Beoordeling

Herziening van de HyperX Cloud Alpha: een van de beste gamingheadsets!

HyperX, de gaming divisie van Kingston, maakt een aantal van de beste gaming-apparaten op de markt. Ze wisten indruk te maken op ons en gamers over de hele wereld met hun geweldige headsets, toetsenborden en muizen. Ze deden dat omdat de apparaten die ze verkopen van hoge kwaliteit zijn en tegen concurrerende prijzen. Vandaag gaan we hun nieuwste headset bekijken: de HyperX Cloud Alpha . Het is een gamingheadset die een uitstekende geluidskwaliteit belooft dankzij een nieuw ontwerp met dubbele kamer dat lage tonen scheidt van middelhoge en hoge geluiden. Het is ook een headset die u kunt kopen voor iets minder dan 100 Amerikaanse dollars. Ontdek of het de moeite waard is om te kopen of niet, uit deze review:

Waar is de HyperX Cloud Alpha goed in?

De HyperX Cloud Alpha-headset is goed in:

  • Fantastisch geluid bieden in games, maar ook wanneer je naar muziek luistert
  • Comfortabel zijn en je vele uren laten spelen zonder je hoofd te voelen ingeperst
  • De microfoon is goed in het elimineren van achtergrondgeluiden tijdens het spelen van games

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

Voors en tegens

Er zijn nogal wat goede dingen te zeggen over de HyperX Cloud Alpha- headset:

  • Het geluid is zacht en heeft een uitstekende helderheid;
  • Ze bieden een geweldige ervaring, zowel in games als tijdens het luisteren naar muziek;
  • De microfoon doet geweldig werk bij het dempen van ongewenste geluiden om je heen;
  • De band van de hoofdtelefoon en de zeer grote oorschelpen zitten comfortabel op je hoofd en oren;
  • De headset voelt robuust en betrouwbaar aan vanwege de goede bouwkwaliteit en metalen hoofdband en gevlochten kabels;
  • Ze worden verkocht tegen een zeer goede prijs

We zijn er niet in geslaagd om iets te ontdekken dat u ervan weerhoudt om de HyperX cloud Alpha te kopen . Zoals een beroemd persoon zegt: "ze zijn geweldig!". :)

Product Nominaal 5/5

Vonnis

De HyperX Cloud Alpha is een indrukwekkende headset die ons ervan heeft weten te overtuigen dat het elke cent waard is. Het is waarschijnlijk de beste gamingheadset die je voor minder dan 100 dollar kunt kopen. De kwaliteit is uitstekend: het geluid is helder en soepel, zowel in games als bij het luisteren naar muziek, en de bouwkwaliteit is solide. De oorschelpen zijn erg groot en de metalen hoofdband past zich zelfs aan op de grotere hoofden die er zijn. :) Als u een goed paar gaming-koptelefoon nodig hebt met een goede ruisonderdrukkende microfoon, maar u wilt er geen fortuin aan uitgeven, koop dan voor uzelf een HyperX Cloud Alpha . Je zult geen spijt hebben van je keuze!

De HyperX Cloud Alpha ontkoppelen

De HyperX Cloud Alpha- headset wordt geleverd in een premium box van hoogwaardig zwart karton. Aan de voorkant zie je een grote afbeelding met de headset en ook wat informatie erover. Zoals gewoonlijk bij de spelapparaten uit de HyperX-serie, zijn de hoofdkleuren die u ziet zwart en rood.

Op de achterkant en zijkanten van de doos zijn nog meer afbeeldingen en details over de headset afgedrukt, inclusief enkele hardwarespecificaties en het feit dat dit de officiële headset is van een reeks professionele gaming-organisaties.

In het hoofdvak is er nog een doos. Daarin vindt u de headset, een afneembare microfoon, twee audiokabels voor het aansluiten van de headset op 3, 5 mm audio- en microfoonaansluitingen, een reistas gemaakt van textielmaterialen, de snelstartgids en een welkomsttekst van het HyperX-team.

