Beoordeling

Herziening van de HyperX Cloud Revolver S - Prachtige gamingheadset met cinematografisch geluid

HyperX is erin geslaagd om een ​​van de meest prominente namen op de markt voor gamingrandapparatuur te worden. Een van de belangrijkste redenen dat ze dat hebben bereikt, is het feit dat ze veel hoogwaardige accessoires bieden tegen een redelijke prijs. Dit betekent echter niet dat ze ook geen premium apparaten aanbieden. De duurste gamingheadset die ze produceren, wordt bijvoorbeeld HyperX Cloud Revolver S genoemd, een krachtige headset die belooft geluid van hoge kwaliteit te leveren in games en andere multimedia-ervaringen, met behulp van de Dolby-technologie. We hebben deze headset de afgelopen dagen getest en na het gebruik ervan voor het spelen van games, het bekijken van films en het luisteren naar muziek, zijn we nu klaar om onze meningen met u te delen. Lees deze recensie om te zien of de HyperX Cloud Revolver S de hoofdtelefoon is waarnaar u op zoek bent:

Unboxing van de HyperX Cloud Revolver S

De HyperX Cloud Revolver S- gamingheadset wordt geleverd in een elegante doos gemaakt van karton. De voorzijde wordt gedomineerd door een grote afbeelding van de gamingheadset, maar u zult ook enkele van de belangrijkste functies zien die er in de buurt van worden getoond.

Waar te kopen

Koop nu Koop nu Koop nu

Op de achterkant van het pakket heeft HyperX andere afbeeldingen afgedrukt met details van de HyperX Cloud Revolver S- gamingheadset, evenals enkele van de essentiële specificaties.

Schuif de binnendoos open en open het deksel. U vindt de gamingheadset, de USB-audiobedieningsbox, een afneembare microfoon, een audiokabel met twee 3, 5 mm stereo- en microfoonstekkers en de gedrukte snelstartgids.

De unbox-ervaring die HyperX Cloud Revolver S biedt, is een premium-apparaat waard.

Hardwarespecificaties

De HyperX Cloud Revolver S- gamingheadset maakt gebruik van neodymium-drivers van 50 mm en plug-and-play Dolby Surround 7.1-audiotechnologie voor het beste in-game geluid, met filmische helderheid. De headset rust op uw hoofd en oren met behulp van een stalen frame en een high density "signature HyperX" geheugenschuim voor comfort en demping.

De headset heeft een USB-audiobedieningspaneel met DSP-geluidskaart (Digital Signal Processing), wat betekent dat u dezelfde audiokwaliteit krijgt, ongeacht op welke computer u speelt. Met het USB-regelpaneel kunt u ook Dolby-audio inschakelen of schakelen tussen de drie verschillende equalizer-presets.

De HyperX Cloud Revolver S heeft een kabel van 40 inch (1 meter) lang tussen de headset en de USB-besturingskast. De kabel tussen de USB-audiobedieningsbox en de USB-stekker is nog eens 80 inch (2 meter) lang. Als u liever de klassieke 3, 5 mm-aansluitingen gebruikt, heeft de bijbehorende kabel ook een lengte van 80 inch (2 meter). Alle verbindingskabels zijn gevlochten.

De drivers hebben een impedantie van 30 Ohm en een frequentiebereik tussen 12Hz en 28KHz. De HyperX Cloud Revolver S- gamingheadset weegt 12, 7 ounces (360 gram) zonder de microfoon. Als u ook de microfoon bevestigt, weegt de headset een gewicht van 13, 3 ounce (376 gram). De microfoon is unidirectioneel en heeft ruisonderdrukkende functies.

Als u alle specificaties en functies van deze gamingheadset wilt controleren, bezoekt u de officiële internetpagina: HyperX Cloud Revolver S.

De HyperX Cloud Revolver S-gamingheadset gebruiken

Voordat je deze koptelefoon zelfs inschakelt, is het eerste dat je opvalt hoe goed ze eruitzien. De grote oorschelpen, de massief stalen hoofdband en de gevlochten kabel zorgen voor een uitstekende eerste indruk. De headset voelt op een goede manier eenvoudig maar geraffineerd aan. De elegante designlijnen, de hoge kwaliteit en de plaatsing van de visuele elementen, zijn dingen die tot dit gevoel leiden.

De HyperX Cloud Revolver S- gamingheadset is waarschijnlijk het meest comfortabele apparaat in zijn soort dat ik persoonlijk heb getest. Ik was onder de indruk van de omvang van de oorschelpen, die enorm zijn. Dat, plus het high-density geheugenschuim op de oorschelpen, isoleert u efficiënt tegen omgevingsgeluiden. Hoewel je in de game voetstappen kunt horen en zelfs de wind door de lommerrijke bomen kunt blazen, heb je waarschijnlijk moeite om je vrouw te horen sluipen terwijl je Resident Evil 7 speelt.

De hoofdtelefoon is gebouwd op een solide stalen frame en heeft een ophangband die zich automatisch aanpast aan uw hoofd. U kunt het niet, en u hoeft het ook niet zelf te doen, en dat betekent dat het gebruik van de HyperX Cloud Revolver S- gamingheadset zowel snel, efficiënt als uiterst comfortabel is. Zelfs als u een hele dag of nacht met deze koptelefoon speelt of werkt, zult u zich niet moe voelen of hoofdpijn krijgen, omdat ze licht op uw hoofd en oren rusten, in tegenstelling tot anderen die het gevoel hebben dat ze in de handen zijn je hoofd strak.

