Beoordeling

Herziening van de Edimax IC-7113W Smart Network Camera

Edimax is een van de weinige budgetgeoriënteerde fabrikanten van slimme apparaten voor thuis. De producten richten zich meer op betaalbare prijzen en handige functies en minder op hoogwaardige specificaties of hoogwaardige materialen. Vandaag bekijken we een van hun nieuwste netwerkcamera's, de IC-7113W Smart HD Wi-Fi Pan / Tilt-netwerkcamera met temperatuur- en vochtigheidssensor. Blijkbaar zet Edimax graag zoveel mogelijk specificaties in de productnaam. Met een indrukwekkende lijst functies, waaronder nachtzicht, tweerichtingscommunicatie, beweging en geluidsdetectie, lijkt de camera geschikt voor een groot aantal binnentoepassingen. Laten we eens kijken of het oplevert, in deze review:

Unboxing van de Edimax IC-7113W Smart Network Camera

De productdoos is gevuld met specificaties en afbeeldingen. Een van de eerste dingen die in het oog springen, is dat de camera compatibel is met Android- en Apple-apparaten, met behulp van de app "EdiView II".

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

Het product en de accessoires zijn zorgvuldig verpakt, waarbij elk onderdeel afzonderlijk wordt geplaatst en wordt beschermd met een eigen plastic zak.

Het pakket bevat de camera, een korte installatiegids, een CD-ROM met hulpprogramma en gebruikershandleiding, een voedingsadapter, een ethernetkabel en een montagekit. Ook, afgedrukt op een semi-transparant papier, vindt u twee QR-codes die, gescand met het juiste apparaat (Android of Apple), respectievelijk Google Play of App Store openen om de EdiView II-applicatie te downloaden.

Bouw- en hardwarespecificaties

De Edimax IC-7113W Smart Network Camera weegt 8, 85 ounce (251 gram) en de afmetingen zijn 5, 03 (L) x 4, 41 (B) x 4, 56 inch (H) (128 mm x 112 mm x 116 mm). De camera heeft een 720P HD CMOS-sensor met een maximale resolutie van 1280 x 720 pixels, 8 megabytes flashgeheugen voor het opslaan van zijn firmware en 128 megabytes intern geheugen. Lokale opslag is mogelijk met een MicroSD / SDHC-kaart van maximaal 32 GB. De camera heeft acht infrarood-LED's voor nachtzicht, een afzonderlijke lichtsensor, een microfoon, een luidspreker, twee Wi-Fi-antennes (een externe en een interne), een temperatuur- en vochtigheidssensor en een RJ45 Ethernet-poort.

De draadloze verbinding maakt gebruik van de 802.11b / g / n-normen en biedt voldoende bandbreedte voor streaming.

De Edimax IC-7113W Smart Network Camera kan 355 graden pannen en 120 graden kantelen. De focus kan alleen handmatig worden aangepast met behulp van een ring rond de lens.

De camera heeft geen aan / uit-knop; de enige knop bevindt zich aan de achterkant en wordt gebruikt voor WPS-toegang (2-5 seconden ingedrukt) of het opnieuw instellen van de camera (langer dan 5 seconden ingedrukt).

Naast de knop bevindt zich een statusled die u in een oogopslag de verbindingsstatus van de camera kan aangeven.

U vindt meer gedetailleerde specificaties op de productpagina: Edimax IC-7113W. Ga naar de volgende pagina van deze recensie om meer te weten te komen over de ervaring met het gebruik van deze camera.