iedereen die iets zoekt dat heel gemakkelijk te gebruiken, licht, eenvoudig en efficiënt is. Het is elke dollar waard.