Tutorial

8 dingen die u kunt doen met de Health & Fitness-app in Windows 8.1

Als je altijd al hebt willen bewegen, een gezond lichaam wilt opbouwen maar niet weet waar je moet beginnen, kan de app Gezondheid en fitness van Windows 8.1 je op het juiste pad brengen. Je zult workouts, diëten en tips vinden om je te helpen aan de slag te gaan met dat droomlichaam, en ook om een ​​gezonde levensstijl en dieet te behouden nadat je je streefgewicht hebt bereikt. Laten we beginnen en door alle functies gaan die deze app te bieden heeft.

1. Verken populaire diëten die bij je persoonlijkheid passen

De app bevat honderden dieetplannen die passen bij elk type voeding, elk uniek op zijn eigen manier. In enkele seconden vindt u elk type dieet dat u wenst.

Als je dat sixpack wilt hebben dat je altijd al hebt gewild, of als je lijdt aan een medische aandoening en een strikt maaltijdplan moet volgen, kun je ervoor kiezen om te zoeken naar het specifieke dieet dat je interesseert.

2. Maak je eigen dieet

Met behulp van Diet Tracker kun je je eigen dieet maken en allerlei soorten voedsel toevoegen die je in de app vindt. U kunt uw dagelijkse maaltijd plannen, de inname van eiwitten, vet en koolhydraten berekenen en ook de scores bijhouden van die vervelende calorieën die u vertragen.

3. Blader door oefeningen voor uw gewenste lichaamstype

Zoek naar workouts die je grenzen verleggen, het beste bij je passen en deze aanpassen aan je levensstijl. Van de eenvoudigste oefeningen tot workouts in het hele lichaam, je kunt geavanceerde technieken vinden die door atleten worden gebruikt of zoek een specifiek trainingsprogramma met de filteroptie om je voorkeuren te vullen.

4. Volg uw workouts

Met Cardio Tracker kun je al je cardio-activiteiten volgen en de afstand, tijd, tempo en calorieën op één plek bekijken.

De Analysis- functie houdt uw activiteiten in de loop van de tijd bij en geeft aan of u met uw training vooruitgaat of iets in die training moet veranderen.

5. Leer over het menselijk lichaam

De 3D Human Body- functie is absoluut mindblowing. Het is ongelooflijk dat zoiets nuttigs en goed ontworpen gratis beschikbaar is. Het is een fenomenale leermethode die je helpt om je eigen lichaam beter te begrijpen. Dit is een interactieve visuele zoekfunctie waarmee gebruikers het menselijk lichaam in 3D kunnen verkennen, met eenvoudig te gebruiken navigatie. Je kunt meerdere lagen van de menselijke anatomie doorzoeken, systeem en organen tot in de kleinste delen bekijken en in detail begrijpen hoe het menselijk lichaam werkt.

6. Controleer uw symptomen

Als je je vandaag een beetje afvraagt ​​in de sportschool of als je pijn voelt en niet weet wat de oorzaak is, kun je met deze app ontdekken wat je ervan weerhoudt om je doel te bereiken. Bepalen wat je dwars zit, is slechts een klik verwijderd. Symptom Checker heeft zo'n eenvoudig te gebruiken ontwerp dat zelfs een kind het kan gebruiken. Nadat je je conditie hebt vastgesteld, biedt de app gedetailleerde informatie over het probleem, zoals overzicht, oorzaken, diagnostiek en, natuurlijk, een behandeling.

7. Kijk uit specifieke voedingsmiddelen

Als u een gezonde maaltijd wilt bereiden, maar niet precies weet waaruit het voedsel bestaat, kunt u de zoekfunctie voor voeding en calorieën gebruiken en nagaan wat de voedingswaarde van dat specifieke gerecht is. In een oogwenk toont het u alle voedingswaarden die het voedsel of gerecht bevat.

8. Maak uw eigen gepersonaliseerd profiel

Met Mijn profiel kunt u gemakkelijk workouts, diëten en allerlei dingen die in de app worden gevonden groeperen, zodat u ze sneller kunt gebruiken. Het is geweldig om snel te kunnen controleren hoeveel calorieën en grammen vet er aanwezig zijn in wat je verbruikt, en je kunt dit vervolgens in de app loggen en naar je dagelijkse of wekelijkse totalen kijken, zodat je gedisciplineerd blijft.

Conclusie

Samenvattend door het aanbieden van een grote verscheidenheid aan trainingen en diëten, maar ook relevante tips en nuttige gezondheidsinformatie, stelt Health and Fitness u in staat om op een persoonlijke en efficiënte manier over uw lichaam en uw gezondheid te leren. Deze app heeft iets te bieden voor iedereen met de minste interesse in trainingen en voeding. Het kan zijn wat u maar wilt: iets dat u af en toe ophaalt om te controleren en om te controleren of u iets goed doet, of een stapsgewijze trainingspartner om u te helpen uw doelen te bereiken.