Wat betreft de geluidskwaliteit, de ervaring die u krijgt met deze hoofdtelefoon is voortreffelijk. De HyperX Cloud Revolver S biedt solide, krachtige bassen evenals spraakhelderheid: zowel lage frequenties als hoge frequenties zijn zeer goed vertegenwoordigd.

In games betekent de 7.1 Dolby Surround Sound-technologie dat je gemakkelijk de richting kunt bepalen van waaruit voetstappen en geweerschoten komen, zodat je daardoor tactische beslissingen sneller en beter kunt maken.

In films betekent de 7.1 Dolby Surround Sound-technologie dat u kunt genieten van bijna dezelfde kwaliteit en meeslepende ervaring als wanneer u zich daadwerkelijk in een bioscoop bevindt.

En wanneer u naar muziek luistert, betekent de Dolby-tech dat u achterover kunt leunen en ontspannen en kunt nadenken over al die geluiden die u nog nooit eerder hebt gehoord, hoewel u de nummers uit uw hoofd kent. Ja, hoewel de HyperX Cloud Revolver S een headset is die is ontworpen voor gamers, maakt de hoge kwaliteit van het geluid hem ook ideaal voor audiofielen.

De USB-besturingskast heeft twee grote ronde knoppen voor het in- of uitschakelen van 7.1 Dolby Surround-geluid en de microfoon. Wanneer ze zijn ingeschakeld, worden hun knoppen verlicht door rode LED-lampjes. Als ze uit zijn, zijn de LED-lampjes ook uit.

Aan de ene kant van de USB-besturingsdongle vindt u twee volumeknoppen waarmee u de hoofdtelefoon en het microfoonvolume hoger of lager kunt zetten.

Aan de andere kant is er slechts één rechthoekige knop die wordt gebruikt om te schakelen tussen de standaard beschikbare equalizer-presets. Elke equalizer-preset heeft zijn eigen kenmerkende witte LED-lamp die aangaat wanneer deze is ingeschakeld, maar er is geen indicatie van welke geluid-preset-modus daadwerkelijk wordt gebruikt. Hoewel je gewoon kunt zeggen door de geluiden te horen dat een preset voor lows is, een voor mids en een voor highs, als je echt wilt weten wat HyperX bedoelde, moet je de gebruikershandleiding lezen: de equalizer-presets zijn Vocals, Flat en Bass Boost .

Voor een gamer, vooral voor iemand die houdt van multiplayer-spellen zoals League of Legends of Overwatch, is het hebben van een goede microfoon ook belangrijk. De HyperX Cloud Revolver S wordt geleverd met een afneembare microfoon die u alleen kunt gebruiken wanneer u hem nodig hebt. We hebben het getest in Skype en we vonden het ook van uitstekende kwaliteit: het is unidirectioneel en kan omgevingsgeluid vrij goed onderdrukken. Je teamgenoten zullen je stem duidelijk waarderen.

Waar te kopen

Koop nu Koop nu Koop nu

De HyperX Cloud Revolver S-gamingheadset is een van de beste die we hebben getest. We hielden van de geluidskwaliteit en de filmische ervaring die de 7.1 Dolby Surround Sounds-technologie biedt, en we waardeerden hun algehele kwaliteit en goed ontwerp.

Voors en tegens

We hebben veel goede dingen te zeggen over de HyperX Cloud Revolver S :

  • Uitstekende geluidskwaliteit in games, films en bij het luisteren naar muziek
  • Zeer goede algemene bouwkwaliteit (stalen frame en hoofdband, schuim met hoge dichtheid, gevlochten kabel, enzovoort)
  • Ontworpen om zeer comfortabel te zijn, zelfs na een hele dag gebruik
  • De microfoon is afneembaar en kan alleen worden gemonteerd als dat nodig is
  • De kwaliteit van uw spraakconversaties en opnames is van topklasse
  • Plug-and-play - alles wat je nodig hebt is een gratis USB-poort, geen software vereist

Het enige nadeel is dat de HyperX Cloud Revolver S aan de prijzige kant is.

Product Nominaal 5/5

Vonnis

De HyperX Cloud Revolver S is waarschijnlijk de beste gamingheadset die we ooit hebben getest. Ten eerste zijn ze geweldig als het gaat om de geluidskwaliteit, zowel in games als bij het bekijken van films of het luisteren naar muziek. Ten tweede zijn ze zeer goed gebouwd, met materialen van hoge kwaliteit. Zoals elk gaming-apparaat zou moeten zijn, is deze headset gemaakt om lang mee te gaan. Ten derde maken de enorme schuimrubberen oorschelpen en de automatisch verstelbare hoofdband deze hoofdtelefoon ongelooflijk comfortabel in gebruik. Uiteindelijk kijk je naar een headset met 7.1 Dolby Surround Sound, een die geweldig klinkt en voelt. Als je de prijs kunt betalen, ga je gang en koop het. U zult geen spijt krijgen van de aankoop!