De unbox-ervaring die we hadden met de HyperX Cloud Alpha-gamingheadset was aangenaam, en de meegeleverde accessoires vertellen je vanaf het begin dat je te maken hebt met een apparaat van hoge kwaliteit.

Hardwarespecificaties

De HyperX Cloud Alpha- gamingheadset maakt gebruik van op maat gemaakte 50 mm neodymiummagneten en belooft een ongelooflijk geluidsonderscheid en duidelijkheid te bieden door vervorming te verminderen, dankzij hun unieke Dual Chamber-stuurprogramma's . De hoofdtelefoonstuurprogramma's hebben twee kamers die de bassen scheiden van de midden- en hoge geluidsfrequenties. In theorie maar ook in het echte leven, zoals we voor onszelf hebben gevonden, slagen de dubbele kamers erin een onverwacht zuiver geluid te bieden, zonder enige vorm van verstoring.

De HyperX Cloud Alpha- gamingheadset zit op je hoofd met een aluminium frame dat de ruggengraat vormt van een comfortabele hoofdband die royaal uitzet om zelfs de grootste hoofden die er zijn te passen. :)

De headset maakt verbinding met uw computer of gameconsole via een afneembare gevlochten kabel met een lengte van 51 inch (1, 3 meter) plus een extra pc-verlengkabel met een lengte van 79 inch (2 meter). De pc-uitbreidingskabel heeft twee afzonderlijke audiostekkers van 3, 5 mm: één voor hoofdtelefoons en één voor de microfoon.

Op de kabel van de headset bevindt zich ook een inline-regelkast waarmee u het volume hoger of lager kunt zetten en de microfoon kunt dempen als dat nodig is.

De drivers hebben een impedantie van 65 Ohm en een frequentiebereik tussen 13 Hz en 27 KHz. HyperX Cloud Alpha weegt 10, 5 gram (298 gram) zonder de microfoon. Samen met de kabel en de microfoon weegt de headset 11, 9 ounce (336 gram). De microfoon kan geluiden om je heen annuleren, dus chatten tijdens het gamen moet een goede ervaring zijn, zelfs als je mechanische toetsenborden gebruikt, zoals de HyperX Alloy FPS.

De HyperX Cloud Alpha- gamingheadset is officieel compatibel om te werken met computers en PlayStation 4 en Xbox One gameconsoles, maar zou ook moeten werken met andere apparaten met een 3, 5 mm-poort.

Als u alle specificaties en functies van deze professionele gamingheadset wilt controleren, gaat u naar deze webpagina: HyperX Cloud Alpha.

De HyperX Cloud Alpha gebruiken

Allereerst willen we de nadruk leggen op de kwaliteit van het geluid dat je krijgt van de HyperX Cloud Alpha- hoofdtelefoon. Door de manier waarop ze zijn ontworpen, met een aparte kamer voor bas en een andere voor de midden- en hoge tonen, klinken deze hoofdtelefoons geweldig, ongeacht waarvoor je ze gebruikt. De verschillende geluiden zijn gemakkelijk van elkaar te onderscheiden en dat betekent dat je eenvoudig een vijand op het slagveld kunt spotten, maar ook kunt genieten van muziekweergave van zeer hoge kwaliteit.

Als je nieuwsgierig bent naar wat dit tweekamerontwerp allemaal te bieden heeft, is hier een afbeelding van HyperX:

We hebben de HyperX Cloud Alpha- headset gebruikt in spellen als Dishonored 2 en Styx: Shards of Darkness. De omgevingsgeluiden en de voetsporen van onze vijanden of die van dieren in het wild voelden heel reëel aan en de richtingen waaruit we ze hoorden waren gemakkelijk te identificeren. Bovendien is het gevoel dat je krijgt bij het luisteren naar de soundtrack van Skyrim of bij het spelen van een horrorspel als Resident Evil 7 iets speciaals.

