Anders

Stem op het beste antivirusproduct voor Windows, in 2018

Sinds 2009 evalueren we beveiligingsproducten voor Windows. In al onze reviews doen we ons best om die producten te identificeren die de meest effectieve bescherming bieden tegen malware, netwerkaanvallen en andere soorten bedreigingen, terwijl ze ook voor beginners gemakkelijk te gebruiken zijn. Ook dit jaar willen we de beste antivirusproducten op de markt bespreken en om het gesprek te starten hebben we uw stem nodig. Om het nog interessanter te maken, hebben we ook verrassende prijzen voor degenen onder u die deelnemen aan de openbare stemming:

BELANGRIJK: de openbare stemming eindigt op 16 april 2018. Als u nog niet hebt gestemd, doe dat dan nu, zodat u bent opgenomen in onze winactie met verrassingsprijzen, bestaande uit licenties voor sommige van de antivirusproducten die we in dit jaar hebben opgenomen shortlist.

Welke zijn de beste antivirusproducten voor Windows in 2018?

Als je onze serie "Beveiliging voor iedereen" hebt gelezen, merk je dat we onze hoogste ranglijst aan slechts enkele producten hebben gegeven. Ze zijn, in alfabetische volgorde, het volgende:

Bitdefender Total Security heeft een van de beste antivirusengines ter wereld, evenals een top-of-the-firewall en een reeks extra hulpmiddelen, zoals solide ouderlijk toezicht, een veilige bestandsvernietiging of antidiefstalfuncties. Dit jaar heeft het bedrijf besloten om een ​​recente trend in de branche te volgen en een beperkt VPN-abonnement te bundelen voor meer privacy en veiligheid, wanneer verbonden met niet-vertrouwde netwerken. Het is een goede aanvulling op de bestaande Wi-Fi Security Advisor, die de beveiliging van de draadloze netwerken waarmee u verbinding maakt controleert en u laat weten of ze onveilig zijn.

BullGuard Premium Protection is een vriendelijk beveiligingsproduct met zeer concurrerende prijzen. Het ziet er goed uit, het werkt goed en het heeft een nuttige Home Network Scanner, die werkt als een waakhond voor uw thuisnetwerk. Het houdt u op de hoogte van alle apparaten die op uw netwerk zijn aangesloten, en vooral apparaten die uw netwerk blootstellen aan externe bedreigingen. Hoewel het niet over een eigen firewallmodule beschikt, zijn de verbeteringen aan de Windows Firewall zeer efficiënt.

ESET Smart Security Premium biedt een geweldige antivirus-engine en een uitstekende firewall, evenals een goed uitziende gebruikersinterface die zowel door beginners als door experts gemakkelijk te gebruiken is. De Home Network Protection- functie toont een kaart van uw netwerk en alle apparaten die er deel van uitmaken. Hiermee kunt u de instellingen van uw router controleren, vanuit een beveiligingsperspectief, zodat u de manier kunt verbeteren waarop u deze instelt.

F-Secure Total heeft een minimalistische gebruikersinterface, met weinig in termen van geavanceerde configuratie. Dit product is vooral bedoeld voor gebruikers die niet met geavanceerde configuratiefuncties willen werken en willen dat hun antivirusprogramma voor hen de beslissing neemt. Een van de beste functies is de F-Secure Freedome VPN- service die door ons team en door andere experts is beoordeeld als een van de beste VPN-services op de markt. Wat is nog beter is dat deze service is inbegrepen in de prijs die u betaalt voor de beveiligingssuite, met onbeperkt verkeer.

G DATA Total Security is een ouderwetse beveiligingssuite die antivirusbescherming van hoge kwaliteit biedt. Hoewel de gebruikersinterface niet geweldig is voor apparaten met aanraakschermen, krijgt u een efficiënt webschild dat u beschermt tegen kwaadwillende websites, snel scannen op malware en efficiënte bescherming tegen de meeste soorten malwarebedreigingen.

Kaspersky Total Security is een efficiënte beveiligingssuite, met uitstekende antimalware-beveiliging die zelfs de meest nare malware-infecties kan detecteren en opschonen. Dit antivirusproduct bevat veel extra hulpmiddelen die aanvullende beveiligingslagen bieden, zoals automatische software-updates, gegevensversleuteling, een beveiligde bestandsvernietiger, ouderlijk toezicht en een nuttige VPN-service, voor wanneer u verbinding maakt met niet-vertrouwde netwerken.

Hoewel we de meeste beveiligingsproducten voor Windows hebben getest, hebben we alleen degenen die we hierboven vermeldden op de shortlist gezet, omdat ze het meest efficiënt bleken te zijn in onze tests. Andere antivirusproducten voor Windows-gebruikers komen niet dicht in termen van effectiviteit en de kwaliteit van de gebruikerservaring.

Stem op het beste antivirusproduct van het jaar

Gebruik het onderstaande formulier om uw stem uit te brengen. U kunt slechts één product uit onze lijst met beste beveiligingsproducten van het jaar kiezen, zoals geïdentificeerd door onze redactie. Kies het beste product, op basis van uw ervaring met de producten die finalisten zijn in deze campagne of op basis van de gegevens die we hebben gedeeld in onze recensies.

Geef uw echte naam en e-mailadres op wanneer u uw stem uitbrengt. We gebruiken deze gegevens voor het extraheren van de winnaars in de weggeefactie die zal plaatsvinden aan het einde van de openbare stemmingsfase. We gebruiken uw contactgegevens alleen om ervoor te zorgen dat we met u kunnen communiceren, als u een van de winnaars bent. Deze gegevens zullen niet voor andere manieren worden gebruikt.

Als u om wat voor reden dan ook het ingesloten formulier hierboven niet ziet, kunt u het in uw webbrowser bekijken door deze link te volgen. Breng uw stem uit vóór maandag 16 april 2018.

Verras prijzen voor degenen onder u die deelnemen aan de publieke stemming

We zullen de winnaar van het beste beveiligingsproduct van het jaar aankondigen, zoals gekozen door onze lezers, nadat de openbare stemming op 16 april is geëindigd. Op dat moment winnen we ook de winnaars van onze weggeefactie.

We willen de openbare stemming niet beïnvloeden, dus we zullen de prijzen die we weggeven niet bekendmaken. We kunnen alleen dit zeggen:

  • We geven prijzen aan mensen die willekeurig worden gekozen uit de lijst met kiezers
  • We geven licenties weg voor sommige producten die in de lijst van finalisten staan ​​voor de titel van het beste beveiligingsproduct van het jaar
  • Alle mensen die deelnemen aan de publieke stemming komen in aanmerking om te winnen, zelfs als ze voor een ander product hebben gestemd dan degene die we weggeven
  • Om in aanmerking te komen om te winnen, volstaat het om het bovenstaande formulier in te vullen met uw echte naam en e-mailadres

Wie denk je dat dat gaat winnen en waarom?

Nu je deel hebt genomen aan deze campagne en je stem hebt uitgebracht, moet je dit artikel nog niet sluiten. Laat, voordat je dit doet, een reactie achter en laat ons weten wie volgens jou deze openbare stemming zal winnen. Waarom denk je dat een bepaald product zal winnen en niet de andere finalisten?