Nieuws

Deze week op Microsoft: Hardware-partners overtuigd om headsets met gemengde realiteit te standaardiseren

Microsoft heeft hardwaremakers overtuigd om gestandaardiseerde headsets met gemengde realiteit te bouwen die werken met Windows 10 als het platform bij uitstek. Ze bieden een enkele en consistente gebruikersinterface, evenals gestandaardiseerde invoer. Dit zou de acceptatie van virtual reality moeten vergroten en deze nichemarkt moeten ontwikkelen. Lees de samenvatting van deze week voor meer informatie, evenals ander interessant nieuws:

Microsoft: het nieuws van de week

Deze artikelen zijn het belangrijkste nieuws van deze week in het ecosysteem van Microsoft:

Hier komen de headsets met gemengde realiteit naar Windows 10 - Microsoft maakt een harde indruk in het segment van de gemengde realiteit met Windows 10 als voorkeursplatform. Het is erin geslaagd om verschillende hardwarepartners te overtuigen om gespecialiseerde headsets rond vastgestelde criteria voor Windows 10 te bouwen, zodat gebruikers een enkele en consistente gebruikersinterface en gestandaardiseerde invoer hebben. Lees dit nieuwsartikel om te zien wat er gaat komen.

De Eve V is de USB-C Surface Pro die Microsoft niet zal maken - Microsoft is onder de indruk van dit apparaat en het zal het laten zien in zijn stand en tijdens de keynote op Computex Taipei.

Asus, HP en Lenovo zullen allemaal ARM-aangedreven Windows 10 pc's bouwen - Asus, HP en Lenovo zullen de eerste pc-makers zijn die zogenaamde "mobiele pc's" ontwikkelen, mogelijk gemaakt door de nieuwste Snapdragon 835-processor van Qualcomm.

De verbeterde Cortana-zoekinterface van Windows 10 zorgt voor een betere Bing-integratie - De nieuwe gebruikersinterface opent een zijpaneel in Cortana met uitgebreide zoekresultaten. Wanneer u bijvoorbeeld naar de songtekst van een nummer zoekt, wordt door op het pictogram Uitvouwen in het zoekresultaat te klikken het zijpaneel geopend waar u de tekst van dat nummer uit Bing kunt vinden.

Skype gebruikt alle Snapchat met Highlights, zijn eigen riff op Verhalen - In een poging om Skype socialer te maken, lanceert Microsoft een geheel nieuwe generatie Skype-clients. Wat is de grote nieuwe functie?

Ookla's Speedtest-app nu beschikbaar in Windows 10 Mobile store - Ookla heeft hun SpeedTest UWP-app bijgewerkt en is nu ook beschikbaar op Windows 10 Mobile. De app is een verbindingssnelheid-app waarmee je je internetsnelheid nauwkeurig kunt testen.

Google Chrome kan starten op Windows 10 Zelfs als Google het niet wil - Hoewel Google's beslissing om weg te blijven van Windows 10 mogelijk verband houdt met de beperkingen die van invloed zijn op browsers die in de Windows Store zijn gepubliceerd, lijkt het erop dat Google Chrome als een app zou kunnen aankomen in de Windows Store zonder hulp van het zoekbedrijf.

Microsoft rolt niet één maar twee slechte builds uit voor het Windows Insider-programma. Het Windows Insider-programma van Microsoft kreeg gisteren een ongemakkelijke tegenvaller toen het bedrijf twee verschillende builds uitbracht - één voor desktopgebruikers, een andere voor mobiel - zonder blijkbaar betekenis.

Microsoft breidt loyaliteitsprogramma van Bing Rewards uit naar het VK - Het programma is al lang beschikbaar voor de Amerikaanse gebruikers van Bing, en nu zal iedereen in het Verenigd Koninkrijk die is aangemeld bij hun Microsoft-account punten verdienen tijdens het zoeken op Bing. Punten kunnen worden ingewisseld voor muziek, films, games, apps en apparaataankopen in de Microsoft Store. Beloningspunten kunnen ook worden omgezet in liefdadigheidsdonaties.

Het marktaandeel van de browser blijft vrijwel onveranderd terwijl Chrome blijft domineren - Volgens NetMarketShare is het marktaandeel van Google Chrome gestegen van 59% vorige maand naar 59, 36% vandaag.

SoundCloud verslaat Spotify naar Xbox One muziekstreaming - SoundCloud is volledig geïntegreerd in Xbox One, zodat spelers naar de achtergrond kunnen luisteren tijdens het spelen van games of navigeren op het dashboard van de console.

Windows XP-computers waren meestal immuun voor WannaCry - Windows XP is niet zo kwetsbaar voor de WannaCry-ransomware als veel mensen denken, volgens een nieuw rapport van Kryptos-onderzoek. De onderzoekers van het bedrijf ontdekten dat XP-computers met de meest voorkomende WannaCry-aanval de neiging hadden om eenvoudig te crashen zonder de ransomware succesvol te installeren of verspreiden.

Steve Ballmer: We hadden Microsoft moeten veranderen in een 'hardware-bedrijf van wereldklasse' - Praten bij Recode's vreemd genoeg genaamd Code Conference, voormalig Microsoft-topman Steve Ballmer toonde een grote spijt over zijn tijd bij het bedrijf: dat het niet in de hardware terechtkwam gauw genoeg.

Digital Citizen: de beste artikelen van de maand

We willen eindigen met de meest populaire artikelen die zijn gepubliceerd op Digital Citizen, in

De 5 beste gratis alternatieven voor Windows DVD Maker - Mis je de oude Windows DVD Maker van Windows 7? Wilt u een gratis alternatief dat werkt op elke versie van Windows, inclusief Windows 10? Lees dan deze vergelijking.

Herziening van ASUS ROG GR8 II - De mini-gaming-pc die uw huis zal veroveren - Deze mini-pc ziet er geweldig uit, is verkrijgbaar in verschillende hardwareconfiguraties, is VR-ready en past overal in uw huis. omdat het is ontworpen voor gamers, heeft het ook een aantal interessante lichteffecten. Lees deze recensie voor meer informatie.

De Camera-app in Windows 10 gebruiken met uw webcam - Hoe start u de Camera- app in Windows 10, hoe u foto's maakt en video's opneemt, hoe u de helderheid en andere parameters instelt.