Hoewel de HyperX Cloud Alpha- headset is gebouwd voor gamers, zijn we ervan overtuigd dat audiofielen ook van hen zullen houden. Luisteren naar muziek is een plezierige ervaring en net als toen we de HyperX Cloud Revolver S gebruikten, wist de HyperX Cloud Alpha ons te ontzag voor de kwaliteit van het geluid. Als je eerder een zwakkere koptelefoon gebruikte, wanneer je een upgrade uitvoert naar de HyperX Cloud Alpha, zul je waarschijnlijk momenten hebben waarop je zult stoppen en zeggen: "Hé, ik heb het niet gehoord deze geluiden eerder! ".

OPMERKING: als u uw hoofdtelefoon wilt testen en vergelijken met anderen, raden wij u aan naar deze afspeellijst te luisteren op Spotify: Songs om hoofdtelefoons te testen met. De nummers erin zijn geweldig om te controleren hoe geluiden worden geproduceerd op je hoofdtelefoon.

We hebben ook de HyperX Cloud Alpha met Skype gebruikt tijdens het spelen van League of Legends, omdat het een spel voor meerdere spelers is en voice-chat sneller is dan het typen van berichten. De microfoon van de headset was ook indrukwekkend. We gebruiken een mechanisch toetsenbord en de schakelaars erop zijn van het Cherry MX Blue-type. Ze zijn lawaaierig en dat was vroeger een probleem bij het gebruik van voice-chat in games. Op die toetsen drukken was vervelend voor onze teamgenoten. De functie voor ruisonderdrukking van de microfoon op de HyperX Cloud Alpha was echter een stuk beter dan elke andere microfoon die we eerder gebruikten. Het slaagde erin de schakelaars van het toetsenbord te dempen tot een acceptabel niveau van geluid, waar onze teamgenoten niet over klagen. Dit is geweldig!

Een ander essentieel aspect voor elke gamer als het gaat om hoofdtelefoons is hoe comfortabel ze zijn. Meestal spelen gamers en gebruiken ze hun koptelefoon dus lange uren. Dat betekent dat een ongemakkelijke headset een last kan worden die je ervan weerhoudt om competitief te zijn. Dat is echter niet het geval met HyperX Cloud Alpha . Ze zijn comfortabel om te gebruiken en de automatisch verstelbare hoofdband maakt ze eenvoudig aan te passen aan elke hoofdmaat. Zelfs na vijf of zes uur onafgebroken gebruik, hadden we niet het gevoel dat onze hoofden vastzaten in een bankschroef. Helaas gebeurt dat met een aantal andere headsets.

Ten slotte is het ontwerp een ander aspect dat u kan overtuigen om een ​​specifieke koptelefoon te kopen of niet om een ​​specifieke koptelefoon te kopen. Of je nu van een ontwerp houdt of niet, het is je persoonlijke keuze. Wij zijn echter van mening dat de indruk die u krijgt als u naar de HyperX Cloud Alpha kijkt, een goede zal zijn. De koptelefoon ziet er naar onze mening geweldig uit. De hoofdband voelt comfortabel aan met al dat schuim erin, en de rode metalen band die eruit komt ziet er sterk, betrouwbaar en zelfs een beetje agressief uit. Misschien komt het door de bloedrode kleur, of misschien door de barebone oorschelpenhouders.

De HyperX Cloud Alpha-headset is een van de beste die we hier hebben getest, bij Digital Citizen. De geluidskwaliteit is uitstekend, zowel bij games als bij het luisteren naar muziek, en de microfoon is erg goed in het annuleren van geluiden om je heen.

Wat is jouw mening over de HyperX Cloud Alpha?

Nu weet u dat we dol waren op de HyperX Cloud Alpha- headset vanwege de uitstekende geluidskwaliteit die het biedt, het goede ontwerp maar ook vanwege het concurrerende prijskaartje. Aan het einde van deze beoordeling willen we graag uw mening horen. Bent u geïnteresseerd in het kopen van deze headset? Als je het al hebt, wat is je ervaring ermee dan?