Anders

5 redenen waarom u AutoDraw zou moeten gebruiken voor snelle en mooie tekeningen

Als je op ons lijkt, kun je waarschijnlijk niets tekenen met je muis op je computer. Het is ook onwaarschijnlijk dat u het gemakkelijker vindt om op uw tablet of smartphone te tekenen met uw wijsvinger! :) Zelfs als het je lukt om een ​​fatsoenlijke tekening te maken met een pen en papier, is het behoorlijk moeilijk om hetzelfde te doen op een computer, tablet of smartphone zonder een goede stylus. Gelukkig heeft Google een service met de naam AutoDraw gemaakt waarmee zelfs volledig ongetalenteerde mensen snelle en mooie tekeningen op hun apparaten kunnen tekenen, van pc's tot tablets, tot smartphones. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

Wat is AutoDraw?

AutoDraw is een tool die is ontwikkeld door het Creative Lab van Google, met als doel mensen te laten tekenen op hun computers, tablets en smartphones. Dit is altijd al iets beruchts geweest dat moeilijk te doen is. Natuurlijk is het te doen als je een stylus en wat talent hebt, maar voor de rest is het moeilijk. AutoDraw kan deze slechte tekening transformeren:

In dit prachtige alternatief:

AutoDraw is een game changer, en dit zijn de belangrijkste redenen waarom we zeggen dat:

1. Het werkt in elke webbrowser op elk apparaat

AutoDraw is een webgebaseerde tool. Dit betekent dat er geen lokale bestanden op uw computer, tablet of smartphone nodig zijn. U hoeft geen enkele app te installeren; alles wat je nodig hebt is een webbrowser en je bent klaar om te gaan. AutoDraw is beschikbaar op autodraw.com.

2. Het werkt met een muis, aanraking en een stylus

Het vereist ook niets speciaals als input. U kunt uw apparaat gebruiken zoals u dat normaal zou doen: op een desktopcomputer of een laptop kunt u uw muis of touchpad gebruiken en op een tablet of smartphone kunt u uw vingers gebruiken om het scherm aan te raken.

3. Het gebruikt kunstmatige intelligentie om je tekeningen te verbeteren

AutoDraw haalt zijn krachten uit Artificial Intelligence (AI): zodra je begint met tekenen, begint de AI erachter te proberen te herkennen wat je doodle. Vervolgens probeert het overeenkomende tekeningen uit de database te matchen met wat u tekent. Ze worden allemaal als kleine pictogrammen weergegeven in de lijst 'Bedoel je' vanaf de bovenkant.

Als je ontdekt dat wat je wilde tekenen een van de gevonden overeenkomsten is, kun je op die tekening klikken of tikken en AutoDraw vervangt je doodle door de betere versie van AutoDraw.

4. Het maakt gebruik van tekeningen gemaakt door professionele kunstenaars, ontwerpers en illustratoren

De tekeningen die je kunt gebruiken om je doodles te vervangen, zijn getekend door kunstenaars, ontwerpers en illustratoren en als zodanig zien ze er veel mooier uit dan wat een gemiddelde jij en ik kunnen maken. Bovendien groeit de lijst met tekeningen in de database altijd. Iedereen kan zijn tekeningen indienen via deze webpagina: AutoDraw Artists.

5. Het kan ook werken als een eenvoudige "verf-achtige" app

U kunt AutoDraw ook gebruiken als een eenvoudige tekenapp, zonder de voordelen van de automatische overeenkomsten voor tekeningen. Als je je vaardigheden wilt testen of als alles wat je nodig hebt een "verf-achtige" app op het web is, biedt AutoDraw dat ook aan. Je kunt zoveel tekenen, typen en inkleuren als je wilt.

6. Het is gratis

Dat klopt! AutoDraw is gratis. Geen verplichtingen. Je kunt het gebruiken zoals je wilt, waar je maar wilt. Er staat geen prijs op en er zijn geen advertenties in de buurt.

Je moet AutoDraw proberen

Bekijk de onderstaande video voordat je vertrekt, als je 2 minuten over hebt. Het toont meer over wat deze kleine nieuwe teken-tool kan doen:

Probeer het uit en deel wat u denkt over AutoDraw. Vind je het leuk dat het je kan helpen om snelle en mooie tekeningen te maken? Of maak je liever je eigen? Vergeet niet dat u de onderstaande opmerkingen kunt gebruiken om uw mening te geven.